Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodney2

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Orbán gyáva." "A kabinet egymásnak ugrasztja a munkavállalókat és a munkáltatókat." "A kormány kibújik a felelősség alól" - Ilyen és ezekhez hasonló kritikákat hallunk nap mint nap, mióta bejelentésre került: a munkáltatók megkövetelhetik alkalmazottaiktól a koronavírus elleni védőoltást. Vajon…..
Rodney2 2021.11.13 19:37:43
@taga20: Egyébként az első lesifotó amin Lölö és Andika kézen fogva andalog, valahol Pugliában készült ami az egyik kedvencem (volt, amikor még nem jutott minden négyzetméterre egy nigger migráns Soros Gyuri igyekezetének és pénzének hála). Nászút meg Dubaj. Fene érti ezeket.
Rodney2 2021.11.13 19:51:27
@birkamenet: Látom nagyon megviselt, hogy nem vitted semmire és egész életedet egy északbalkáni pöcegödörben kell töltened :)
Rodney2 2021.11.13 21:44:12
@taga20: Most éppen Athén :)
A gyilkosságra adott parancsot a törvényhozó és szabályalkotó igyekszik a maga ideológiai csomagjában elhelyezve átértelmezni, azt hazudva róla, hogy a gyilkosság nem is gyilkosság. Amikor az eretnek lelkét kell megmenteni az örök kárhozattól, amikor néhány órás testi kínszenvedés semmit nem…..
Rodney2 2021.11.08 14:51:38
@midnight coder: Ez azért van, mert a zsidók fontosabbak, mint a többi ember. Vagy nem tudom... és innentől kezdve tetszőleges összeesküvés elmélet is csak a jéghegy csúcsát próbálja láttatni
Ha a prosztata egészséges, akkor a véráramban kis mennyiség található ebből az enzimfehérjéből...
Rodney2 2021.11.03 17:29:02
@morcos68: @Visceroid: @dönci5:

Nekem most volt laborom, 0,9 jött ki, pont jó az életkoromhoz. Trallala :)))
Vagyis ez egy pozitív, megnyugtató prosztata cikk :)))

Orvos: Uram!
Páciens: Szólítson Hölgyemnek!
Orvos: Hölgyem, önnek prosztata rákja van

