Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julius_caesar

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltam, hogy valaha is randi lesz belőle. Mikor megláttam, csak poénból húztam jobbra tinderen, mire párba rendezett a program. Bea 31 éves, szép arc, sportos testalkat, fekete, vállig érő haj, barna szemek, modern hipszter szemüveg (az a vastag keretes). Randiztam már hasonlóval, hipszterrel…..
julius_caesar 2020.02.10 23:20:21
@VT 135: Nekem ilyen szakmunkás proli jutott eszembe, aztán utána néztem... talán a FOREX trading gyorstalpalónál rá lehet jönni, hogy pénze abból van, hogy mutatja, így emberek fizetnek neki minden szarért ...
(www.cobratate.com/)

Mondjuk a történetei jók voltak, nekem tetszettek.

Wolf: Ilyenkor a legjobb a sok hallgatás + kegyetlen irónia :DD
Mondjuk ilyenkor szoktam sajnálni az elbaszott estéket.
julius_caesar 2020.02.14 20:12:55
@Krisz101: szerintem ő nem jó példa, számomra 33secrets-es csávó 10x hitelesebb, mint ő, mivel ő nem akar többnek látszani mint aki. Tök őszintének tűnik, meg ahogy kommunikál nekem vele nincs problémám, jókat szokott mondani, emberileg normális. Utóbbi csávó a saját magáról összerakott videója alapján nárcisztikus jegyeket mutat(=figyelemre vágyik). A közhiedelemmel ellentétben a nárcisztikus nem azt jelenti, hogy imádja önmagát hanem ellenkezőleg, ezt a külvilágtól várja figyelem formájában.
A sorozatrandizó Megint a HR 2019.12.30 06:32:32
Ezúttal (is) a harminc fölötti korosztályban próbálkoztam annak ellenére, hogy vagy tucatszor bizonyítottam, hogy felesleges. Ennek ellenére időnként előtör belőlem a naiv, hátha akad normális korombéli nő is. Zita 34 éves volt, HR vezetőként dolgozik egy közepes méretű cégnél. Szőke, vállig érő…..
julius_caesar 2019.12.30 20:42:58
Most a karrierista picsák védelmébe állok:

Nem tudom milyen lehet nőnek lenni, de megpróbálom elképzelni:

- moralitástól, és kinézet függvényében már kúrt/sex kapcsolata volt alfákat, akikre nem lehet támaszkodni, mivel tudható, hogy más lányok is pakliban vannak, nincs akkora elköteleződés

- ha szar a fizuja, akkor inkább szüksége van egy férfira egzisztenciálisan, ami alapvetően jó lehet, de egy captain_admin szerű erős játékos ilyenkor nyugodt szívvel félrekúr, ugyanis tudja, hogy az ő részén van a labda, sőt akár ha a hiszti mennyisége megüti a küszöböt, akkor férfi részéről jön az unalmas
- ha valaki nem egy barlangban lakik láthatja, hogy az átlagos kapcsolatok időbeni hossza csökkenő tendenciában van.

- mai lányok igénylik az insta kompatibilis dolgokat (fancy élet mutagatása) ami szintén pénz égetés

A Wolf által leírt nő egyáltalán nem volt <szerintem> picsa, csak nem ugyanazt a játékot játszották. A lány játéka a és akkor ha hozzád költözök nem kell albit fizetnem", és a "hová tudna elvinni hétvégézni", (tehát BÉTA tip. játékost akart kihorgászni) míg wolf játéka a "dugjunk"(alfa)

Értelemszerűen ha a lány szintje megütötte volna Wolf ingerküszöbét, nyugodtan játszotta volna a fenti játékot, azonban mivel erről szó sem volt, így a dolog megszakadt. Kíváncsi lennék arra a női szintre, amikor a fenti okoskodás a csapatépítőkről már nem okozott volna problémát.

Mivel tudható a rendszer működése (30 után jön a fal), így a lány játékon teljesen felesleges meglepődni, hiszen ilyenkor már masszívan állandóra vadászás a logikus stratégia, és ilyenkor a "mennyit keresel + tulajdon értéke" a prio top3ban van, így Wolf hibázott, hiszen tudhatta volna, hogy mire számítson.
julius_caesar 2019.12.30 20:48:09
@Aladdin és a negyven farkaló:
,,Meg egyébként is amelyiket nem veszik el 30 éves kor előtt az nem ér szart se, okkal marad parlagon, mert defektes selejt mind"

Ez hülyeség, egy jobb férfi egyed rájöhet 33 évesen, hogy a jelenlegi 30 éves Annácska helyett hát szintben egy 23 éves Júlia jobb, szóval csere.

Szerintem amúgy a hierarchia tetején a férfiak is ugyanúgy cserélgetnek, mint a jányok, én is mondtam már, hogy ,, sajnos nem lettem szerelmes, és úgy érzem , ez nem vezet sehova, és tényleg sajnálom", mert jött egy jobb (magasabb szintű) lehetőség.
julius_caesar 2019.12.30 20:51:15
@julius_caesar:
Félreértések elkerülése érdekében: ez nem mindig a lány hibája, hogy 30évesen épp nincsen senkije, nyilván a phaszkörhintás esetekre nem vonatkozik a véleményem
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
julius_caesar 2019.12.17 23:09:21
@julius_caesar:
*Akkor a külföldre tévedt (férfi) honfitársaink SMV-je -1/2vel indul?

