Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piertro

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki Magyar Közlönyben kihirdettek egy kormányrendeletet, aminek alapján Latinovits Zoltán ma nem lehetne színpadi színész Magyarországon.Az egyes művészi és művészeti munkakörökről, valamint a betöltésükhöz szükséges képesítési és egyéb feltételek részletes…..
piertro 2011.07.20 07:56:18
@MosoMasa: "Attól, hogy ez a szabályozás hülyén hangzik, attól még lehet értelme"
Kedves MosoMasa, "lehet értelme", csak éppen alapvetően ÉLETIDEGEN. Ha élne, Latinovitsot most beíratnád a Színművészetire???
Viszont nézd meg a politikusainkat: zömük végzett jogász. Hadd ne minősítsem a produktumaikat... És éppen azért, mert az egyetem padjaiból sokuk egyenesen a Parlamentbe ült át, és sajnálatos módon elmulasztott tapasztalatot szerezni a való életben.
piertro 2011.07.20 08:45:20
@MosoMasa: "a gyakorlati megvalósítása ennek nem feltétlen történik ennyire feszesen, nyilván létezik a szokásjog, és egyéb kerülő, amivel az arra érdemeseket át lehet tolni ezen a szitán. Nem értem miért kell mindenért hisztizni és pöfögni. " - Ebben a fenepörgős törvényhozásban és újraszabályozásban mi a fenének ezzel foglalkozni, ha mindjárt a szokásjogban meg a kiskapukban bízunk?
Amúgy hisztizés és pöfögésügyben szerintem magadból indultál ki...
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Korrektorblog Csezáre salátája 2010.04.08 07:28:00
azt meséltem már itt tumbleren, hogy matekérettségin megbuktam és pótérettségin mentem át kettessel???? :D:D:D:D (beneipeter posted this) valahogy nem vagyok meglepve (don B reblogged this) gondolom azon annál inkább, hogy gimiben híresen jó helyesíró voltam, kb iskolaelső, velem…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
piertro 2009.10.06 18:33:24
@Ignorantius:
"nem keveri a szakmaiságot a pártszimpátiával" - ami nincs, azt nem lehet keverni. betlen szakmailag nulla.
piertro 2009.10.06 18:35:19
@kinney:
betlentől, aki szerinted a "legprofibb riporter", vagy tizenöt éve nem hallottam egy ép, kerek mondatot.
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
Jöjjön most Unimuck írása, akit Nedved múlt heti bejelentése ihletett meg olyannyira, hogy billentyűzetet ragadjon és egy pályafutás-áttekintéssel egybekötött tisztelgéssel adózzon a cseh legenda előtt. Neki egy nagy köszönet, Nektek pedig őrült jó szórakozást az íráshoz…..
A Három testőr Afrikában szerintem nincs is ott minden idők tíz legrosszabb magyar filmje között, mert annyira felejthető. Annyi értelme talán volt a forgatásnak, hogy egy rakás magyar színész nyaralhatott egy jót Észak-Afrikában, végül is Kállai Ferenctől, Koncz…..