Vannak még feltáratlan területek az orvostudományban :)
Hála annak a jó Atyaúristennek, vége az X faktor válogatónak. Mert a 4 mentornak nevezett, szombat este igazi bohócként, és/vagy sértett kisgyerekként viselkedő valaki az egész műsört értékelhetetlenné tette. Én sem a műsort fogom teljes terjedelmében górcső alá venni. A műsor kezdetén még nem…..
1956-ban a magyar nép a szabad Európát, a szabad világot választotta és nem a "keleti nyitást"!..
Rodney2 2021.11.02 20:38:01
@chrisred: Ezzel a Nyugat ki is nyírta magát. Már nem lehetett leölni a niggereket és adni venni őket, hanem be kell fogadni a házukba és letérdelni előttük. Darwin díj :)))
https://www.youtube.com/watch?v=LYNsMswY6Mc A legintelligensebb és legtiszteletreméltóbb Orbánt támogató értelmiségi, Tölgyessy Péter volt Gulyás Márton egyik interjúalanya az előválasztás eredményhirdetésekor a „Partizán” csatornán. Az 1989-es rendszerváltó kerekasztal-tárgyalások egyik…..
Rodney2 2021.11.02 20:34:59
@megamovieboy: Hát most voltak cikkek arról, hogy az USA a saját hadi játékán a kínaiakkal szemben katasztrófális vereséget szenvedett, mert azok sokkal fejlettebbek high tech területeken mint gondolták (hogy ez hogy jön össze egy USA hadijátékon, foglamam sincs, a való életben érteném :))) ) illetve hogy a kínaiaknak és oroszoknak már van hiperszonikus rakétájuk bevethető állapotban, amit az USA haditechnika nem is tud észlelni a becsapódásig. (erre a debilek beküldik a hadihajóikat a Fekete tengerre provokálni, majd döbbennek :))) )
Az elmúlt évtizedekben a Balaton és én együtt éltük meg a fejlődésnek nevezett folyamatot. Apró gyermekként még simán betotyoghattam a Balcsiba, mert nem volt kibetonozva. A fater utálta a betonkávát, pesszimistán mondogatta, hogy már csak az alját kell lebetonozni, valahova tenni egy dugót, ahol le…..
Rodney2 2021.08.10 06:50:09
@zord íjász: Mi lett Brendelszarral?? Reméltem, hogy meghalt covidban vagy lefejezte egy lindaui migráns a zsebkésével.
Ugyanaz lep meg, mint a huszonévesen gyereket nevelő kortársaimnál: a hamar meghozott, végérvényesnek tetsző döntés. Illusztráció: Kinga Cichewicz (Unsplash) Sok melankolikus popkult dal foglalkozik a „körülöttem már mindenkit eljegyeztek és gyereke van” érzéssel (közülük a Süllyedő hajó címűt…..
Rodney2 2021.05.17 21:46:41
@Untermensch4: Az én környezetemben van egy csomó nő és férfi, akiknek a legnagyobb boldogságot a gyerekeik okozzák, van is nekik egy csomó. És ezek nem ostoba és primitív emberek. Nem vagyunk egyformák. Mindenesetre az "evolúciókonform" vagy "társadalmilag hasznos" nem az aki tudatosan nem vállal gyereket és ehhez ideológiát gyárt és megpróbálja a nyomorúságát úgy enyhíteni, hogy másokat is megpróbál lebeszélni a gyermekvállalásról.
Rodney2 2021.05.18 04:23:53
@Untermensch4: Ebben teljesen egyetértünk :)
Szerintem viszont ugyanennek az éremnek a másik oldala a "modern" nők azon halmaza akik azzal töltik az időt, hogy megmagyarázzák hogy miért sokkal jobb nekik gyerek nélkül (az ilyeneknél inkább az a helyzet hogy a gyereknek jobb ilyen anya nélkül). Azért ilyenből is ismerek jó néhányat... pl 50 évesen még mindíg a Tinderen próbálnak farkat fogni maguknak, de már nem megy és ott vannak egyedül a szuper kis életükkel :))) Előbb utóbb jön a cica vagy kutya :)))
♦ Áll a bál Nagykovácsiban. Valaki becsatornázta ezt a balhét a Telexhez, akik gyorsan rittyentettek is belőle egy korrekt cikket, és ezzel gyakorlatilag ledobták a nyilvánosság atombombáját a falura.  Még a cikk megjelenése előtt elindított, a beruházás megakadályozására indított petíciót azóta (a…..
Rodney2 2021.05.17 14:28:03
@zord íjász: Jó, de te úgy olvasod amit írok, hogy én fidesz propagandát csinálok, és abba nem illik. De én csak próbálok objektív lenni. És az is egy objektív dolog, hogy a másik korszakban is loptak, amennyi beléjük fért. Ők annyi lopást tudtak megszervezni, ezek meg ennyit. Ez is menedzsment skill :)))