Ma valahogy alig sikerül értelmes mondatokat összeraknom.
julius_caesar 2019.12.18 11:23:14
@whoamiohmy:
Jesszus. Én itthon élek, de akkor inkább aláírok 15 év lakáshitelt, minthogy kimenjek :)
Teljesen aláírja a skandináviai tapasztalataimat.
Mondjuk talán London az már használható lehet, egyszer lehet kipróbálom, hogy veszek 1 repjegyet a hétvégére, és előtinderezek, kíváncsi vagyok a működőképességére. (vagy esetleg egy javaslat Wolfnak a következő poszthoz)

Egyik kollegám haverja céggel kimehetett Budapestről San Francisco-i irodába, és kint elég nagy virsli parti van, csajozás 0. (szó szerint, a srác 2 órát vezett, hogy olyan kocsmában ihasson sört, ahol vannak szép lányok)

,, ha kiköltözik, akkor kb 2-3 honap es atlianozik egy bennszülött külföldi pasira"

Ez elég sokkoló, de teljesen reálisnak tartom. Itt már ilyen expert szintű game kell, mert tudod, hogy ha borul, akkor szopás, ill a papucsosítási kísérletek visszaverése sem egyszerű épp emiatt.
julius_caesar 2019.12.18 17:18:46
@whoamiohmy:

,,Mindig azt szoktam mondani, hogy a 21. szazadban a ferfiaknak 3 dolga van:
1. Penzt keresni
2. Biztositani a szex forrasat
3. Gyereket csinalni."

3. hoz talán az a nyerő, ha tudatosítod magadban, hogy nem biztos, hogy az anyukával együtt lesz felnevelve.(mondjuk gyerektartás meg ilyenek még ott van)
De igen, az a legproblematikusabb rész.
A sorozatrandizó A felvidéki 2019.11.25 07:47:36
Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra,…..
julius_caesar 2019.11.30 18:02:19
@Ethan Wolf: inkább piros pirula lehetne, de igen :D
kíváncsiságból utána olvastam, a (red pill reddit antidepressant) kereséssel lehet elolvasni a dolgokat, röviden orosz rulett, és nincsen ingyen ebéd.
julius_caesar 2019.12.09 21:16:25
@whoamiohmy:
Érdekes, mondjuk nekem ez túl részletes, és még nem sikerült leszűni a lényeget, hogy mit és hogyan egyek.

Azt le tudod írni 1:1ben azokat az étrendeket, amiket neked javasolt a dietetikus?
Tudom más élet, de ötletet meríteni jó lehet, meg kíváncsi vagyok milyen részletességgel dolgoznak.

Én amivel elkezdtem kísérletezni, hogy elhagyom a feldolgozott húsokat (sonka), és helyette eszek este inkább tojást, illetve puffasztott rizst ,magokat (tökmag, dió), ill ebédre főzelék (kevés benne a zsír és a szénhidrát), hetente 1x hal(pisztráng), sok alma.
Sajnos a munka (programozás) magas szintű koncentrációt kíván, amihez néha lecsúszik 1-2 keksz.

Amire viszont kíváncsi vagyok, hogy mit gondolsz arról, ha kondi mellé külön fehérje shake-t iszunk?
julius_caesar 2019.12.11 19:15:43
@whoamiohmy: Köszönöm a választ!
Dietetikust még átgondolom, elég hasznosnak tűnik, csak azért drága dolog.
Múlt héten volt négy éves a blog, de elfeledkeztem a szülinapról, így nem is készültem különleges poszttal. :( Sorry. A mai alanyunk: Egy ismerkedős oldalon írtam rá, hogy miért épp azt a fajta sört issza, amit két képen is láttam. A sör jó téma beszélgetéshez, amennyiben a kiszemelt nő nem bor…..
julius_caesar 2019.11.12 22:21:06
@whoamiohmy: Érdekes feltevés, hogyha random valamit mondanak, akkor annak az ellenkezője igaz. Majd figyelem, inkább azt mondanám, hogy valami okból fontosnak tartották elmondani, hogy te ezt tudd, és így menjen tovább a cselekmény. (talán reakció figyelés miatt, de érdekes dolgokat lehet így random hallani)
Amúgy ha tudsz érdekes könyvet(akár irodalmi) írd le nyugodtan.

