Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Meleg

56 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miért ez a szünet? Ugyanis nem történik olyan égbekiáltó dolog ami miatt azonnal billentyűzetet kéne ragadni és kiírnia magából az embernek a felháborodását. Legalábbis a politikát tekintve. Ez a kormány hozza a várt formát, 60 éve vártunk már egy ilyen összetételű…..
A választások után gondolkoztam azon, hogy összeírom mit is szeretnék elsőre az új kormánytól. Kettős állampolgárság, parkolási cégek megszüntetése és megbüntetése, saját média személyiségek beültetése a jelenlegi halálra unott személyiségek helyett. Itt Stohl bucit…..
Gratulálok Magyarország új miniszterelnökének! Lesz munkája bőven, sok sikert hozzá!..
A mai nap éles példája annak, hogy milyen is ez az egész rendszer.Ez a rendszer, vagy ha úgy tetszik, az elmúlt 20 év ma (most ezekben a percekben) megsemmisül. Az a minimum, hogy Szigeti és a haveri köre repül onnan ahol van. De hol vannak a közjogi méltóságok? Mit gondoljanak az…..
Pelczné... Mi is a család? A család szónak, mint fogalomnak igen sok értelme lehet. A család emberek közössége, vagy több közösség kapcsolata ahol a tagok közt leszármazotti kapcsolat van, házasság vagy örökbefogadás. (Wikipedia). Véleményem szerint az is család amelyet…..
Kérdezték miért nem írok többet a választások közeledtével. Ugyan minek? Ha normális konzervatív gondolkodó ember ma körülnéz, ugyan mit lát? Az egyik oldalról zsidókomcsi bérenc lett a Pörzse Sándor, a másik oldalról pedig hazaáruló lett a Wittner Mária. Az egyik azért…..
Megértük. A legnagyobb probléma végre hamarosan orvoslásra kerül. Nagy nyílvánosság előtt nem lehet majd gúnyt űzni a Szent Koronánkból, a gyalázatos trianoni diktátumból, a kommunizmus áldozatainak számát csökkenteni. Vagy félreértettem valamit? Sajnos igen... ... mit is…..
Mostanában sosem kapcsolok el Viktorról a tévében. Sokszor eszembe jut, milyen jó volt őt látni a miniszterelnöki székben 4 évig. Ő egy valódi miniszterelnök figura, egy olyan személy akire büszkén tekinthetünk mint országunk első emberére. Miért is örülnék ha ő lenne újra…..
Hogyan jutottunk idáig? Azzal kezdődött, hogy a magántulajdon rossz. Elvették(elvetették) az emberektől a vagyonukat mert az kellett az államnak. Ez megszüntette a középosztályt. Aztán folytatódott azzal, hogy ismét mindenki rendelkezhetett magántulajdonnal, de valami furcsa…..
Az egész december arról szólt, hogy borosbocskor sírt mindenfele, hogy a lágernek annyi. Rengeteg autóra került ki a piros-kék szalag. Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon ezek az emberek akik kitették ezeket a szalagokat kicsodák? Egyáltalán itt élnek ebben az országban? De egy sor…..
Meghalt Stephen. Nagyon sajnálom őt. Azon túl, hogy ő volt az elsők között aki felvállalta magát a könnyűzenei életben, ez akkoriban még nem számított divatosnak mint manapság. De ő megtette ezt a lépést. Habár én inkább Westlife-ot hallgattam szívesebben mint a Boyzone-t, a…..
Mostanában élvezet hallgatni Orbán Viktort. Az már régebben is feltűnt nekem, hogy ha érdemes hallgatni azt amiről beszél, akkor valami változás van a küszöbön. Jelen esetben nem érzékelem ezt...vagy nincs igazam? Viktorunk már tud valamit amit mi nem? Mindenesetre tényleg nagyon…..
Sólyom esete eléggé ékesen példázza a hazánk testéből kiszakított, mesterségesen létrehozott, sosem létezett államok hozzáállását a mindenkori Magyarországhoz. Semmi tiszteletünk nincsen. 56 nemzete ennyit tud ma felmutatni? Ezt képtelenség elhinni. Ha én lettem volna Sólyom…..