A párhuzamba állítás arról szól, hogy van 2 "rezsim", mindegyik próbál menedzselni / kormányozni is és lopni is és ez az egész az egyiknek jobban megy, mert oda több ilyen skill jutott. Ennyi. Ami szomorú, hogy az is elég egyértelmű, hogy pl Gyurcsány mennyivel jobban áll Karigerinél ebben a vonatkozásban :((( És még így sem tudott egy 2 párti koalíciót menedzselni. Ebbe is bukott bele. Na majd Mr Hülyevigyor vaskézzel irányitja a 6 párti koalíciót. Jézusom... (mert tuti hogy ő lesz a végén a közös jelölt, ennyire izgalmas az előválasztás)
Rodney2 2021.05.17 14:39:40
@zord íjász: 2013-14-ben viszonylag sokat voltam Budapesten. Egy barátommal rendszeresen jártunk a Nobuba ebédelni (2 főre bor nélkül kb 120 ezer Ft volt a számla, de volt wagyu marhájuk) Minden alkalommal ott ült a Habony a sarokasztalnál és az előtérben sorbaültek hozzá a "kliensek" / "kérelmezők". Volt köztük milliárdos vállalkozó akit ismertünk. Már direkt úgy ültünk le, hogy jól lássuk őket :))) Szerinted mikről beszélgettek?? Enni nem ettek, csak sorban odaültek a Habony asztalához, beszélgettek egy darabig, majd távoztak és odaült a következő. A Kempinsky főbejárata előtt meg várta Árpit egy 500-as fehér mercedes sofőrrel, ami nem az ővé volt csak valakik a rendelkezésére bocsátották. Nyilván ilyesmi még soha sehol máshol nem történt a világtörténelemben, csak a NER-ben fordulhat elő... Még mindíg úgy gondolod hogy fideszes propagandista vagyok ?? :)))
Rodney2 2021.05.17 16:53:37
@Bubu64: "Szóval, hogy ugyanazt értsük az alatt, amit írtál: Hitelleépítés alatt a hitelek visszafizetését érted? Én azt értettem, hogy Magyarország nem vett fel újabb hiteleket. Tehát szerinted Orbánék jól teljesítettek, mert ha nem kellet volna visszafizetni hiteleket, akkor jobban fejlődött volna az ország."

Ez pont így van amit írsz. Ami a következő hozzászólásod, az nagyon gáz, kár hogy nem lehet törölni :) (az igaz amit írsz az önkormányzatokról, csak a hatása más)
Most el kell menjek találkozni egy barátommal, majd estefele megpróbálom szétszálazni neked, hogy megétsed. Az a lényeg, hogy ha azt nézzük hogy a GDP (s esetleg a bérek, meg úgy általában a jólét) hogyan nő, akkor abban minden befele jövő pénz hozzájárul (mindegy hogy EU Funds vagy az állam vesz fel hiteleket és abból fizet jóléti kiadásokat mint Nyugaton :p vagy a magánember vesz fel hitelt és szó szerint felzabálja mint Romániában, kb így hagynak le minket hogy hitelbe vesznek kaját karácsonykor és húsvétkor, vagy a külföldön dolgozók utalnak haza pénzt) és minden kifele menő pénz (hitel visszafizetés a nyugatnak) elvesz a növekedésből/jólétből. Ezen belül meg kell különböztetni hogy a külföld felé adósodunk el vagy befele, mert a befele eladosódás valakinek plusz pénz amit elkölthet, de másnak (a megtakarítónak) kevesebb pénz amit felzabálhat.
Ebben az a vicc, hogy amikor a fideszes önkormányzatok eladósodtak a Gyurcsány alatt CHF hitelből, az pont ugyanúgy növelte a Gyurcsány korszak GDP-jét és később amikor vissza kellett fizetni az Orbán kormány alatt, akkor azt csökentette. Így nézve a Gyurcsány igazi elkútó volt, még SOKKAL nagyobb mint amilyennek felületesen látszik, a nyomorult Orbánék meg hatalmas teljesítményt hoztak össze. Ettől még utálhatjuk, csak a másik oldaltól ne várjunk sokat mert nagyot fogunk csalódni :(((

@zord íjász: Lásd fentebb. A Gyurcsányozás azért teljesen aktuális, mert itt áll a kapuk előtt, ő lesz jövőre az alternatíva. Ne legyél naív és ne hazudd azt magadnak hogy majd Szél Bernike, Hadházy meg Fegyőr fogják meghatározni egy új koaliciós kormány politkáját... Ha Gyurcsánynak már ibolya nőne ki a hazudós szájából a föld alatt, akkor lenne igaz az amit írtál, hogy gáz arra hivatkozni (akkor se gáz, mert az a benchmark, csak akkor nem lenne annyira aktuális és releváns)