@Ethan Wolf
Érdekes poszt. Szerintem a végét jól csináltad, pont egy ilyennel beszéltem kurva sokat, de akkora hang volt a csaj hogy hihetetlen, sajnos nem vakartam le időben.
julius_caesar 2019.11.12 22:28:39
A red pill kult rovat mai adásában ezt a filmet ajánlom (nem tudom valaki ismeri-e)

www.imdb.com/title/tt3464902/

Ez egy független művészfilm, arról szól, hogy egy társadalomban ha valakinek nincsen párja, akkor egy hotelbe zárják 45 napra hogy párt találjon, és ha nem sikerül, akkor egy állattá változtatják. Igen kicsit szürreálisan hat, de teljesen eredeti ötlet. (A második felétől annyira nem tetszett), De tökéletesen bemutatja, milyen érzés, amikor azért keresünk párt, hogy csak legyen valaki, és teljesen elnyomjuk miatta önmagunkat.
Színészek nagyon jól játszanak. nagyon átjön a műanyag légkör.

kedvenc idézetem:
,,Mert könnyebb az érzelmeket elnyomni, mint behazudni őket"
julius_caesar 2019.11.12 22:31:39
@TopszLee: rendben, belehallgatok! 21studiost még nem néztem, de már jobban rá fogok szokni.
A sorozatrandizó Salsa golyó 2019.11.04 06:29:50
Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet…..
julius_caesar 2019.11.05 23:38:21
@davidlejardin: Ez mondjuk jó hozzáállás, mondjuk a kisugárzás/magabiztosság is "hullámzik" vannak magas pillanatok és néha kicsit lentebb.

Gyakorolni kéne a random emberekhez odamenni mondani a faszságot. Egyszer captain_admin fejtegette, hogy BKV-n nem érdemes, de utcán már inkább.
Most inkább csaj haverokat akarok majd szerezni, azokkal ha mész bulizni, tényleg könnyebb másokkal táncolni.
julius_caesar 2019.11.06 10:12:45
@Krisz101: Igazad van teljesen, pontosan ugyanazok a férfi-női dinamikák érvényesek, mint egy átlagos szórakozóhelyen.

Most szélsőségesen fogalmazok, szóval ha Béta Csabi egy nyeretlen ultrabéta, akkor teljesen lényegtelen hol próbálkozik, nem valószínű, hogy szórakozóhelyen, vagy táncon arat. Viszont ha Alfa Aladár, aki egy alphex sunátor megy el mind a kettő helyre, akkor valószínűleg táncon is tud aratni. Nyilván az kisebb eséllyel lesz 1 éjszakás, de alapvetően el lehet indítani az ismerekedést (kávé, séta stb).

Tehát innen nézve már jó lehet (nem tart hajnali 4ig, nem vagy másnapos stb, másnap lehetsz produktív), persze ha érdekel az egész, meg a zene. Ha nem, akkor felejtős, nyilván ha csak a csajok miatt mennél egy techno bulira, az is egy értelmetlen szenvedés.

@whoamiohmy ez a pub crawl jól hangzik, ha majd megyek valahova utazni, mondom majd a többieknek, hogy egy ilyenre mindenképpen menjünk
Lassan már ég a pofám. Hányszor, de hányszor megírtam, hogy házi nyúlra nem érdemes lőni. Hogy nem bölcs dolog kollégával kikezdeni. Erre a blog tele van ilyen esetekkel, és itt van még egy. :P Párszor már összefutottam vele egyik-másik céges rendezvényen, még pár szót is váltottunk évekkel…..
julius_caesar 2019.10.04 08:02:18
@Untermensch4:
Itt az RP ismeretanyag alatt pontosan mire gondolsz?
julius_caesar 2019.10.06 15:40:20
@Untermensch4:
Köszönöm a blog ajánlást, beleolvastam, szerintem nagyon jó.
A könyvet is majd elolvasom. Ha tudsz még ilyesmit ajánlani, megköszönöm.

Ezt a blogpostot javaslom a többi kommentelőnek is:
vendeghanyas.blog.hu/2018/11/30/pacsai_interju_es_a_konyv_elso_fejezete
kommentekkel kifejezetten érdekes így vasárnap estére.

Még youtube-on hallgattam almási kitti-t, ő tud jókat mondani.

Pénteken voltam egy buliban, és olyan élményem volt, ami egyszerűen hihetetlen. Sikerült szabályoznom a tudatalattimat. Úgy mentem le, hogy csak a zene miatt, táncolgatni, és tényleg(!). Odajöttek nálam idősebb lányok hozzám táncolni, stb, ők szólítottak le. Érdekes módon még ha jól is néztek is ki, egyáltalán nem volt kedvem sem táncolni, se semmit csinálni velük, eszembe nem jutott eszkalálni a dolgot. Majd a fáradtság + vodka szóda eredményeképpen változott a prio - majd ennek így az eredmények is elmaradtak, már nem jöttek, sőt.

