Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dragon slayer

25 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stickman Warfare Blog Rajzverseny 2010.07.04 10:48:00
Meghirdetjük az első Stickman rajzpályázatot!Meg szeretnénk találni a stickman közösségben legjobban rajzoló embert. Mindenkiről tudjuk, hogyan játszik stb. De azt még senkiről, hogy hogyan rajzol. Milyen a kézügyessége, fantáziája. Ezért hirdetjük meg a rajzpályázatot.Formai…..
Dragon slayer 2010.07.07 14:20:41
imagerz.com/QFdCCVsBUQI
Ezzel szeretnék jelentkezni.
Tudom nem valami szép, de azért reménykedek :D
Stickman Warfare Blog Képek 2010.06.02 20:47:00
Sziasztok! Frissítettem a stickman.hu kezdőlapját, és kellenének képek alulra a futó galériába! Légyszi küldjetek képeket a cikk kommentárjába ;)Jah, és friss, ebben a hónapban készült, teljesen átlagos, de mégis jó kép kellene, ami bemutatja a játékot... Köszi, Bálint..
 Szeretnénk titeket kárpótolni a rövid kihagyásért, ezért megrendezésre kerül a blog 3. versenye, ahol legfőképp a két dimenziós grafika terén tapasztaltak lesznek megdolgoztatva, persze mások is nyugodt szívvel jelentkezhetnek majd, hiszen nem a szépséget fogjuk pontozni,…..
 Egy hét volt szavazni a fotókra, most már itt az idő eredményt hirdetni. Összeszámolva a szavazatokat kiderült, hogy két harmadik helyezett is van holtversenyben, de szerintem ez nem probléma, mehet mind a kettőnek medál :)Az eredmények a következők:1. Csak le ne essek - Ketchup…..
...itt az Otherworld szavazása az év játékairól. Tavaly nagy kommentlavina volt, úgyhogy idén sem maradhatott ki Van év filmje is..
Nekem a szavazás állása újévkor valahogy lefagyni látszott (nem tudom másnál is így volt-e?), úgyhogy az azonos szavazatszám miatt a második körből 4 ember jutott tovább. Hogy meglegyen a szimmetria, az első körből is behúztam még a 4. helyezettet. Az első és a második…..
'Konpachi' képes volt összeválogatni e zseniális játék zenéit, amit itt le is tölthettek Jack Umbrella ajánlásával ..
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre... A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatban És az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Rosz Pc Jatekok Update 2010.01.01 22:18:09
Ma is próbáltam feltölteni (sikertelenül), itt valami nagyobb gebasz van. Írtam az indavideónak, amint kijózanodnak, szerintem tudnak majd segíteni. Egy videó erejéig most feltölteni máshová szerintem értelmetlen. Remélem a hétvégén már kinn lesz..
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de nem sikerült. Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog új évet mindenkinek :) A szándék megvolt..
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: tovább »..
Rosz Pc Jatekok Update 2009.12.30 10:39:12
Átkozom a technikát, de nagyon úgy néz ki, hogy a szilveszteri különkiadásban a tervezett két játék helyett csak egy lesz bemutatva. Már így is elég kompikált volt rögzíteni az egészet, de a második játéknál egyszerűen képtelen voltam. Pedig azt hinné az ember, hogy ha az…..
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
Ma éjfélig lehet még pályázni a nyereményjátékra. Már 36 beadvány érkezett, van miből válogatni. Talán vasárnap estére összeállítom a Top 10(?) -et és akkor leadjátok majd a szavazatotokat. A 3 nyertes teendőjét majd ott részletezem, akik még egyébként a fantasztikus…..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Rosz Pc Jatekok Wolfschanze 2 2009.12.23 17:22:13
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Egy elrontott jelenet a sok közül. Nem volt jó az időzítésem, aztán  ez ígykicsit hülyén hatott volna egy pörgősnek szánt valaminél.   ..
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a…..
Minden fontos részlet a videóban  Az antikiller filmrészleteket itt töltsd le (150 MB) 10 percnyi nyersanyag Az oldal alján lehet letölteni  Helyenként túlterhelt az oldal. Próbáld később újra. Vagy itt  És itt Legfontosabb infók: Youtube…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Dragon slayer 2009.12.08 17:31:45
Benito Mussolini és Adolf Hitler. 1938-ban az angol és francia megbékélési politikát kihasználva, Hitler a Harmadik Birodalomhoz csatolta Ausztriát (Anschluss), majd a szudéta-válság kirobbantása után a müncheni egyezményt követően a Szudéta-vidéket. 1939-ben Németország…..