Most mennem kell
bircahang Nincs bocsánat 2021.05.16 12:12:00
Napjaink gyakori liberális híre: XY ki lett átkozva, el lett bocsátva, minden szerződés meg lett vele szakítva, mert kiderült róla: nagycsoportos óvodásként 30 éve kimondta a "néger" szót vagy erőszakkal puszit adott egy vele egykorú kislánynak. A liberálisok tapsolnak: lám, a nyugat nem egy…..
Rodney2 2021.05.17 14:45:36
@Párduc oroszlán gorilla... Makákó!: Robbantgató zsidó aktivistákat terroristának nevezni egyértelmű antiszemitizmus és összeül a Zsidó Világtanács hogy elítélje.
Sok-sok év és számtalan kaland után új helyre költözik a b1 blogcsalád. Az új címünk: b1.hvgblog.hu..
Rodney2 2021.02.02 21:47:51
@nickgrabowszki :

Azért lett ilyen a blogotok, mert egy idő után mindenkinek elege lett az elképesztően pofátlan hazugságaitokból. Már el sem olvasták a kommentelők a posztokat, csak ide jártak egymást kurvaanyázni. HVG-t normális ember már évek óta nem olvas amióta sikerült azt is ócska ballibsi propaganda szennylappá silányítani.
Ajánlom figyelmedbe a Béndek Péter blogját (1000 leütés). Ahogy átvitte a HVG-re decemberben, egyből megdöglött. Nulla hozzászólás van, és már Béndek sem ír posztot mert rájött hogy felesleges. Persze ő nem pénzért bérhazudozó mint ti. Ti majd írjátok tovább az elképesztő hazugságokat, de normális emberek nem fogják olvasni. Csak az ilyen Ondóviktor és morpho szerű debil szardarabok fognak bégetve helyeselni :))
Na csá
"Bevezetés" a román őstörténetbeA román őstörténet bizonyos értelemben egyedülálló dolog a történettudományban, ugyanis amellett hogy központi szerepet játszik a román nemzeti identitásban, szigorúan tudományos érvekkel könnyedén megcáfolható az összes eleme.…..
Rodney2 2021.01.24 08:15:25
@ecpec831: Azon elgondolkoztál már, hogy erre miért került sor??
Rodney2 2021.01.24 08:26:29
@Vasile Alexandru.: A 3. pontodhoz:

Elég vicces amikor az ember elmegy Piatra Neamt történeti/régészeti múzeumába. 10 éve voltam, most csak fejből kb így néz ki időrendben:
5-6 szoba a Cucuteni kultúra csodás kerámiáival
3-4 szoba a római kor emlékeivel
1 szoba a népvádorlásról
A következő szoba azzal kezdődik hogy a 14. században az Anjou magyar király megbíz egy románt, hogy a pásztor csürhéjével keljen át a Kárpátokon és foglalja el a magyar király számára a suceava régiót (eredeti dokumentum vagy másolata kiállítva). Ebben az az érdekes, hogy azok a románok akik "Moldovát" alapították, a Kárpátokon belülről mentek oda. Ha erről valaki tud többet akkor kérem szépen...
Meg persze az is érdekes hogy semmi nincs a régióról a népvándorlás és a 14. század között. Angol kiadású (Oxford, stb) térképeken ebben az időszakban mindíg ahhoz tartozik az egész Kárpáton túli mai Románia, akik éppen a délnyugat ukrán sztyeppéket uralják (kunok, stb) Talán ezért lehet az is hogy Hugyandi János (nevelő?)"apja" kun származású (ha igaz)
Rodney2 2021.01.24 08:30:01
@ecpec831: Amúgy ez a Landauer Szilárd nyilván zsidó :))) és biztosan dolgozott a Secu-nak is mert megfizették.
Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…..
Rodney2 2021.01.23 11:17:40
@midnight coder: Arról nem is beszélve, hogy a 70%-os hatékonyságú AZ vakcinát egyelőre nem is képesek nagy tömegben előálítani, az orosz vakcina meg a 2 oltás után kb 95%-os hatékonyságúnak néz ki az eddigi gyakorlat alapján.
Az orosz vakcina rendben van, ha a sok degenerált barom nem kéri, akkor előbb kerülünk sorra. Nincs evvel semmi gond. A kínai az ami felvet bizonyos kérdéseket...
Más: több nyugati ország (pl Német) is berendelt állítólag valami "olcsó indiai' vakcinából. Van egy indiai barátom New Delhiben, néhány napja pánikolt nekem hogy ott hullanak az emberek a vakcinától. Nyugtattam hogy ez biztosan féknyúz de arról nem volt szó, hogy van egyáltalán indiai vakcina is... Hát ezek szerint van. Persze ettől még lehet féknyúz :)))
Rodney2 2021.01.23 11:19:41
@Sir Galahad: @Soros Alpt. Koordinációs Iroda:
Ha szerencsénk van, akkor Brendelszar lélegeztetőgépre került. Ott nem tud buzulni és elég hamar lesz harcos ateistából buzgó imádkozó :)))
Rodney2 2021.01.23 17:46:37
@István Tamasi: Te ehhez is hülye vagy mint a segg. Én pl nagyon örülnék ha ilyen jutna. Jó cucc :) Remélem a sok debil nyugdíjas nem kéri, és akkor én is sorra kerülhetek gyorsan. Ők meg majd jól megdegellenek amíg várnak a Pfizer vakcinára.
(background info: feleségem 27 éve foglalkozik gyógyszerregisztrációval, anyám, hugom és keresztszüleim orvosok :p )
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
Rodney2 2021.01.20 01:48:51
@nincs1agy: Szerinted ha Bauer Tamást egy olyan helységben hallgatnák ki, ahol a falon ott lóg a "körmös" Bauer képe akkor összeszarná magát?? Vagy a Komlós János fotója. Érdemes elolvasni a részletes életrajzát, csodálkozom hogy az ilyeneket a népek nem verték agyon az utcán (a birka nép témához). Hol van ehhez egy RezsiSzilárd :)))

hu.wikipedia.org/wiki/Koml%C3%B3s_J%C3%A1nos_(humorista)