Párkapcsolati tapasztalataimban is ezt tapasztaltam. Nem tetszik annyira, kicsit nyűg feeling - mindig ráér, mindig van kedve, stb, míg ha "szerelmes vagyok" hisztik tömkelege, szivat, játszmázik stb.
Szóval valahogy a kettő ellenpólkust kellene egyesíteni, vagy nagyon jó színésznek lenni, ahol épp megformálom az adott karaktert a jelenetnek megfelelően, mondjuk ehhez nagyon jól kell tudni irányítani a tudatalattit. Remélem érthető amire gondoltam, ha nem, akkor majd kifejtem.
A sorozatrandizó Randi - nem randi 2019.08.26 14:32:57
Volt egy kolléganőm, nevezzük Noéminek. Noémi egy másik osztályon dolgozott, de nap mint nap összefutottunk. Vállig érő barna haj, barna szemek, formás test, iszonyat jó fenék. Sajnos kicsit olyan "karótnyeltnek" tűnt mindig, és csak hébe-hóba beszélgettünk. Komoly kapcsolatban volt és amikor…..
julius_caesar 2019.08.29 13:14:06
@Womb Rаider: Alapvetően megértem a problémát, és igazad van. Egy szubjektív valóságon keresztül látjuk (éljük át) az egészet, és emiatt nehéz az egészet megtárgyalni. Nyilván van igény a fejlesztésre(nem tetszik az eredmeny amit az élet hoz) , és emiatt jön be a Red pill, mert megmagyaráz egyes dolgokat. Bevallom én ezért nem szoktam csak Red pillt olvasni, sokszor eléggé ugyanaz a narratíva megy, de vannak jó ötletek.

Végeztem "tudományos kísérletet", és nem tetszett az eredmény. Egy lánynak nyomtam a rizsát, és random elmentünk ebédelni és sörözni, miközben kiderült hogy van barátja. A probléma, hogy gyorsabban válaszol, lelkesebben mint a barátnőm, és egy random sörözésre ráért, és a jövőben is ráér. Azért én nem lennék boldog, ha a barátnőm random fiúkkal járna sörözni, miközben lehet nem is tud rólam a fiú (?). (barátnőmnek én mondtam hogy haver lánnyal sörözök, mielőtt valaki szól hogy nem vagyok erkölcsi mintapélda, mit papolok, a probléma felvetés miatt nem számít ) Nyilván ez megmagyarázható a CA által használt szintelmélettel, de akkor is szomorú. Nem, nincsen tovább víve a történet olyan eshetőségre, de a kellő alkohol és game már növeli az esélyeket. Persze volt panasz a barátra mennyire megfeneklett a kapcsolat, nem foglalkozik vele, stb.

Puzsérnak van egy APU epizódja a személyes sors igazságárol, azt hallgassátok meg, mert nagyon jó,amit taglal probléma kör azt erre is rá lehet húzni.
julius_caesar 2019.08.29 13:17:36
@Daenerys Targaryen: Tegnap megnéztem a Fleabag első részét, nagyon jó így az egyes férfi karakterek-főhős nő közötti inerakciót vizsgálva. Tetszett, jó hogy említetted.
julius_caesar 2019.08.29 23:11:44
@Krisz101:
,,hát ha valamit megtudtunk a redpillből az az hogy ez mekkora hazugság, amivel gyerekkorunk óta hülyitenek minket. "

Ez pontosan így van, innen hallgass meg kb 4-5 percet amíg elmondja:
youtu.be/yRXfGMgO1rg?t=349

Nincs új a nap alatt, csak kicsit másképp elmondva.
Mi szerint érzelmi mintázatainkat, referenciánkat másoljuk a sorozatokból, filmekből. Kb red pill truth, de teljesen más a kontextus, nekem így jobban átjött az egész.

Amúgy köszi a csatorna neveket!
amit én ajánlok:
sztoicizmus (pl: www.amazon.com/Daily-Stoic-Meditations-Perseverance-translations-ebook/dp/B01KAFIQE6)
meditáció
ezekkel hatásosan ki lehet kerülni korábbi szokások alól.
A sorozatrandizó Aranyásó Niki 2019.07.01 09:24:49
Tinderen azzal köszöntem rá, hogy minden fotóján igyekszik intellektust sugározni, és azzal hecceltem, hogy mire fel ez a nagy igyekezet. Az összes képen szemüveg, könyv, vagy diploma a falon. Persze humorosan csomagoltam a nyitást, hogy kissé pimasz legyek, de semmiképp sem akartam, hogy…..
julius_caesar 2019.07.03 21:02:14
@Daenerys Targaryen: Hasonló problémával én is szembesültem, néha úgy érzem a bartánőm igényei túl magasak, mondjuk nem feminista bevallottan.

Blog (és tapasztalat) alapján a lányokat 2 osztályra lehet sorolni:

A, karrierista, velük az (lehet) a gond, hogy nincs a férfire egzisztenciálisan szüksége, a végtelenségig tudja nyomatni a rövidtávú ismerkedést (faszkörhintát a blog szóhasználatát használva)

B, idealista, nem igazán stresszeli halálra magát a munkakeresésben / tanulásban, ilyen téren beleszarós, válogatós a munkákban eléggé, igények magasak, (de nem feltétlenül), kicsit ez a majd lesz ami lesz típus. Igények nem találkoznak a saját fizetési realitással. Itt el van várva, hogy mindent megkap (szó szerint), ha meg nem, akkor meg kiderül, hogy milyen "spúr" az ember :((

