Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Smeaton

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Nem értem, vannak nők, akik ezt a játékot élvezik? Arra a kérdésemre, hogy miért nem dobja akkor, mindig kitérő válaszokat ad” - Levélírónk arra gyanakszik, hogy az egyik barátnőjének az a gondja a kapcsolatával, hogy nincs vele komolyabb gondja. A felhabosított panaszait…..
Peter Smeaton 2023.07.28 20:10:10
@Sadist: Zseniális! Jót röhögtem!
  Egészen bicskanyitogató, ahogyan a nyugati nagyokosok kioktatnak bennünket demokráciából. A jelenség egyáltalán nem új; évtizedek óta lenézően osztogatják az észt, hogy miképp is kéne élnünk. Ami megváltozott: ma már a formára sem adnak. Ma már úgy dirigálnak és úgy kérnek számon, hogy a…..
Ez volt a legkevésbé sikeres és legfeledhetőbb magyar tévésorozat Kádár János fénykorában. De egyetlen Kádár-korabeli tévésorozat sem tud olyan felejthető lenni, hogy elfelejtsék rendszeresen ismételgetni a kincstári nosztalgia tévében. Ez volt az az eset, amikor nem sikerült a propagandagombhoz…..
A háború éppen 5 éve tört ki. Választástól választásig tartott, és felemás eredményre vezetett...
                       Amikor egy pasinak nem tetszik, hogy a barátnője napi szinten dumál az exével, a világ egyik legtermészetesebb helyzete. Mivel egy romantikus lelkületű nőről van szó, Posztolónk amiatt aggódik, hogy az ex részéről elég lenne csak egy karácsonyi üzenet arról, hogy milyen…..
Peter Smeaton 2019.11.05 09:47:10
@God Harald: Ja, Rómába... A sok migráns afrikai... Ők az igazi férfiak..?
                       A pasi szert tett egy barát-barátnőre, és olyannyira nem csinált belőle titkot, hogy mindent megosztott a párjával, sőt, találkoztak már hármasban is. Az utóbbi időben azonban a barátnő elkezdett masszívan féltékenykedni. Posztolónk nem akar félrelépni, de ezt a barátságot se…..
Peter Smeaton 2019.10.28 09:33:44
A csajodnak igaza van, a jelenlegi fejlődési ciklusban a barát-barátnőd és a te viszonylatodban, hogy ffi és nő között nincs barátság hosszú távon, mert előbb vagy utóbb az egyik többet akar. Egyetértek @Captain Admin: -nal, akkor lehet barátság, ha már dugtatok, már nem dugtok, de a jó viszony megmarad. A csajod ezt pontosan érzi a zsigereiben.
Te meg magadnak is füllentesz, mert nem igaz, hogy nem akarod megdugni a barát-barátnőt.
Mindazonáltal igaza lehet annak a kívülállónak is, aki a "párod-urad" hasonlatot használta, az egész poszt szövegezéséből ez jön le nekem.
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
Peter Smeaton 2019.10.22 14:41:27
@Rita Vrataski: "Ilyen közhelyes általánosítás után? Mekkorát hoztál itt össze.
Te mit gondolsz erről? A te értékrended alapján?"
Közhelyes vagy sem, igaz. Sőt, más itt beírók szerint a 10% nagyon durva alsó túlzás a nők esetében.
Hogy én mit gondolok? Amit egy másik poszthoz Egy a Queen leírt, vmi ilyesmit: "ahogy belép az ajtón, cidázd le istenesen, úgy hogy remegjen a lába, aztán este lepd meg új pózokkal..." Amelyik férfit otthon rendesen kielégítik, annak már nem marad sok ereje-kedve új pillangóhoz. Ezt gondolom erről.
Peter Smeaton 2019.10.24 11:11:17
@Rita Vrataski: "Le kell cicázni istenesen a pasit, és új pózokkal meglepni minden este, és nem fog félrelépni. A pasit rendesen ki kell elégíteni.
...
Ezután jön a tele has, üres zacsi? :) Mint valami 60-as évekbeli "Hogyan legyünk tökéletes feleségek" könyvben. Kis pörgős szoknya, tökéletes külső, törpesarkú."

Igen, igen, Rita, pont eltaláltad! Ez kell nekünk, ilyen nő kell nekem! Legyen bombázó, szeretjen dugni és imádja az orális szexet adni és kapni! Minden nap! Ez az! A TÖKÉLETES nő! :)))) Húúúú de eltaláltad, Rita! :)
(kiadó nem érdekel, van elég pénzem máshonnan :) )
                       „Miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? - teszi fel Levélírónk az örök kérdést, melyre maga is megpróbál válaszolni. Jelenleg egy olyan nővel próbálkozik, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mégsem lép ki…..