A Jagoda fotó nyilván az "akikre büszkék vagyunk / a hónap dolgozója" tablón volt :))))
Rodney2 2021.01.20 12:38:56
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Te elmebeteg vagy, a kommentjeiden csak szánakozni vagy röhögni lehet vérmérséklet szerint.
Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajlik, a civil kurázsi és a hatalmi arrogancia csatája. Az esélyek természetesen nem egyenlők, hiszen a hatalmas médiagépezettel rendelkező Orbán-kormány nincs kényszerhelyzetben akkor sem, ha a hallgatók ellenállása és a tanárok jelentős részének…..
Rodney2 2020.09.08 23:05:01
@Hasdrubal: Te egy önjáró emberi ürülék vagy Matyika. Ma megint nem jutott migráncsfasz a seggedbe, ezért vagy ilyen nyugtalan. A gyógyszereidet meg csak azért sem szeded, hiszen nincsen rá szükséged :)))
Rodney2 2020.09.08 23:49:20
@Hasdrubal: Az embereknek nyilván olyan degenerált korcs barom állatokra van szüksége mint te. Ja nem :))) Téged még a disznókkal sem lehet felzabáltatni mert undorodva elfordulnak. Egyetlen hasznosítási lehetőséged a fűtőértéked :)))
A második világháború kezdetét Lengyelország 1939-es német lerohanásához szokták kötni a történészek. Ekkor az Adolf Hitler vezette náci Németország hadserege (Wehrmacht) váratlanul megtámadta keleti szomszédját, hogy a "Lebensraum" szellemében bekebelezze az alsóbbrendűnek tartott lengyelek…..
Rodney2 2020.05.31 02:29:49
@Paracord: Azt nem kiddy mondta hanem én és én az angol történészeket idéztem akik megvizsgálták a dokumentumokat hogy mi miért történt. Ennek semmi köze ahhoz hogy a nácik milyen szörnyűségeket követtek el.
Most, hogy beütött a NAT-mizéria és nyilvánvaló elmebetegek kezébe került a magyar oktatás és vele a gyerekeink jövőjének formálása, elgondolkodtam, vajon mi is lenne a valóban konzervatív gyereknevelés (nem pedig az ezen a címen folyó népbutítás). Három összetartozó névszóval jellemezném ezt…..
Rodney2 2020.03.08 02:05:02
@Moin Moin: A 2) pontodra írhatnál valami linket ahol ezt a "jó oktatást" elemzik. Amit én látok felületesen és távolról, az az hogy olyan országokban ahol a 40-50 évvel ezelött oktatásban részesültek jólétet és polgári társadalmat teremtettek, MOST idétlenkednek a mai gyerekek oktatásával hogy nem kell osztályozni, a gyerek nyugodtam fetrengjen egy babzsákon matekórán, hátha úgy is megérti hogy mi az a faktoriális. (finnek, dánok, hollandok?? mittudomén hol még). Érted-e? Ennek a hatékonyságát majd 20-30 év múlva lehet lemérni hogy híg fos szilárdságú kizárólag "safe-space"-ben létezni tudó hópihéket sikerült nevelni, vagy lesznek olyanok tömegével akik legalább a lét- és fajfenntartás alapfunkcióiban jeleskedni tudnak. (2 huszonkevés éves elég jól sikerült gyerek apukájaként írom ezt, akik megjártak magyar és nyugati oktatási intézményeket és kb azért életképesek fejenként 3 felsőfokú nyelvvizsgával, mert az anyjuk abszolút fasisztán nevelte őket. A fiam a hó végén költözik Münchenbe, már megvan a lakása és a német nyelven szerzett IT diplomája, de ezt nem babzsákon fetrengés vagy személyiségét kiteljesítő hisztérikus rohangászás közben szerezte)

Persze lehet hogy te egészen másra gondoltál, pl a frankurti bankárokat képző elitintézményekre...
Fiatalon álmaim netovábbja volt, hogy végre legyen egy komoly pasim. Hogy együtt lehessek valakivel, megosszam vele a gondolataimat. Például nagyon vágytam rá, hogy együtt menjünk bevásárolni. Ez most iszonyú infantilisnek tűnik, de akkoriban, félig még gyerekként az, hogy valakivel felnőtt módra…..
Rodney2 2020.03.07 07:17:24
@DFK: 30 :)))
Néhány éve volt egy cikk az Indexen, hogy a legnagyobb USA párkapcsolati portálon (sok millió regisztrált user) ki hány éves partnert keres. A nők tipikusan 40 éves korig néhány évvel idősebb pasit kerestek, 40 fölött néhány évvel fiatalabbat (realitásérzék ott is megvan). A férfiak pedig megdöbbentő módon 18-70 között mind 22-24 éves nőt kerestek (fogalmam sincs hogy igaz-e, de ez volt a cikkben)