Mondjuk ez is visszavezethető a captain_admin által írt szexuális piac elméletre.
Példa:
Hogyha az én értékem kellően magas az övéhez képest, akkor nekem főznek vacsorát. (én kellek neki jobban, mint nekem ő)
hogyha a két szint kb egyenlő, akkor meg én fizetem a vacsorát egy étteremben.
(ő nekem kell jobban, mint fordítva)

Úgy hogy itt cél a személyiségfejlesztés, hogy a hatalomam nagyobb legyen a kapcsolatban.
julius_caesar 2019.07.05 00:24:12
@Captain Admin: Amúgy miről szeretnél írni cikket?
julius_caesar 2019.07.08 22:18:20
@Krisz101: Én párszor próbálkoztam a férfihanggal, annyira a cikkek és a kommentek sem tetszettek, és utána hanyagoltam.

Én a helyedben captain_admin miatt mennék le, meghallgatni a kommenteket/sztorikat élőben, az biztos megérne pár sört :D

csajok és pasik blogon szoktam még olvasni a kommentjeit, jókat szokott írni. (ha bírod a nyers red pill kritikát párkapcsolati dolgokra, akkor ajánlott)
A sorozatrandizó 21 és szopat 2019.06.24 06:32:59
Tinderen hozott minket össze a sors, amolyan átlagos, de vékony testalkatú lány volt. 21 éves, fősuli mellett dolgozik, fekete haj, barna szemek. A fogai nem voltak egyenletesek elől, de ez fura mód, inkább egyfajta szexepilt kölcsönzött neki. A sörökről beszélgettünk, de persze akkor még nem…..
julius_caesar 2019.06.27 11:33:52
@VT 135: szerintem inkább nincsenek szelektálva az emberek, és aki ránézésre jó, és ráér találkozni, azzal összefog futni (lásd előző post a pizzasütés, és sorolhatnám) DE a beszélgetésből következik, hogy a csaj nincsen 100%ban rá kattanva, sőt.
Összegezve mintha Wolf Yolozna, megnézem hátha, mit veszíthetek (első olvasatra semmit, de időt, pénzt, motivációt)
(én olvasatomban)

Ilyen már nekem is sok volt, de ami jó eredménnyel zárult, ott a beszélgetésben is rám voltak kattanva, tehát nem kell mindenkivel találkozni, aki ráér(hiába néz ki valahogy), inkább érdemes még kicsit játszmázni neten, mert a valóságban nehezebb visszahozni, mivel szerintem minden lány egy prekoncepcióval érkezik, hogy mire számít, és a lányok is yoloznak, megnézik hátha a valóságban majd jó lesz. Ha a valóságban nem ütöd meg a kívánt szintet akkor bye-bye nincs több randni.

Tehát amire gondolok egy beszélgetésből ki lehet szűrni, hogyan állunk, és ha húzunk egy küszöb szintet ami alatt nem talizunk, mert tudjuk, hogy nagy valószínűséggel nem lesz jó, akkor összesítve jobban járunk. Nyilván ez a határ szubjektív, kell önismeret + emberismerő képesség
A sorozatrandizó Vak szex 2019.06.10 06:12:50
Egy barátommal beszéltem meg találkozót az egyik kávézóba, de hála a kiszámíthatatlan forgalomnak, előbb értem oda. Kint nagyon hideg volt, így jobbnak láttam bemenni és kérni egy kávét. Semmi cicomás buzis kávé, fahéjjal, meg madártejjel meg kutyafasza. Kértem egy sima kávét (ami pocsék volt,…..
julius_caesar 2019.06.12 20:47:40
@whoamiohmy: Szerintem azért a facebooknak egyedül, és kizárólag az a célja, hogy növelje a részvényeinek az értékét, és ezáltal profitot maximalizáljon. Minden hatalmi törekvése innen indul, ezért szűrik ki az algoritmusok a számodra nem tetsző híreket.

De alapvetően a kulturmarxizmusban is van igazság.
tibiatya.blogstar.hu/2019/01/09/a-szolasszabadsag-kivegzoosztagai/67346/

A fenti blog bejegyzés szerintem igényesen van megírva a témában.
julius_caesar 2019.06.12 20:49:19
@whoamiohmy: Jónak tűnik a videó, majd megnézem. És igen, igazad van, Kínának teljesen más a jövő képe mint nekünk, és az is műküdni fog.
A sorozatrandizó PUA 2019.06.03 10:05:27
Ez az a poszt, ami nem lesz népszerű az olvasók körében, főleg egy bizonyos réteg számára. Aki nem tudja, mi az a PUA (Pickup Artist), az keressen rá. Amióta létezik ez a blog, írták sokan, hogy PUA módszereket használok. Valójában azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik, a saját hibáimból tanultam…..
julius_caesar 2019.06.08 18:12:52
@Frau Untermensch4:

,,Miből gondolod, hogy máskor nem leszel béta, amikor az eszedre rátelepedik a szerelem? Miből gondolod, hogy ha "tanulod" ezt az akármit, akkor felhőtlenül tudsz majd szeretni és nem a betanult lépéseket akarod csinálni, nehogy bétásodj?"

