Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mi.a.gond.a.nickkel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az erkélyek eszmei értéke az utóbbi időben erősen felértékelődött, és várhatóan ez még jó darabig így is marad. Most olyan meghökkentő erkély kihasználási módokat gyűjtöttünk össze, amiket már valaki letesztelt, de neked még véletlenül sem ajánljuk. ;)..
1990-et írtunk, amikor a CIA udvarán elhelyezték az azóta nem kis népszerűségnek örvendő Kryptos szobrot. Ahogyan a műalkotás neve is utal rá, a hatalmas, betűkkel átlyuggatott rézlapon titkosított szövegeket olvashatunk; négy darab, különböző módon titkosított szövegrészt, amelyek közül a negyedik,…..
A januári holtszezonban jut idő a növényekkel kapcsolatos gondolkodás szokatlan módjaira is, a minap például az jutott eszembe, hogy milyen érdekes lenne összegyűjteni pár olyan mozit, melyekben valamilyen növénynek központi, vagy legalábbis hangsúlyos szerep jutott. A listát persze erősen…..
Mi.a.gond.a.nickkel 2020.01.27 11:00:25
Mi.a.gond.a.nickkel 2020.01.27 11:28:09
@Eugene Horse: Ok, a 10 sor burgonya valóban veteményes, de a "veteményes" nem növény, a címben meg filmekben szereplő növényeket említ a szerző. Minden más címnél megvan az egyedi növény, paradicsom, alma, ilyen-olyan orchidea, kukorica, itt meg nem, erre akartam célozni.
Ahhoz képest, hogy Lengyelország milyen nagy és viszonylag közel is van Magyarországhoz, mégis kevés szó esik róla a blogon. Persze nem tartozik a magyarok célországai közé, de attól még nagyon érdekes lehet ott az élet. Most egy kicsit bepillanthatunk Vé posztján keresztül...
Itt az ősz, ez pedig azt jelenti, hogy növényfronton a szobai zöldek kerülnek előtérbe, a hűvösödő idő, az egyre korábbi szürkület a négy fal közé tereli a növénybarátokat is. A szobanövények közül az egyik legnépszerűbb faj az orchidea, hiszen ez a növény megtestesíti mindazt az egzotikumot és…..
Mostantól Magyarországon is elérhető a Youtube zenei szolgáltatása, a Youtube Music, illetve a reklámmentes Youtube, a Youtube Premium. Egész pontosan ilyen formában lehet mostantól youtube-ozni itthon: van ugye a sima Youtube, amit mindenki ismer, használ. mostantól lesz Youtube Music is, ami…..
Mi.a.gond.a.nickkel 2019.05.15 17:16:08
@RTB: Androidos mobilra youtube(ad)vanced
Minden olyat tud, mint amit most a fizetősnél újdonságként hoznak: alkalmazás a háttérben, nincs reklám, stb.