Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lanzafame

0 bejegyzést írt és 2437 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hét közben fantasztikus győzelmet aratott az RB Leipzig otthonában, s vasárnap ebédidőben már a bajnokságban lép pályára, a Cagliari együttese látogat Torinóba. A hétközi, emberhátrányban aratott győzelem sajnos nagyon súlyos áldozatokkal járt, a csapat brazil oszlopa, Gleison Bremer…..
Lanzafame 2024.10.06 14:33:47
A Lipcse ellen a Juventus bámulatos győzelmet szerzett, miután hátrányba került úgy a tabellán, mint a pályán tartózkodó játékosok tekintetében, és bár a mérkőzés legjobbjának járó díjat ismét Dušan Vlahović kapta, Nicolò Fagioli is nagyon elégedetten nyilatkozhatott, hiszen a csapat egyik legjobbja…..
Lanzafame 2024.10.04 10:49:38
@venember83: egy tartalék 9-esért és egy kezdőbe is berakható belső védőért vagy jobbhátvédért bármikor elcserélném, Angliában lesz is erre vevő remélem.
A Juventus ma este visszatér a Bajnokok Ligája versenyébe, amely idén első alkalommal már új rendszerben kerül lebonyolításra, így több mérkőzés vár a résztvevő csapatokra. Az augusztus végi sorsolás nyomán eldőlt, a Juventus mely ellenfelekkel küzd majd meg a továbbjutásért, hogy biztosítsa helyét…..
A két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban.  A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli…..
Az elmúlt időszakban több forrás is Hans Nicolussi Caviglia várható távozásáról írt, és a mai nap hivatalossá vált a váltás, a fiatal középpályás a Veneziához csatlakozott, Romeo Agresti beszámolója szerint megközelítőleg 4,5 millió euróért, illetve a klub részesedést szerzett a középpályás…..
Lanzafame 2024.08.23 13:21:46
@RunnerLaca: a középpálya az egyetlen csapatrész, ahol megvagyunk, sőt. Most lehetett érte kapni bármennyi pénzt, fiatalabb nem lesz, érdemi játékidőt nem kapott volna itt.
Lanzafame 2024.08.23 13:52:38
@RunnerLaca: én olyan szempontból örülök, hogy nem lett helye, hogy nagyon jó középpályásokat igazoltunk, és ott van Loca és Fagioli is még.

Jobban örültem volna, ha a dagadt távozik és HNC marad, de így alakult.
Mirko Nicolino beszámolója szerint hamarosan újabb középhátvéddel fogja felvenni a kapcsolatot a Juventus, miután ma Daniele Rugani Amszterdamba utazott, és várhatóan az Ajaxhoz csatlakozik, Tiago Djaló nem győzte meg Thiago Mottát, így várhatóan távozni fog, Pierre Kalulu pedig nem elkötelezett a…..
Lanzafame 2024.08.19 16:31:46
Lanzafame 2024.08.19 17:01:37
@Shyr Kahn: Vucinic lett a befutó akkor. Előtte volt egy Xabi Alonso-Gaetano D'Agostino-Poulsen kör
Lanzafame 2024.08.22 00:26:18
@venember83: ballábas belső védő, balhátvéd is tud lenni, szereti felcipelni a labdát, belépni a támadásokba. A magyar Calafiori!
Több olasz hírforrás, köztük Giovanni Albanese is arról számolt be, hogy fordulat következhet Weston McKennie ügyében, s az amerikai válogatott kész meghosszabbítani szerződését, így visszakerülhet a Juventus keretébe. McKennie, aki mindeddig az első csapattól külön edzett, személyes megbeszélést…..
Lanzafame 2024.08.16 14:03:04
Ma délután érdekes fejlemények láttak napvilágot, több forrás szerint Paulo Dybala iránt komolyan érdeklődik az Al-Qadsiah, egyes források megállapodásról beszélnek a szaúdi klub és a játékos között, és Paolo Laganà értesülései szerint ez kapóra jöhet a Juventusnak, mivel így az argentin támadó…..
Lanzafame 2024.08.16 11:46:59
@venember83: +1

Pedig micsoda siránkozás volt itt 1-1.5 évig, mielőtt nagyon helyesen kiebrudalták az embert, akit a "projekt középpontjává" kellett volna tenni.
Az utolsó felkészülési mérkőzésén a Juventus az Atlético Madrid együttesével mérkőzik meg a göteborgi Ullevi Stadionban, s a találkozó vasárnap délután 15:00 kezdettel kerül megrendezésre. Thiago Motta utazó keretéből sérülés miatt kimaradt Fabio Miretti és Vasilije Adžić, rajtuk kívül nem kaptak…..
Lanzafame 2024.08.11 17:05:36
@Rikoo: én nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet. Már az, hogy megpróbáljuk minden esetben kihozni a labdát, ahogy egy első osztályú európai csapat tenné (legyen az osztrák, olasz vagy dán), már előrelépés, nincsenek buta alibi ívelgetések, meg próbál kombinációkat beléjük verni, ezek is pozitívumok. Szerencsére nem akar a falábú belső védőinkből Calafiorit faragni, ez is megnyugtató, inkább beforgatja Cambiasót.