Egyik barátommal beszélgettünk erről, és hogyha egyszerre több lánnyal randizol, de nem exkluzívan, akkor az ilyen hisztiket, stb simán ki lehet azzal védeni, hogy mással foglalkozol, és egyáltalán nem feszülsz rá stb. Ha monogám kapcsolatban vagy, akkor ezt azzal tudod kivédeni, hogy olyan életet alakítasz ki, hogy a hobbik, barátok, munka stb annyira lefoglal jó értelemben, hogy nem leszel ráfeszülve a párkapcsolati témára.(nem leszel needy, mert jelen esetben aként jöhetett le a lánynak.)

,,Ha szerelmet szeretnél, és gyönyörűt, akkor hogy egyezteted össze azzal, hogy magadat figyeled és "javítod" folyton a "szabályoknak" megfelelően? Mitől gondolod, hogy ez lesz majd a "gyönyörű szerelem"?"

Onnan gondolom, hogy ha rájövök, hogy érem el az optimális viselkedést (vonzalmat), és ha eleget csinálom, akkor az felülírja a régi szokásokat. Mérnök vagyok a tényekben hiszek, megtudom változtatni magamat. Nézd meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=ELpfYCZa87g
Tehát nem PUA-s dolgokban gondolkodom, hanem ahogy interpretálom az egészet.

Nagyon rossz érzés amikor kellettél valakinek akit szeretsz, most meg kevésbé.
julius_caesar 2019.06.09 19:58:52
@Captain Admin: Köszönöm a választ, hasznos hozzászólás volt! Nem lőttél mellé, 24 éves vagyok.

Azt az öltözködős dolgot tuti ki fogom próbálni, flegma arcal a szemébe mondom az eladócsajnak, biztos lesz reakció! :D

Amúgy Puzsérnak van az APU nevű podcastja, tudom javasolni, egyik részében egészen jól elírta a hipergámiát, meg néha beszél a párkapcsolatokról ahogyan ő látja, meg úgy kb mindenről.
julius_caesar 2019.06.09 22:23:48
@Captain Admin: Majd belenézek! Feldmár Andrástól szoktam még hallgatni az agymosót, az olyan kicsit mint a csajok és pasik posztok 1000-el szorozva, de a válaszok nagyon jók.
Sokat lehet azokból is tanulni.

Van egy rövid regény ami sokat adott, 44 oldal, de elképesztően jó! mindenképp olvasd el ha van időd. Az a lényege, hogy a főhös minden társadalmi szokást megkérdőjezel, és minden mindegy neki, még az élet, halál is! 50 éve írták, olyan hipster redpill, megkérdőjelezi az akkori társadalmi szokásokat.

előzetes: moly.hu/konyvek/albert-camus-kozony

maga a könyv: literart.org.ro/files/Kozony.pdf

tényleg pár óra alatt kiolvasható, és a leírt személy gondolkodása, ahogy szó szerint szarik a morálra, az erkölcsre, és magára az életre is nagyon érdekessé teszi! A mai életben is érdekes a felvetés ahogy a világhoz viszonyul.
Az egyik ismerkedős facebook csoportba valaki beírt egy hosszabb hozzászólást, ami generált is több száz kommentet a csoport tagjaitól.  Egy kissé szánalmas kirohanás volt ez egy fiútól, akinek elege lett abból, hogy a csoport lány tagjai nem akarnak ismerkedni vele. Igazából nincs sok minden,…..
julius_caesar 2019.05.27 11:48:53
Egyértelműen fordított poszt, azt incel szót szerintem nem használják sokan, még egyszer sem hallottam egy társaságban sem.
trends.google.com/trends/explore?geo=HU&q=incel

A szöveget nem elemezném, mert másolt, de így is érdekes a dolog. Valószínűleg a srác annyira elkeseredett, hogy mindenmindegy alapján lefordította, és beírta. Arra számított, hogy ezek után az OLYAN lányok majd rájönnek mit hagytak ki, és ő egy igazi főnyeremény, hiszen olvas régi könyveket, stb.

Ami viszont érdekessé teszi, hogy szerintem ő tényleg azt hitte hogy ebből jól fog kijönni, ha ezt kiírja (máskülönben miért tette volna? tátott szájjal menni a faszerdőbe? hogy mindenki screenshotoljon és megossza hogy hű micsoda gyökér?), és így ilyen szinten nincsen realitás érzéke a dolgokról, hogy ezt sem tudta elképzelni.

youtu.be/jdwQTvOUDTw?t=2764

Csak Orosz László része releváns, a mintázat keresésig.

Az alábbi videó megint nem egy szokásos TRP videó, hogy milyenekazolyanlányok, hanem egy érdekes elméleti megközelítés, ami megmagyarázatot arra amit leírtam, egyszerűen szar a csávó modellje a külvilágról.
julius_caesar 2019.05.27 20:50:37
@Krisz101:
Igazad van teljesen, tényleg kell a szakirodalom, hogy javítsuk a hatásfokot. A mellékelt ábra mutatja, hogy lányoknak a mainstreamből is jön az áldás: imgur.com/a/Y5n3P

Véleményem szubjektív, de ne kommentelj ilyen témában sehol fb (max ha csinálsz egy kamu fb accountot), mert csak rosszul jöhetsz ki belőle, nem hiszem hogy bárki meg fogja köszönni.