Magyar Meleg Blog 3 hét 3 halál 2009.07.13 14:10:46
Az elmúlt egy hónapban 3 haláleset történt. Az első és legfontosabb az a Magyar Gárda ülőtüntetésének szétverése és Vona Gábor bilincsbeverése. Amikor a kezére bilincs került, abban a pillantban halt meg a jelenkori demokrácia. Eddig sem létezett, de ezzel már tökéletesen…..
Elgondolkoztató ez az egész cigánykérdés. Ugyanakkor hallani mindenki reakcióját a választások után. Mindenki rémüldözik a Jobbik sikere láttán, Flash(Gordon) egyenesen Izraelig repül ahol megígéri, hogy kordában tartják majd a szélsőségeseket. Ez nagyon helyesen is van így.…..
Köszönetet kell mondanom a demokrata hetilapnak, ugyanis az ő "leleplező" cikke nélkül sosem tudtam volna meg, hogy Morvai Krisztina milyen részt vállalt a magyarországi melegek jogegyenlőségéért. Ezzel a lépésével bencsik elérte azt, hogy a bizonytalan magyar meleg…..
Van valami nagyon érdekes abban, ahogyan próbálják mesterségesen fenntartani ezt az árkot amelyet úgy hívnak: jobboldal,baloldal. Véleményem szerint ilyen nincs. Hazánkban ha valaki azt mondja magáról, hogy baloldali, az a jelen álláspont szerint Fidesz-szavazó. Ha valaki azt mondja…..
Egy hiányosságomat kell pótolnom. Bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíthetnek az azonos neműek is, egy a parlament által elfogadott törvény értelmében. Ezzel kapcsolatosan elolvastam néhány dolgot a neten. Találtam egy cikket ami elég rendesen felidegesített. Valamelyik…..
Olvastam egy cikket egy érdi eseményről amelyben szegény szerencsétlen roma honfitársainkat a csúnya rossz "sünök" szándékosan lelőtték, pedig ő csak a gyógyszertárba akart menni jogosítvány nélkül. Aztán megnéztem egy videót ahol egy cigányasszony ordítja, hogy…..
Kint voltam vasárnap. Aztán hazamentem. Ennek oka abban keresendő, hogy képes voltam(ezek szerint) elhinni azt a maszlagot, hogy ez egy civil rendezvény, pártsemlegesen... de mire észbekaptam, már egy óriási fidesz tüntetésen voltam. Ebből pedig nem kértem. Nem tudom ki hogy van vele,…..
....miért érzem úgy, hogy Feri állítólagos lemondásával most nem igazán kéne örülni? Aki látta az eszdéesz reagálását még szombaton erre a hírre, és van hozzá szeme, az tudja...Valami azt súgja, hogy Ferit is visszasírhatjuk még......és kérem a Jóistent, hogy ne legyen…..
Eddig 2012-ről mindenkinek a Maja naptár szerinti világvége jutott az eszébe, na a meleg olimpia szervezői úgy döntöttek, hogy változtatnak ezen. Egyhangúlag elfogadták, hogy a 2012-es meleg olimpia kis hazánk fővárosában kerüljön megrendezésre. Olvasgattam hozzászólásokat a…..
Március idusa. Az az idő amikor lehetne magyarkodni az utcán a prolinak is, de hát ő nem veszi fel a kokárdát mert akkor fideszes lesz. Március idusa 2009-ben az az idő amikor érdekes emberek érdekes dolgokat tehetnek, mondhatnak. Budaházy-Toroczkai duo ismét a helyén volt, de…..
Felkavaró volt ez a Kiszely ügynök történet. Vajon kik lehetnek azok az emberek akiknek érdekében áll időről időre 1-1 jeles ,konzervatív körökben tisztelet övező közéleti személyiségek állítólagos ügynökmúltját nyílvánosság elé tárni? Egyáltalán hiteles-e…..
Magyar Meleg Blog A fekete ház 2009.01.24 17:41:41
Új elnöke lett a világnak...Aki ráadásul fekete. Igaz csak félig. De fekete. De félig. Van egy érdekessége ennek a dolognak. Sehol nem olvastam azt szinte az itthoni hírportálok közül, hogy Obama kampányát kik finanszírozták. Érdemes lenne utánanézni ennek! McCain kampánypénze…..