Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitti.Farkas

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dobai Attila 2023. január 27-én jelentkezik egy számára nagyon különleges dallal, mely szüleiről, az Ő elvesztésükről és a feldolgozás jelen fázisáról szól. Az Egy hang című dal letisztult, lírikus, klasszikus világot idéz, Aty sajátos stílusával és a modern zenei világ fűszerezésével.  A közelgő…..
A Valahol Európában az egyik legcsodálatosabb magyar musical, amely Dés László zenéjével és fantasztikus gyerekszereplőkkel már 2016 óta töretlen sikerrel látható a Magyar Színház nagyszínpadán! A 2022/2023-as évadban a nagy klasszikust a már megszeretett színészek mellett új beállók előadásában…..
A RaM Színház by Freelusion ünnepi élményprogrammal köszönti az Újévet. A színház január másodikán a Duna Szimfonikus Zenekar nagyszabású gálakoncertjével, eddig nem látott, egyedülálló látványvilágú összművészeti – fény és zene – produkcióval nyitja meg a 2022-es esztendőt, ezzel megalapozva a…..
2021. november 12-én került megrendezésre Nevada állam legnépesebb városában, LasVegasban a Naturál Testépítő Olimpia, melyen a magyar színész – testépítő, Gömöri András Máté hatalmas sikert aratott és a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Máté a Naturál Olimpiáról abszolút bajnokként térhet haza,…..
Polyák Lilla több év kihagyás után 2021. október 4-én újabb saját dallal állt a nagyközönség elé. „Maradj” című dalát édesapja elvesztése ihlette.   A színész-, és énekesnő 2009 óta van jelen a magyar popéletben, legismertebb dalai a 2013-ban bemutatott Valami más, amivel az Eurovíziós…..
A hónap utolsó napján egy izgalmas projektet jelentett be Gömöri András Máté, aki a Mad Ape Hungary-vel együttműködve saját kollekciót dobott piacra. A sportos stílus Máté számára fontos szempontok alapján született meg, melyben a minőség, kényelem és praktikum játszott nagy szerepet. Ezen…..
Máris 2021-et írunk, de egy pillanatra érdemes megállni és visszatekinteni, hogy miket hozott 2020. Bár ez az év rendkívüli volt, és legkevésbé sem pozitív értelemben, hiszen nagyon sok verseny elmaradt, és voltak hetek, amikor maga az edzések is körülményesebbek voltak. A hazai sportolók mégis…..
Szepesi Tibor, a magyar BMX válogatott versenyzője számára egy nehéz időszak vége kezd megmutatkozni. A nyáron térdműtéten átesett fiatal sportoló számára az elmúlt időszak a küzdelmekről és a kitartásról szólt. A munka viszont mint mindig, most is meghozta az eredményét.Szepesi Tibor mesélt…..
A magyar válogatott BMX rider, Szepesi Tibor nyolc hete esett át egy sok tekintetben halaszthatatlan revíziós térdműtéten, melynek következtében rövid kényszerpihenőre kellett vonulnia, azonban töretlenül dolgozik a visszatérésen. A napokban már az edzőterembe is visszamehetett.A fiatal…..
Szeptember 12-én került megrendezésre a La Mancha lovagja második szereposztásának premierje a Budapesti Operettszínházban. A teátrum legújabb nagyszínpadi előadása érdekes kérdésekkel és elgondolkoztató üzenetekkel ajándékozta meg a nézőket. Az eredeti mondanivalót modern külsőbe bújtatva új fényt…..
Mi emel egy sportolót példaképpé? Mi az, ami miatt mindannyian egységesen azt tudjuk mondani, hogy na igen… ez tiszteletre méltó.? Ha engem kérdeznek két dolgot mondok: elkötelezettség és alázat. Körbenéztem a mai világban és megakadt a szemem egy sportolón, így elkezdtem őt figyelni. Tudod, hogy…..
Immár négy éve dolgozom a sport világában. Kezdetben újságíróként, ma pedig már PR menedzserként és kommunikációs vezetőként tevékenykedem a háttérben. Ezalatt az időszak alatt számos sportolóval és sportággal kerültem kapcsolatba, így egy elég tág világlátást kaptam. Amikor bekerültem ebbe a…..