Amúgy nemigaz amit @whoamiohmy írt, Magyarországon jelentősek a jövedelemkülönbségek a férfi javára, több fiú megy mérnöknek, mint óvobácsinak, szülésznek, és vannak jelentős fizetéskülönbségek a nemek között. A tanárok kezdőfizuja 160ft nettó, a mérnöké pozi függően 3-400e nettó (MSc). (tessék glassdooron körbenézni ha valaki nem hiszi)
35 alatt is lehet párkapcsolat, csak SMV-ben jól kell helyezkedni, javaslom a csajok és pasik blog-ot esettanulmányok céljából, én néha olvasgattam szórakozásból.

Most elkezdtem egy párkapcsolatot, de mire eljutottam odáig, sokat ment fejben az analitika amit Wolf is ír (most nem válaszolok direkt fél napig, stb), és most, hogy kvázi összejött, úgy érzem ugyanaz megy mint eddig,(játszmázás) ha kiesel a szerepből (hogy a legalfább énemet adom) részéről érezhető a figyelem csökkenés. Szóval még idő amíg zsigerből megy. Most azzal szenvedek, hogyan jussak el oda, hogy ez zsigerből menjen,mert ez így fárasztó, ha párhuzamosan randiztam ezeket leszartam, de így már nehezebb.

Kill the innter Beta mondja az internet, de ez nem olyan egyszerű...
@Krisz101, te hasonló esetben merre indultál el?
julius_caesar 2019.05.30 17:58:07
@whoamiohmy:
Miket értesz a legalantasabb motivációk alatt, a hipergámiára gondolsz?

OFFTOPIC, de ezt akartam neked korábban javasolni, hogy menj el konferenciára/ nyaralni Szingapúrba. (ez egy 6 milliós metropolisz budapest méreten, volt brit gyarmat, angol a hivatalos nyelv)

Miért? Mert ha történetesen fehér vagy, és férfi, akkor a sexual market value a felső 5%-ban van, mert az összes bennszülött kompetitor (160 cm vézna szemüveges) nem igazán egy született Brad Pitt, és kultúrálisan nagyon közel állnak a nyugathoz, ezért angol/amerikai sorozatokon filmeken nőnek fel -> a nők elvárásai is onnan jönnek, tehát nekik fehér férfi kell.
Beszéltem ilyen témáról ausztrálokkal, azt mondták, hogy egyértelműen oda kell ilyen céllal menni. Egyéb ázsiai ország a nyelvi akadályok miatt neccesebb.
A sorozatrandizó Nórika 2019.05.20 15:17:41
Badoon írtam rá egy aranyos, 22 éves, szőke lányra. Poénra vettem, mert olyan ártatlan arca volt a fotókon, hogy szinte biztos voltam benne, hogy szűz. De mivel gördülékeny volt a kommunikáció, ezért takaréklángon ugyan, de folytattam. Könnyen felhúztam azzal, hogy magáztam és kisasszonyoztam, de…..
julius_caesar 2019.05.22 20:59:34
@Krisz101:
,,
abban a pillanatban hogy leveszed a gátlásait, szabad a vásár és amilyen elképesztő mennyiségű megkeresést kap ma egy nő, teljesen elveszted az ellenörzést felette. szerintem ezek utópisztikus dolgok amiről irsz és nem is nagyon hallok ilyeneket az ismertebb csatornákon
"

Ebben én itt Captain Adminnak adok igazat, szerintem ha dobni fog azt nem ezért fogja mert rájött az eféle élményekre, hanem mert amúgy is becsicskított, tehát nem vagy már elég alfa a párkapcsolathoz. Egyébként ha a párkapcsolati shit-testek mennek, akkor ha szűz volt eredetileg ha nem veled marad, én a kettő között nem vonnék korrelációt.

Egyébként én Wolf-ot is megértem, nyilván a pózokat most tanulná meg, így fáj-úgy fáj szóval egy "tapasztaltabb" lánnyal ilyen téren élvezetesebb a dolog, tehát úgy ítélte meg az investment/return arányt, hogy nem éri meg a dolog. Ha hosszútávra nem terveznék vele, akkor én sem vessződnék többet.
julius_caesar 2019.05.25 14:13:02
@icipicicsipa:

,,Sokadszorra az egyik mantrám: a mai lehetőségek párkapcsolat szempontjából a nő számára olyan, mint az éhezőnek a végtelen és kifogyhatatlan svédasztal.
És a nő mégis képes éhen halni."

