Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NofapBoy

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos valamilyen szintű angol tudás szükséges hozzá ..
Írtam egy cikket a shemale pornókról, most pedig egy mélyebb gödörről fogok írni, mégpedig a meleg vagy leszbikus pornókról, mivel nem nagyon találtam erről bejegyzést, viszont a problémával találkoztam.  Miért írom ezt a cikket? Sajnos, én sunyi módon mindig ellenőrzöm a haverjaim böngészőjét ha a…..
Üdv mindenkinek, már a 10. napnál tartok. Éppen 3.50-et mutat az óra, és 7 órakkor kelni kellene mert munkába kellene menni. De nem tudok aludni. Ráadásul, tegnap egész nap keményen dolgoztam (15 órát), így duplén jó lenne pihenni. De az agyam folyamatosan kattog, meztelen nőket akar nézni. Jelenleg…..
Erős vágy van bennem, hogy cikket írjak a shamale lányokkal kapcsolatban, akik valójában nem lányok, csak a ha shemale fiúknak hívnák őket akkor valószínűleg fele annyian se néznék.  Most nem fogom kifejteni, hogy kik ők, honnan jöttek, miért vannak. Azzal a résszel szeretnék foglalkozni, hogy…..
Nos ismét itt vagyunk, kedvenc kihívásunk elején. 4. nap  Az előbb rám tőrt az érzés, hogy pornóhoz nyúljak vagy legalább pár meztelen képet megnézzek. Ellent mondtam a késztetésnek, inkább úgy döntöttem, hogy elkezdem írni ezt a cikket, gondoltam ez majd eltereli a gondolataimat. és bevált.  Na…..
Rég volt már az utolsó poszt a blogon. Amikor neki kezdtem, több időt terveztem a blogra szánni, viszont az élet máshogy hozta.  Ezalatt a hosszú idő alatt rengeteg változáson ment keresztül az életem. Na de ismét ugorjunk vissza oda hol abbahagytuk az előző posztot.  Szóval a 60. nap körül…..
Huh, nem egyszerű.. Az agyam folyamatosan bombáz, hogy ismét menjek és keresgéljek képeket a neten. Sose voltam egy érzelgős típus, de most olyan dolgok történnek velem amiket alig tudok felfogni. Egyszerűen ha nézek egy filmet, látok egy megható pillanatot, látom valaki boldogságát elérzékenyülök,…..
Egy pornófüggő útja Szabályok 2019.07.29 13:14:19
      Na pont ezért hoztam ilyen szabályokat..  Erre a pontra mindig eljutok, mindig ezen az oldalon kötök ki, korábbi újraindításokban szinte minden nap meglátogattam. Azt mondtam magamnak, ez még belefér, holnaptól majd nem nézem, aztán persze pár nap múlva megint kutatgattam, néztem, hogy…..
   Menjünk vissza korábbra..  A 38 napon, úgy voltam vele, hogy maszturbálok egyet mivel az előző hónapi elmaradt. Eddig még nem is voltak gondok.. Majd utána kezdődtek, volt egy kialakulóban lévő kapcsolatom amit a 43. napon megszakítottam, Ez nagyon erős hatással volt rám. Még most is bánkódok a…..
2 hete már, hogy írtam a blogra.. Azóta rengeteg dolog történt velem  Kezdjük az elején, ugorjunk is vissza 2 héttel ezelőtre, ugyanis eléggé drámai véget kapott az előző cikk. Sikerült kibírnom a kísértést, viszont nagyon a határára kerültem a vissza esésnek. Sajnos felkeresgettem képeket,…..
  Nehezen éltem meg az elmúlt napokat. A 16.-17. napon csalódottságot éreztem magammal szemben. 22 éves vagyok és úgy élek mint valami remete, egy lelki roncsnak éreztem magam,  A tegnapi és a mai nap folyamán, folyamatos bevillanásaim voltak pornó jelenetekből. Nem tudok aludni, elmegyek aludni…..
Túl vagyok a második héten is..  Elmondhatom, hogy ez a hetem is igen nyugalmasan telt, továbbra is sikerült megúsznom az erős elvonási tüneteket. Valószínűleg ez lehet a flatline állapot. Az előző hetemmel ellentétben, nem voltak erotikus álmaim, vagy spontán merevedéseim, továbbra sem érzek erős…..
Túl vagyok az első héten, amely villámgyorsan telt, és tudjátok mit?! Teljesen más volt, mint a korábbi első heteim. Az előzőkhöz képest ez a hét nyugalmasan telt. Nem tapasztaltam erős vágyat a pornó iránt. Szerencsére rengeteg dolgom akadt így mindig volt valami ami elterelte a…..
Ilyet még nem csináltam, most a legelején lefektetem a szabályokat.  Ha visszagondolok a vissza eséseimre, mindig úgy kezdődtek, hogy belenéztem egy képbe, vagy egy videóba, esetleg ezeket többször is megismételtem, és végül azt mondtam magamnak, hogy "ÁÁÁ mostmár úgy is mindegy inkább előröl…..
22 éves vagyok, pornófüggő Körülbelül 10 éves koromban találkoztam először pornó filmekkel. Viszont már korábban is összefutottam erotikus tartalmakkal, emlékszem gyermekkoromban találkoztam egy-két újsággal, amelyek borítóján felső nélküli lányok voltak, továbbá gyakran megfordultam autós…..