A középpályás igazolások jól sikerültek, már most látszik. Sok munka van még a kerettel, mert a védelem így sovány és hitvány, engem ez a része aggaszt. Nem tudom volt-e ennél gyengébb védelmünk valaha, kellene csak oda legalább 2 komoly igazolás, csak tudnám, miből.
Douglas Luiz ma bemutatkozott a sajtónak a Juventus játékosaként, s természetesen az első élményeiről is kérdezték az újságírók, valamint nem maradhatott el a kérdés, hogy miért is döntött a Juventus mellett.  „Az első benyomásaim nagyon pozitívak, ez nagyszerű klub, és számos top futballista…..
Lanzafame 2024.08.07 19:26:29
@Rocky80: kicsit ki kellett színeznie, hogy 1-2x fifázott a Juventussal kisgyerekként és rémlik neki Nedved és Davids :) Más kapcsolódása nem is nagyon lehetett, ahogy a klubnak sem volt az elmúlt 20 évben sok köze brazilokhoz.
A Juventus megválik két fiatal játékosától is, Hans Nicolussi Caviglia a Venezia csapatánál, míg Tommaso Barbieri a Cremonese együttesénél folytatja pályafutását, s a torinói klub 8 millió eurós bevétellel számolhat majd a két üzletkötésből. Sokáig úgy tűnt, hogy Nicolussi Caviglia, aki a Perugia,…..
Lanzafame 2024.08.05 22:29:06
@Attilio79: amikor lesz igény ezekre a (elnézést) hulladékokra és kiégett roncsokra, tisztelet a kivételnek (Szczesny).
Thiago Motta első bianconero meccsén háromgólos vereségbe szaladt bele a Nürnberg csapata ellen, s ezt követően értékelt a mester a sajtó képviselőinek. „Képesek vagyunk jobban irányítani a meccset, jobban meg kell tartsuk a labdát hosszabb ideig, hogy szervezettek legyünk, kifárasszuk az…..
Lanzafame 2024.07.27 16:55:42
@Shyr Kahn: Igen, Weah is egy olyan játékos, akit nem láthattunk még kibontakozni. Örülök, hogy számol vele, nagyon jó squad player lesz.
A Juventus Németországban készülődik az új szezonra, s a csapat új mestere, Thiago Motta a Tuttomercatoweb munkatársának nyilatkozott a napi munkáról és a keret alakulásáról. A jövő évi csapat még formálódik, a vezetőség újabb igazolásokon, s a feleslegessé vált játékosok értékesítésén…..
Lanzafame 2024.07.26 09:58:26
@venember83: nem akarok ünneprontó lenni, de egy dolgot nagyon hiányolok Mottából. A híres toszkán iróniát.
A Corriere dello Sport értesülése szerint a Juventus fiatal középpályása, Fabio Miretti iránt több klub is érdeklődik. A Parma, a Monza és a Como képviselői is felvették a kapcsolatot az Öreg Hölggyel az elmúlt napokban, és kölcsönben vinnék a középpályást, akiben Thiago Motta hisz, azonban még nem…..
Nicolò Schira értesülései szerint a Leicester City komolyan gondolja Matías Soulé szerződtetését, ezért bónuszokkal együtt 32-33 millió eurós ajánlatot fog küldeni a Juventusnak, miközben az Öreg Hölgy 35-40 millió eurós árat határozott meg a játékos kapcsán. Az argentin futballistával az angol klub…..
Lanzafame 2024.07.14 11:55:26
@Wizzurah: "Ahogy Dybala is írta itt a fórumon"