Emlékszem mikor fiatalabb voltam, a korosztályom 30+ nő tagjai közül hányan panaszkodtak, hogy esélyük nincsen partnert találni. Van egy kis lakásuk és valamennyi értelmezhető saját jövedelmük. Természetesen csak jóképű és náluk jóval gazdagabb pasast tudnak elképzelni párjukul. Az ilyenek viszont 20 év körüli csajokat dugnak és eszük ágában sincs őket feleségül venni mert már túl öregek. És tényleg utána is szingli maradt mindegyik. ÉS NEM ÉREZTÉK JÓL MAGUKAT EBBEN AZ ÁLLAPOTUKBAN. Így jártak.
Rodney2 2020.03.07 15:30:24
@SD9: Az hogy mi a normális, az nagy kérdés. Az is lehet normális hogy a szingli modern (emancipált) nő válogatós és egyedül marad és nem lesz gyereke sem. Csak így kihal az a társadalom. Ez egy régi téma sok ismerősömmel hogy lehet-e fejlettnek nevezni egy olyan társadalmat amely lényegi vonásai következtében elég gyorsan (néhány generáció) kihal. Amikor sikerül a szinesbörű bevándorlókat kultúrálisan is integrálni, akkor már nekik sincsen gyerekük. Tehát ez a modern nyugati társadalom lényegi vonása.

Az hogy minden férfi a fiatal (egészséges, nemzőképes) nőkhöz vonzódik, egyszerű génekbe kódolt fajfenntartási ösztön. Lehet mondani hogy nem helyes... vagy helyes :)
Mellesleg a 30-70 korosztály egy jó része csak dugni akar, illetve részben lehet hogy családos ember valami leharcolt "body positive" 200 kilós feleséggel (USA felmérésről beszélünk) ("body positive" itt praktikusan azt jelenti hogy kurva nagy pofája van és nagyon megvan elégedve magával, de 100% unfuckable :))) )

Az USA túristák nagy részét már messziről méret alapján azelőtt kiszúrom hogy kinyítják a szájukat és ordítva kezdenek beszélni :)))
Tíz éve ismert, hogy Gyurcsány Ferenc nem hagyja annyiban: nemcsak a DK megalakulásakor vitt el szavazókat az MSZP-től, de az összeset el akarja vinni és az egyébként régóta valóban pusztulásra érett kommunista utódpártot rákényszeríteni arra, hogy kivonuljon a politikai ringből. Nem mintha ne…..
Rodney2 2020.03.07 11:02:16
@Moin Moin: Szerintem idealizálod azt a helyzetet amit látsz magad körül. Pl a Csurka és Lezsák lefasisztázása egy jó példa arra hogyan zajlik egy ilyen "beszélgetés" németföldön. Azok akik nem hívei a német nép kollektív öngyilkosságának, egyből le lesznek nácizva (esetleg antiszemitázva is) és végük van. Ezt bátran megmondják a szemükbe és ezzel nyertek is minden további érvelés nélkül. Ez egy nagyon fejlett és intellektuális vitakultúra és nagyon előre viszi a társadalom ügyeit. Esetleg olyanokról lehet vitatkozni hogy a PR-ra költött közpénz 70-30 vagy 60-40 %-ban legyen migráns és buzipropagandára fordítva (másra nem jut), de még ott is előjöhet hogy lehomofóbozza lenácizza egymást a két érvelő "értelmiségi". Sajnos nekem ez a tapasztalatom. A britteknél is megvannak az ilyen kulcsszavak, azok is elbaszták amit lehetett mert a legfontosabb társadalmi problémák megvitatásánál még az okok feltárásig sem lehet eljutni, nem hogy megoldást kezdjenek kidolgozni.

