Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orgován Károly

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EWTN katolikus televízió "The World Over" műsorának május 30-ai adásában Raymond Burke bíboros, az Apostoli Szignatúra előző prefektusa volt a vendég. Több más téma mellett szóba került az EU-parlamenti választásokon a "populisták", köztük az olasz kormányfőhelyettes Matteo Salvini megerősödése,…..
A pápai alamizsnás, Krajewski bíboros nemrég úgy nyilatkozott, hogy bár lehetséges a pápától áldást kérni, Ferenc pápa biztosan megtagadná az áldást Olaszország katolikus belügyminiszterétől, Matteo Salvinitől, a politikus bevándorlásellenes intézkedései miatt.  Az évente Rómában megtartott Rome…..
Orgován Károly 2019.05.19 11:11:57
@Gratia Copiosa: Tisztelt uram (vagy hölgyem?), köszönöm a felhomályosítást de ha mindez tényleg így igaz akkor ön mi okból állnéven és nem a saját böcsületes nevén mutatkozik be?
Orgován Károly 2019.05.28 06:30:11
@Gratia Copiosa: Köszönöm szépen és önnek is viszont kívánom. De én nem nyelvtudásról beszéltem hanem a mindennapi valósággal való kapcsolatról ami a realitás felválalása nélkül nem megy. Ennek alapja és szerves része saját identitásunk= teljesitményképességünk= tetteink válalása. Tévejgés azt hinni, hogy ha a saját énközpontú képzeletünk legyen az személyes vagy csoportos, kialakít egy hozzánk igazodó értékrendű párhuzamos világot amibe a mi saját igazunk behejezesíti az IGAZSÁGOT bármit is elértünk vagy elérhetünk az életben. HOMOKRA ÉPITETT HÁZ! Ezért képes a gonosz annyi papot a bűn rabjává tenni. Mert azt hiszik okosabbak az átlag embernél. A saját világ átka. A sötétségüket világosságnak hiszik. Az okosság= a megértés forrása nem az inteligencia (latin és egyéb nyelvek ismerete) hanem az alázat az Igazsággal szemben Aki ezért Világosságában részesit Mert az övé és Megígérte!! OTT FÚJ AHOL AKAR!!
"Mária szeplőtelen szíve győzelemre fog vinni minket." - jelentette ki egy május 18-án Milánóban mondott kortesbeszéde végén Olaszország katolikus kormányfőhelyettese, Matteo Salvini, egy a közelgő európa parlamenti választások kapcsán tartott kampánygyűlésen. A pártelnök ezután egy rózsafüzért vett…..