Nem is tudtam, hogy ide írogat, ráadásul magyarul. Milyen néven?
Romeo Agresti nemrégiben arról számolt be, hogy Matías Soulé és Federico Chiesa ügyében a Juventus nem kapott még semmilyen ajánlatot kluboktól, ugyanakkor Fabrizio Romano értesülései szerint a Roma valóban érdeklődik Matias Soulé iránt. Egyelőre nem küldött a klub hivatalos ajánlatot, mivel az…..
Khéphren Thuram átigazolása tegnap hivatalossá vált, így a 2001-es születésű középpályás visszatért Torinóba, amelyhez több emlék is köti, s érkezését követően természetesen a klub munkatársának is nyilatkozott. „Már gyerekként is álmodtam arról, hogy majd a Juventus játékosa leszek, így most nagy…..
Lanzafame 2024.07.11 09:48:52
Nicolò Schira értesülései szerint Hans Nicolussi Caviglia hamarosan elhagyja a Juventust, s Fabio Miretti kapcsán is zajlanak a kiértékelések, és egyáltalán nem zárható ki a távozása. Az ő esetében talán valószínűbb egy kölcsönszerződés, mint a végleges értékesítés. A megbízható újságíró szerint…..
Lanzafame 2024.07.08 21:23:10
@Leram7: Djalo tényleg egy sötét (vagy fekete?) ló, és fura, de Todibóért sem vagyok oda. Nem tudom miért, de nem szimpatikus. Ellenben Rugani és Huijsen viszont nagyon tetszenek, jól mutatnának a pályán.
A hivatalos bejelentésekre ugyan még várni kell, a háttérben formálódik a Juventus jövő évi kerete, s a vezetőség több szálon keresi az esetlegesen érkező, erősítést jelentő játékosokat, illetve azt, hogyan tudna megválni a jelenlegi csapat néhány tagjától. Giovanni Albanese szerint a Bayern…..
A Corriere dello Sport a herceg utolsó könnycseppjéről ír Adrien Rabiot kapcsán, aki vészesen közeledik szerződésének lejártához. A lap megemlíti, hogy a futballista a Créteil, a Pau és a PSG csapatától is ingyen távozott, s feltehetően a Juventus esetében is erre fog sor kerülni. A lap által közölt…..
Weston McKennie jövője az egyik téma az elmúlt hetekben, miután az Aston Villa visszacsábítaná a játékost a Premier League-be, de a pletykák szerint a játékos nincs elragadtatva a lehetőségtől, miközben a Juventus szabadulna a 2025 nyarán lejáró szerződésű labdarúgótól, aki a The Athletic számára…..
Lanzafame 2024.06.21 14:33:03
@sleepy8: már csak 15 kg választja el egy labdarúgótól. Szurkolok neki, hogy a személyes szakácsa segítségével ledolgozza ezt az eddig áthidalhatatlan távolságot, minél távolabb Torinótól.
Vincenzo Raiola, a rendkívül ismert Mino Raiola unokatestvére és utódja, Giacomo Bonaventura ügynökeként megerősítette, hogy az olasz középpályás januárban nagyon közel állt ahhoz, hogy az Öreg Hölgyhöz csatlakozzon. „Giacomo Bonaventura nagyon közel állt a Juventushoz.” - közölte az ügynök szavait…..
Alessio Tacchinardi beszélt a Tuttosportnak a számos szurkolót megosztó kérdésről, ami Federico Chiesa jövőjét illeti. „Ha a Juventus eladja Federico Chiesát, véleményem szerint hibát követ el a klub. Igen, vannak hullámvölgyei a pályán, de rendkívül robbanékony motor lakozik benne, és egyedi az egy…..
Beigazolódtak az olasz sajtó értesülései, a Juventus ma hivatalosan bejelentette, hogy Thiago Motta a zebramezes csapat új edzője, s a szakember 2027-ig érvényes szerződést írt alá a torinói klubbal. "A Juventus Football Club örömmel jelenti be Thiago Mottát az első csapat vezetőedzőjeként. A…..
Lanzafame 2024.06.13 14:58:41
@Rocky80: nem is kell "szép támadófocit játszó" csapat, de egy VALAMIT/BÁRMIT játszó csapatot jó lenne látni 3 (vagy 6) év után. Az eredmény a tudatosságból következik.

Nem akarom kinyitni, ezért le sem írom a nevét, de tőle sem várt senki tikitakát, csak hogy ne fejetlen csirkeként szaladgáljunk, illetve meccseljen, váltson, legalább akkor, amikor rászorulunk.
Lanzafame 2024.06.13 21:41:46
@venember83: Tornyi Barnabásra gondoltam.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a…..
Lanzafame 2024.06.12 12:24:19
@Rikoo: honnan szoktál tájékozódni? Külön-külön az újságíróktól (X) vagy van egy jó oldal, profil? Ismerek párat, de ahogy látom, te tudsz jobbat. Kösz, ha megosztod.
Lanzafame 2024.06.13 10:49:45
@Rikoo: Köszönöm!