Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peruzzi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sampdoria és az AS Roma ellen elért csalódást keltő döntetleneket követően a Juventus a Spezia csapatát fogadta, s a cél nem lehetett más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. Dušan Vlahović lemásolta a rómaiak ellenében szerzett gólját, s a 9. percben ismét csodálatos lövéssel,…..
Peruzzi 2022.09.01 08:29:08
@alexGicamo: Dettó Perinnel kapcsolatban. Mikor ragadjon benn a kapuban ha nem majdnem 3 meccs 0 kapott gól után. Aztán meg is kell tartani nyilván, de a lehetőséget meg kellene kapnis. És igen olasz, a névsor egy Juventusnál olasszal kezdődik!
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
A Juventus a Porto ellen hosszabbításban esett ki a BL-ből, ismét a csoportmeccsek utáni első fordulóban, hiába nyerte meg a torinói meccset 3-2-re az olasz együttes. „Amikor egy csapat két meccs alatt négy nagy hibát vét a kieséses szakaszban, akkor ez kiesést eredményezhet.” - értékelt Andrea…..
Peruzzi 2021.03.10 19:13:51
@Leram7: Szia
Végre egy normális komment! Adom minden szavad!
Még idén remélhetőleg beigazolodik Pirlo tudása és hozzáértése! Kap egy két megfelelő játékost posztokra, és ismét döntőig menetelhet a csapat. És kimondottan örülök a fiatalok játszatásának. Igenis mélyvízbe velük!
A bajnokság sincs elveszve!
Hajrá Juve!
Peruzzi 2021.03.10 20:49:59
@m.martin91: Ha döntőig menne a Porto? Vàltozna a véleményed?
Juan Cuadrado a kiesés kudarcába beletörődve nyilatkozott a Porto elleni meccs után. „Azt hiszem, jól kezdtünk, és ha Álvaro betalál, akkor az megváltoztatta volna a meccset.” - mondta a kolumbiai játékos a Sky Sport Italia munkatársának. „Magabiztosan léptünk be az öltözőbe, úgy jöttünk ki, hogy…..
Peruzzi 2021.03.10 20:46:50
@szabo2323: Üdv!

A történelem során sokszor volt már olyan hogy 70 perc emberelőny nem elég. Nem egyedi eset. És szerintem sem szégyen.
Az ellenkezője is lehetett volna azaz 4-1 is. De tudom nincs volna meg ha sem. Jövőre döntőig Pirloval! Ezt kívánom a csapatnak!
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
Az UEFA a holland Björn Kuiperst rendelte ki a keddi Juventus-Porto mérkőzésre, amely igencsak fontos a Juventus számára. Az Öreg Hölgy a portugál csapat ellen 2-1-es vereséget szenvedett az Estádio do Dragão gyepén két hete, így kedden mindenképpen kiváló teljesítményre lesz szüksége, hogy…..
Peruzzi 2021.03.07 17:32:54
Federico Bernardeschi a padról beállva lett meccs embere a Spezia elleni váratlanul nyögvenyelős meccsen, amelyet végül Morata, Chiesa és Ronaldo góljaival simán nyert a Juve, ráadásul Wojciech Szczęsny tizenegyest is védett a meccs legvégén. „A lassú kezdés inkább a fizikai fáradtságnak volt…..
A Hellas Verona elleni botlással a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, mert hátránya tíz pontra nőtt a listavezető Inter csapatával szemben. A címvédő most egy papíron viszonylag egyszerűnek tűnő mérkőzésen próbálhatja visszanyerni önbizalmát, mert kedd este a Spezia együttese látogat az…..
Peruzzi 2021.03.03 05:14:06
@CsakÚjváros:
Ez pontosan igy van!
A Tuttosport hírei szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli a kupameccsen történtek nyomán nem kíván bosszúhadjáratba kezdeni, és ötletként sem merült fel Antonio Conte csillagának az eltávolítása. Andrea Agnelli és Antonio Conte között az Inter és Juventus közötti Olasz Kupa-elődöntő torinói…..
A Juventus 0-0-ra hozta a torinói visszavágót, miután Milánóban 2-1-re nyert a múlt héten, Antonio Conte pedig ismét elmondhatta, hogy a teljesítménnyel elégedett lehet, de az eredménnyel nem. „Úgy gondolom, hogy jobban ki kellett volna használnunk a lehetőségeket, amiket kialakítottunk, és kár…..
Egy kisebb játékra szeretném invitálni a Blog Olvasóit, hogy válasszuk ki azt a tizenegy játékost, akikből össze lehet állítani minden idők legjobb Juventusát. A csapatot reálisan próbáljuk összerakni, lehetőleg úgy, hogy ez a gárda akár a való életben is megállja  a helyét. Szóval, komoly figyelmet…..
Alessandro del Piero szerint Maurizio Sarrinak több időre van szüksége ahhoz, hogy ízlésére szabja a Juventust, Paulo Dybala azonban nagyszerűen használható a középpálya és a csatársor összekötésére. „Maurizio Sarri csodálatos ötleteket valósított meg az Empolinál és a Napolinál, de ezekhez idő…..
