Regisztráció Blogot indítok
Adatok
30zSamu

35 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók!Pár nap után ismét előrukkolok Nektek egy videóval, mely bizonyítja, hogy egy hisztis nőnek is kijár a szeretet ünnepéből... :P :) ..
A jól ismert Umbrella szám kicsit retrosan The Baseballs előadásában. :) Szerintem pofás lett!..
A titok a 11 szám mögöttFélelmetes – olvasd végig és próbáld ki.Ha nem hiszel a véletlenekben – akkor is olvasd végig, nagyon érdekes.Tényleg nagyon érdekes (főleg a vége, de először olvasd el az egészet)1) New York City 11 betűből áll.2) Afganisztán 11 betűből…..
Mark Gungor kiváló előadásából egy részlet a férfiak és nők agyának különbözőségéről...
Kedves blog olvasók! Egy vicces kis videót mutatok Nektek, amiben lényegében Ti mondjátok meg mi legyen. :) Természetesen angol szavakat fogad el az oldal, érdemes kipróbálni a play és a shoot szót. :) Jó szórakozást!www.youtube.com/profile  ..
Sziasztok!Ez a videó egy szerelmes anyaoroszlánról szól, aki nem tud elszakadni tenyésztőjétől, de ahogy elnézzük a videót ez fordítva is igaz... :P :) Nem tudtam bevágna, így egy linkkel osztom meg Veletek.www.funvid.eu/index.php..
Kedves olvasók!A nagy visszatérés után íme egy videó, ami kicsit más értélmet ad a labdarúgás fogalmának. :)..
Kedves blog olvasók!Volt egy jelzés egy kedves olvasótól, hogy hova tűntek a szerkesztők, nem látni hónapok óta egy bejegyzést sem. Ebbe szeretnék belekötni, ugyanis mindössze másfél hónapja nem került új szösszenet a blogra. :P De tessék megnyugodni, újra beindul a gépezet. :)…..
Az öreg székely kapálgat a domboldalon, mikor arra lesz figyelmes, hogy erekciója van. Eldobja a kapát, s ordítva rohan lefelé a domboldalon az asszonyhoz, aki épp a ház előtt mos. Az csak nézi az üvöltve rohanó urát, s nem...tovább » érti a dolgot. Az öreg betuszkolja az…..
             Áramátalakító a debreceni 2-es villamos szolgálatában. A háttérben pedig egy trafóház. Hát, nem irigylem a gyerkőcöket... Rendben, hogy szükséges, de nem lehetne akkor legalább a játszóteret kicsit…..
szólj hozzá: Pistabának nem szóltak..