Az alábbi videót ajánlom neked, és @Krisz101-nek, ez nem TRP-s videó, de mégis sokat lehet belőle tanulni, a pirula előtt is ismertem, de utána már hihetetlenül gazdag aranybánya lett.

www.youtube.com/watch?v=6I4vgP7hZOo

A csaj a videóban sztem 22-23 éves, és már alfa-özvegy. Annyira átjön hogy az alfák akiket kinézett azoknak csak "arra" kell, a többi béta meg már szóra sem érdemes.

A párkapcsolat erőteljesen függ a lány életkorától, egy 24 évesnek más a preferanciája mint egy 28 évesnek, tehát egy 28 éveset nagyobb eséllyel tudsz megtartani, ha tudsz stabil egzisztenciát, mert már rájön, hogy nem annyira vonzó, nem bírja a versenyt, stb, tehát ha nagyon hosszútávút tervezel, akkor vedd figyelembe az életkorát, mert az, hogy mennyire lesz hipergám, korrelál az életkorral. Nyilván kivételek akadnak.

Ha valakinek van párkapcsolathoz érdekes piros pirulás cikke/videója szívesen elolvasom!
A hölgy nevére nem emlékszem, nem azonnal írtam le a randink történetét, mivel akkoriban zavaros heteim voltak sok eseménnyel/találkával. Mire hetekkel később oda jutottam, hogy megírjam a naplómba a vele történt találkozómat, már nem emlékeztem a nevére. Nevezzük őt J-nek. Dereng, hogy Jázmin,…..
julius_caesar 2019.05.19 12:04:37
@Captain Admin:
A tanácsodra vagyok kíváncsi, mivel Wolfnak folyamatosan azt mondod, hogy legyen dominánsabb, így valószínűleg nekem is erre kell keresnem a megoldást. A story röviden annyi hogy kialakul hogy párkapcsolat egy határozottabb nővel (tudom ez felér egy red flaggel), és a sima szituációk kezelése nem okoz problémát, csak ha kitalálja hogy most nincsen kedve a szex-hez és kész.

Más lányoknál kisebb birkózással és puszikkal lehetett eredményt elérni, itt ez esélytelen, csak azt hallom vissza hogy miért vagy ilyen értetlen, stb, végén már akár erősebb hangnemben. Nyilván minnél többször tudja visszautasítani, annál inkább rájön, hogy tudja ezt a fegyvert használni, ha éppen el akar érni valamit. (itt még azért nem tartunk szerencsére)
Ilyenkor lehetne egy kisebb dread-gamet-t játszani?

Kíváncsi vagyok ki hogyan oldotta meg ezeket a szituációkat.
julius_caesar 2019.05.19 13:16:47
@Captain Admin: Köszönöm! Én is hasonlóra gondoltam. Lehet hogy most kicsit túltoltam, konkrétan az ágyból ő mászott ki, hogy NEM, és elmondta már többször hogy nem, ezután ráhagytam.
Amúgy amit leírtál, azt átéltem egyszer (2. tinderes randi), konkrétan 1-1.5 óra ágyban birkózás, fél óra hegyi beszéd utána sikerül, és utána ahogy kezelt látszott hogy a szemében már férfi vagyok.
Amúgy tudsz jó Red pill-es könyvet ami releváns párkapcsolatra? Eddig a Rational Male-t, és a No more Mr. nice guy-t olvastam, azok elég jók voltak.

@Ethan Wolf
Nem szeretnék okoskodni, de szerintem gondolj arra, hogy nincsen következménye ha dominánsabb vagy. A posztok alapján nem feleség alapanyagot keresel, így ha kicsit túltolod, még akkor sem lesz következménye, nem kell egy masszív flegmázást-kussolást elviselned, majd azon agyalni, hogy akkor mennyi ideig hagyjuk ezt rá, stb, hiszen csak kibaszod, és lesz másik.(ellnézést a női olvasóktól a kifejezésért) Ilyen megközelítéssel egyszerűbb próbálkozni a dominanciával, hogy mikor túl sok és mikor túl kevés. Véleményem szerint a lányok( nők) nem hülyék, ha valaki nem akar téged megdugni, az nem valószínű, hogy felmenne a lakásodra.
julius_caesar 2019.05.20 19:38:37
@VT 135:
@Captain Admin
Teljes mértékben figyelmenkívül hagyni egy kis időre a másikat - ez jó tanács, aztán majd észreveszi magát.

Amúgy ha a csaj elkezd játszmázni (nem ír egész nap, 4 órával később sem hív vissza), stb. egy kezdeti párkapcsolatban akkor mit érdemes lépni?

Teljesen nyilvánvalóan manipulál, és szorongással stb, a saját kezébe szeretné venni a gyeplőt. Ez a kinek kell a másik a kevésbé tipusú játszma, ami mondjuk amíg össze nem jöttök kivéded azzal hogy mással is randizol, hiszen nem vagytok exkluzívak, de így hogy már exkluzívak vagytok, övön alulinak érzem.
Nyilván ezzel akarja megtörtni a keretet, a frame-t, bétásít, de ez fárasztó így.
Ami eszembe jutott, hogy én sem keresem, mondjuk nem azért mentem bele egy párkapcsolatba hogy ezzel basztassanak.