„A szűk családi köröm ismeri, és az elejétől fogva úgy látták, hogy esetlen és nekem kell irányítani mindenben, ha azt mondom neki, állj be a sarokba, ő odaáll” - Sokan inkább maradnak egy meddő kapcsolatban, mintsem egyedül legyenek, vagy a szakítással megbántsák a másikat, ám Posztolónk nem ilyen.…..
Peter Smeaton 2019.09.03 12:58:30
@MsIreneAdler: egyetértek veled :) Rég láttam ilyen kirohanást egy, itt átlagosnak tekinthető kommentre... :)))
A pasi három év után sem képes túllépni az exén, és ha kicsit bepiál, szánalmas monológokkal zaklatja exét, akinek amúgy már új barátja van. Az ügy pikantériája, hogy a nő mindent megtesz azért, nehogy párja megtudja, hogy az exe még ennyi idő után is ennyire ragaszkodik hozzá, mert attól fél, hogy…..
A pasi lassan kezdi bevezetni a totális kontrollt, talán azért, mert csúnyán ért véget az előző kapcsolata, és nem akar semmi meglepetést. Az exe szakított vele, ami annyira megviselte, hogy még arra se maradt energiája, hogy az őt vigasztalni kívánó nőket visszautasítsa. Levélírónk most ennek a…..
Peter Smeaton 2019.08.23 10:03:51
„Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni” - Ám Posztolónk még nem érzi úgy, hogy jó szívvel közössé tudná tenni megtakarítását, ha úgy alakulna. Eddig minden korábbi kapcsolatában érezte az Enyém-Tiéd határviszonyt, ami…..
„ Azt sem értem, hogy miért képes fél órákat telefonálni a volt nejével? Miről?? Hogy javítsa meg a csapot, arra ott az új krapekja!” - Az elvált pasik a legnehezebb esetek tudnak lenni, ha nem képesek egy egészséges arányt kiépíteni a volt feleség, a gyerekek és az új barátnő között.   Ha…..
Nyugis nő pörgős pasival? Nem működik... Levélírónk nem vallja magát otthonülőnek, csak neki jóval kevesebb a mozgásigénye, míg exe napi szinten csapatta. Van, aki ezt elfogadja, és benne akar maradni egy ilyen kapcsolatban, de ha valaki már eljut arra a gondolatra, hogy jobb lenne ebből kikerülni,…..
Peter Smeaton 2019.07.23 08:28:58
„Nagy nehezen kiválaszt egy kajáldát, beülünk, minden megfelel hálisten, ötször lefotózza, amit kihoznak elé, magát is legalább ennyiszer. Feltolja fészre. Rám szól, hogy lájkoljam. Nem lájkolom. Ne őrüljünk meg teljesen” – humoros beszámoló egy nyaralásról egy igen összetett csajjal.   Ha…..
Peter Smeaton 2019.07.22 10:47:06
@EGY a Queen: A magam részéről az elmaradt esküvős pali esetében teljesen egyetértek a királynővel. Ha tényleg férfi lett volna, akkor időben leállította volna az esküvői hájpot, csendesebb mederbe terelte volna, vagy akkor megmondta volna, hogy ácsi. De így: tényleg csak egy sunyi fasz volt. (Talán még akkor javíthatott volna a "sunyi fasz" jellemzőn, ha elmegy, és ott bejelenti mindenki előtt, hogy NEM. Persze ekkor is egy jellemtelen barom maradt volna, de legalább némi férfias beütéssel.)
A harmincas nő nem akar semmit a pasitól, és bár rég túllépte a barátság határait, mégis becuccol a pasihoz. Ez azért fura, mert van saját háza, sokkal nagyobb, mint ahova berakta magát. Ráadásul a csaj szülei már akkor irányítani akarnak, amikor Posztolónk még nem is találkozott velük…..
Peter Smeaton 2019.07.16 10:18:51
@Captain Admin: Teljesen egyetértek CA-val. "Aludhatok ma nálad?" - "Igen, de akkor vagy leszopsz, vagy jó alaposan megduglak. Melyiket választod? Mindkettőt?"
Ilyen egyszerű. Nem kell beolvasni, meg kioktatni, három rövid mondta elég.
A csaj az ágyban tüneményes, csak akkor van baj, amikor kinyitja a száját, hogy sematikus világnézetének hangot adjon. A pasi az idősebb, így kapásból arra gondol, azért ilyen, mert a mai világban a fiatalok úgy nőnek fel, hogy már eleve sok mindenük megvan, nem kell küzdeni…..
Peter Smeaton 2019.05.17 08:49:24
@Captain Admin: Kár, hogy itt nem lehet lájkolni. Teljesen egyetértek! :)