Peruzzi 2020.03.18 11:41:49
@hurbiny3k:
Istenem, az a Juventus megismetelhetetlen. Tele olasszal, a legjobb valaha élt kapussal.
Peruzzi 2020.03.18 18:19:47
@pott70:Nem én, hanem a példakép!

Vele nyertünk utoljára bl-t. És igen, szerintem ő volt a legjobb. Voltak előtte is meg utána is jók. De az ő kvalitasait nem értek el.
Peruzzi 2020.03.18 20:10:09
@pott70: Biztosan nem, kinek ki, én akkoriban voltam 9 éves, 94 ben lettem juve szurkoló. Az akkoriak beégtek a tudatba.
A Juventus mindkét idei mérkőzését győzelemmel zárta, s a bajnokság és a Bajnokok Ligája után most egy további  sorozatban is megmérettetheti magát, hiszen a zebramezes csapat ma este becsatlakozik az Olasz Kupa nyolcaddöntőjébe, amely során hazai pályán fogadja az Udinese együttesét. Maurizio…..
Peruzzi 2020.01.15 22:20:39
A Deloitte könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cég frissen nyilvánosságra hozott felmérése szerint a 2018-19-as szezonban ismét négy olasz klub is került fel az európai labdarúgás leggazdagabb klubjainak húszas listájára, azonban, s a Juventus ezúttal a tizedik helyet foglalja el a legnagyobb…..
Peruzzi 2020.01.15 00:02:49
@babo0410: Vàlzozik a vilàg, ez van, de igazat adok, hasonlóan làtom én is.
Torrichelli azt hiszem negyed osztályból lett 1 éven belül válogatott. Di Livio is ha jól rémlik mielőtt jozzànk került nem volt nagy szám még. Conte ugyanez, jàtékosként is megjàrta a szamàrlétràt.
De ha szerethető külföldi kell Trez, Zizu, Bulldog, Dimas,Tudor. Egyre kevésbé van ilyen igen.
Peruzzi 2020.01.15 10:16:35
@Grinta: Igazad van, ebben nincs vita.
Olasz pletykák szerint a Juventus mindent meg kíván tenni Gianluigi Donnarumma elcsábításához az AC Milan együttesétől, és igencsak komoly bérígérettel csábítja a jelenleg is csak húszéves kapust. A januári átigazolási időszak nyomán ismét felmerültek kérdőjelek Gigio Donnarumma jövőjét illetően,…..
Peruzzi 2020.01.12 17:56:05
@Vergilius1897:
Szia, azt azért megjegyezném hogy utoljára bl-t Peruzzival a kapuban nyertünk. Mint mindenki ő is hibázott, de hatalmas érdemei vannak az akkori győzelem megszerzésében.
Személy szerint Perin az akinek most már nálunk védenie kellene. De a Lengyel portás magas szintet hoz. Amíg ezt tudja maradjon csak.
Angelo Alessio a következő szezonban bemutatkozhat a Kilmarnock padján. Az olasz szakember átvette a csapatot Steve Clarke-tól, akinek az elmúlt 53 év legjobb eredményét sikerült elérni a klubbal, hiszen a csapat harmadik helyen zárt a bajnokságban, ezzel pedig 18 év után ismét európai porondra…..
Peruzzi 2019.06.21 14:51:40
@MGB75: Üdv, ha meghalt is lesz köze.
Az olasz média egybehangzó állítása szerint a felek között megszületett a megállapodás, így gyakorlatilag tényként kezelhető, hogy a jelenleg csapat nélküli Antonio Conte veszi át az Inter kispadját Luciano Spallettitől. Számos forrás, köztük a Sky Sport Italia, a La…..
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint hamarosan megoldódhat Massimiliano Allegri pótlásának kérdése, hiszen a Tottenham Hotspur csapatát irányító Mauricio Pochettino igent mondott a Juventusnak. A La Gazzetta dello Sport arról számol be, hogy a Juventus sportigazgatója,…..
Peruzzi 2019.05.22 21:30:47
@Bianconero: Bár az lenne!!
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni 1-1-es döntetlent követően az újságírók kérdésére beszélt az elmúlt napokról, illetve a jövőt illető terveiről. „Beszéltem az elnök úrral az Ajax elleni meccs után, és a folytatásban egyeztünk meg, de az elmúlt kb. hat hét után összeültünk, és végül ugyanarra…..
Öt évet követően Massimiliano Allegri időszaka a Juventus kispadján a végéhez közeledik. Pénteken a mester kapcsán a klub bejelentette, hogy távozik a klubtól, és a livornói mesterrel nyert öt bajnoki cím után a Juventus így megújulhat a pályán és a padon egyaránt. Az…..
Peruzzi 2019.05.19 09:41:35
@rockitbaby: Üdv mindenkinek!
Azt nem gondolnám hogy Lippi mellett elhaladt a labdarúgás.