Szerintem egy normális demokrácia az lenne, ha mindenki szabadon elmondhatná a véleményét (bármi is az), lenne lehetősége arra hogy a véleményével eljusson a tömegegkhez is (anélkül hogy pl elvinné a rendőr a politikai véleménye miatt) és utána egyfordulós arányos szavazási rendszer. Ez kb sehol nincsen meg a roppant fejlett és intelligens Nyugaton. (A rendőrözős témánál gondoljuk végig hogy annak idején a feministákat is elvitték meg a buziaktivistákat is, talán ha nem kellett volna akkora küzdelmet folytatniuk, akkor nem lengett volna túl az inga annyira hogy már káros, de ez most csak példa, nem a konkrét téma a lényeg. Az Erdogan rendszere is ugyanilyen demokratikus: ha azt mondod ami a mainstream, akkor szabadság van, ha mást, akkor elvisznek)
Rodney2 2020.03.07 11:09:21
@Moin Moin: Arról nem beszélve hogy Gyurcsány jelenleg egy ugyanolyan torzult személyiség azok miatt amik történtek vele 2006-tól kezdődően. AZ egyetlen motivációja a bosszú és ezért volt képes eljutni odáig hogy nem feltétlenül magát állítja miniszterelnöknek. Elég lesz neki az is ha látja amint bizonyos embereket elvisznek (élketösztönből kifolyólag ezt most nem fejtem ki részletesen, Szilvásy Györgynél érdemes érdeklődni, de speciell ebben drukkolok nekik, van amikor minden pofon jó helyre megy)
A napokban minden újság megírta, és minden politikus a maga szájíze szerint kommentálta a Természettudományi Múzeum Debrecenbe költözésének hírét. Mi sem akartunk kimaradni a jóból, csak a nagy sietség helyett megvártuk, hogy ki mit mond a témáról. Elolvastunk mindent, majd összeszedtük az érveket…..
Rodney2 2020.02.06 11:10:14
@midnightcoder2: és szó szerint elvették az ottani magyarok munkahelyét...

homofideszbirkusz nevű agyhalott szar egy tipikus ellenzéki propagandista, még soha sem volt értelmes hozzászólása semmihez. Kár vitatkozni vele. Az ilyenek biztosítják az újabb és újabb fideszes kétharmadot

Hirtelen két nem fővárosban levő múzeum jut eszembe amiket láttam: a "Germán" nemzeti múzeum Nürnbergben van, a holland "nemzeti régészeti múzeum" meg Leidenben. Nyilván egyiket se látogatja senki, az ember nem megy el egy múzeum miatt ilyen fos vidéki helyekre :)))
Rodney2 2020.02.06 12:16:10
@Homo fideszbirkusz:
Látod, tudtam hogy agyhalott szardarab vagy, aki csak panelekben tud gondolkozni :)
Én még soha nem szavaztam a fideszre és nem élek Magyarországon. A többi stimmel :)
Tegnap este Rónai Egon elgondolkoztató adattal szembesítette Tóth Bertalant. Az ATV stúdiójában szóba hozta, hogy az egyik közvélemény-kutató cég 4 százalékra, a parlamenti küszöb alá mérte az MSZP-t. Az elnök más cégek kedvezőbb adataira utalt, majd kifejtette, hogy az önkormányzati választás a…..
Figyelemre méltó cikk jelent meg tegnap az Indexen. Szerzője, Juhász Edina egy The Guardian-cikk alapján dolgozott. A brit újság azt a helyzetet rögzítette, midőn zsidó fiatalok bosszút esküdtek az Európa-szerte mintegy hatmillió zsidót elpusztító német megszállók ellen. Szemet szemért, fogat…..
Rodney2 2020.02.05 20:57:11
A témához: azért ezek a magyar "bosszúállók" elég biztosra mehettek hogy a "háborús bűnösök" nem kapnak fair tárgyalást és mind el lesznek ítélve :)
Csak mint szakmabelit kérdezem hogy Fiala Ferenc nyilas újságírót miért itélték halálra?? Csúnyán írt, netán nyelvtani hibákat követett el, vagy esetleg megölt valakiket?

hu.wikipedia.org/wiki/Fiala_Ferenc

Itt csak annyi szerepel hogy végül azért nem végezték ki mert zsidók tanusították, hogy emberségesen viselkedett, így csak életfogytiglani börtönt kapott. Elég vicces...

PS: Én naivan még mindíg várom hogy a "szövetséges" háborús bűnösöknek mikor lesz a tárgyalása (UK-ben vagy 10 éve volt erről egy vita és az lett a többségi vélemény hogy bizony a Bomber Command háborús bűnöket követett el. Ahhoz képest az amik még atombombáztak is. Csak a jéghegy csúcsa. Vae victis...)