Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiantian (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Előretolt helyőrség AVATAR 2 2010.03.26 15:53:00
tiantian (törölt) 2010.03.27 14:56:20
Ráadásul nemcsak a saját elemeit meríti bőszen, állítólag az új driverfrissítés óta (Wireless Keyboard Update 2.0) a Bluetooth-os billentyűzetet is kellemetlen helyzetbe hozza. Az Apple hivatalos fórumain többen is jelezték, hogy hetente kell cserélniük az elemeket a…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Kira látta rajtam, hogy depressziós vagyok ezért elvitt egy turkálóba HésM-be és válogathattam kedvemre. Ami ingere volt szememnek ment a kosárba.Na annyira ne irigykedjetek, ez a szülinapi ajándékom is volt. :)Nálunk ez egy kedves hagyomány, hogy az ötlettelen, unalmas,…..
A Sztárral szemben talán az elhibázott reklámkampány, talán az elnyújtott játékok, esetleg Talmácsi Gábor miatt, de nagyot bukott. Sokkal nagyobbat mind a csúfosan véget érő XXL óta bármi. Árpa Attila utolsó nagy dobása, a 2008 októberében 12,3 százalékos közönségarányt…..
tiantian (törölt) 2009.12.01 01:06:40
@szabóZ: nem azt mondtam, hogy faragtatok a grafikonon, hanem érdekes mód mindig a tv2 fikázó cikkek jelennek meg. Máshogy fogalmazok: feltűnő többségben vannak azon cikkek amik ezt az adót ócsárolják, amíg a minden tekintetben ugyanolyan szar másikat viszont nem éri szó. Elfogultság?
Ellenem legyen szólva, hogy nincs tévém. De azért tudom mitől döglik a légy.
Filmdroid Rejtély 2009.11.30 19:52:00
Közeledik az év vége, és egyre-másra készítenek a filmes portálok listákat arról, hogy mik voltak az évtized legjobb filmjei.Miután több listában viszontláttam a Rejtélyt a legeslegjobbak között, eszembe jutott, hogy tényleg milyen jó film volt. Kritika…..
Viktortól kaptuk ezt a megható történetet szerelemről, megcsalásról és egy viharos románcról. Enjoy. Minden olyan szépen indult. Szerelem volt első látásra. Rögtön két éves hűséget fogadtunk egymásnak és onnantól kezdve minden percünket együtt töltöttük. Voltak…..
tiantian (törölt) 2009.11.10 01:46:46
Nem hittétek el, pedig igaz: épp most beszéltem a T-Mobile-hoz közeli informátorommal, és kiderült, hogy valóban igen kevés készüléket kapnak a magyarok (és persze mindenki más is). Annyira keveset, hogy nem jut minden üzletbe, sőt, csupán néhány budapesti és néhány vidéki…..
Előretolt helyőrség középszar 2009.05.28 22:13:00
Utálok közepes lenni valamiben. Nagyon. Nem tudom honnan jött, biztos valami gyerekkori trauma, de egyszerűen megőrülök ha valamiben csak közepeset tudok produkálni.Utálok közepesen kinézni, közepes pocakot növeszteni, közepesen vezetni, közepesen eltévedni, közepesen jóllakni,…..
 Kicsit mindig csalódom az emberekben, mikor enni látom őket. Az a kényszerképzetem, hogy az emberek imádják ha kényeztetik őket. Ezzel szemben a tapasztalatok azt  mutatják, hogy az emberek imádnak zabálni. Legjobban akkor esik ha ingyen van. Ilyenkor erőt vesz rajtuk valami…..
tiantian (törölt) 2009.05.27 03:27:54
Mostanában vik amikor mesélsz dolgokat, mindig az a félelmetes érzésem támad, hogy egyre jobban sznobulsz. Keményen.
Megbocsáss, barátodként kötelességem felhívni ezekre a nüanszokra a figyelmed! De most mennem kell, szorít a Gucci tangám.

"Ez lesz életük legszebb élménye, a csillogó pohárból való ingyenebéd..."

"...Egyenként polírozom a poharakat mert hiszem, hogy ha valaki még soha nem ivott ilyen kristálytiszta pohárból mint nálunk akkor biztos, hogy ez egy életreszóló élmény lesz."

"mennyivel jobb az étel ha 40.000be kerül egy tányérnyi, de tudod, hogy azt a szarvasgombát egy aranymasnival átkötött disznó túrta ki, majd a nasa porcelántányérján (ami törhetetlen) vitték be és 10 évig tárolták egy nagyon drága francia pincében, hogy aztán a tányérodra kerüljön egy 1952es Chatou Don Perignon kíséretében..."

"Ez az O'Neil kabát Krisztián, annyira jó, melegen tart és egyébként is ez a cég kizárólag nagyon jó dolgokat gyárt, nem is volt olcsó."

"Krisz, tudom hogy ez a legdrágább gép a piacon, de a tavaly vett legdrágább már 10 másodperc alatt töltötte a Vistát. Jóég. Gyorsan vettem egyet, ami négyprocesszoros, amit még ugyan nem támogatnak az oprendszerek, viszont annyira szépen hangszik hogy Intel Quad..., nem igaz?"

"Krisz a kirándulásra nem mondtad meg, hogy akkor a HD 1920x1080-as felbontású nagyon drága kamerát vigyem el, ami fényképez is, vagy csak a sima 160e forintos Kodak-ot, aminek viszont jobban cseng a neve egy kiránduláson."

Mit gondolsz pajti?
Tudom, tudom ez családi meg nagyon személyes blog és most a tegnapi strandolásról kellene írnom de még nem kaptam meg a képeket Endrétől és nekem képek (videó) nélkül, nem is bejegyzés a bejegyzés. Ma megnéztem egy videót az indexen és ezt most mégiscsak bekopizom ide. Ez a…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
tiantian (törölt) 2008.11.15 22:25:20