Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lanzafame

0 bejegyzést írt és 2420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus Németországban készülődik az új szezonra, s a csapat új mestere, Thiago Motta a Tuttomercatoweb munkatársának nyilatkozott a napi munkáról és a keret alakulásáról. A jövő évi csapat még formálódik, a vezetőség újabb igazolásokon, s a feleslegessé vált játékosok értékesítésén…..
Lanzafame 2024.07.26 09:58:26
@venember83: nem akarok ünneprontó lenni, de egy dolgot nagyon hiányolok Mottából. A híres toszkán iróniát.
A Corriere dello Sport értesülése szerint a Juventus fiatal középpályása, Fabio Miretti iránt több klub is érdeklődik. A Parma, a Monza és a Como képviselői is felvették a kapcsolatot az Öreg Hölggyel az elmúlt napokban, és kölcsönben vinnék a középpályást, akiben Thiago Motta hisz, azonban még nem…..
Nicolò Schira értesülései szerint a Leicester City komolyan gondolja Matías Soulé szerződtetését, ezért bónuszokkal együtt 32-33 millió eurós ajánlatot fog küldeni a Juventusnak, miközben az Öreg Hölgy 35-40 millió eurós árat határozott meg a játékos kapcsán. Az argentin futballistával az angol klub…..
Lanzafame 2024.07.14 11:55:26
@Wizzurah: "Ahogy Dybala is írta itt a fórumon"

Nem is tudtam, hogy ide írogat, ráadásul magyarul. Milyen néven?
Romeo Agresti nemrégiben arról számolt be, hogy Matías Soulé és Federico Chiesa ügyében a Juventus nem kapott még semmilyen ajánlatot kluboktól, ugyanakkor Fabrizio Romano értesülései szerint a Roma valóban érdeklődik Matias Soulé iránt. Egyelőre nem küldött a klub hivatalos ajánlatot, mivel az…..
Khéphren Thuram átigazolása tegnap hivatalossá vált, így a 2001-es születésű középpályás visszatért Torinóba, amelyhez több emlék is köti, s érkezését követően természetesen a klub munkatársának is nyilatkozott. „Már gyerekként is álmodtam arról, hogy majd a Juventus játékosa leszek, így most nagy…..
Lanzafame 2024.07.11 09:48:52
Nicolò Schira értesülései szerint Hans Nicolussi Caviglia hamarosan elhagyja a Juventust, s Fabio Miretti kapcsán is zajlanak a kiértékelések, és egyáltalán nem zárható ki a távozása. Az ő esetében talán valószínűbb egy kölcsönszerződés, mint a végleges értékesítés. A megbízható újságíró szerint…..
Lanzafame 2024.07.08 21:23:10
@Leram7: Djalo tényleg egy sötét (vagy fekete?) ló, és fura, de Todibóért sem vagyok oda. Nem tudom miért, de nem szimpatikus. Ellenben Rugani és Huijsen viszont nagyon tetszenek, jól mutatnának a pályán.
A hivatalos bejelentésekre ugyan még várni kell, a háttérben formálódik a Juventus jövő évi kerete, s a vezetőség több szálon keresi az esetlegesen érkező, erősítést jelentő játékosokat, illetve azt, hogyan tudna megválni a jelenlegi csapat néhány tagjától. Giovanni Albanese szerint a Bayern…..
A Corriere dello Sport a herceg utolsó könnycseppjéről ír Adrien Rabiot kapcsán, aki vészesen közeledik szerződésének lejártához. A lap megemlíti, hogy a futballista a Créteil, a Pau és a PSG csapatától is ingyen távozott, s feltehetően a Juventus esetében is erre fog sor kerülni. A lap által közölt…..
Weston McKennie jövője az egyik téma az elmúlt hetekben, miután az Aston Villa visszacsábítaná a játékost a Premier League-be, de a pletykák szerint a játékos nincs elragadtatva a lehetőségtől, miközben a Juventus szabadulna a 2025 nyarán lejáró szerződésű labdarúgótól, aki a The Athletic számára…..
Lanzafame 2024.06.21 14:33:03
@sleepy8: már csak 15 kg választja el egy labdarúgótól. Szurkolok neki, hogy a személyes szakácsa segítségével ledolgozza ezt az eddig áthidalhatatlan távolságot, minél távolabb Torinótól.
Vincenzo Raiola, a rendkívül ismert Mino Raiola unokatestvére és utódja, Giacomo Bonaventura ügynökeként megerősítette, hogy az olasz középpályás januárban nagyon közel állt ahhoz, hogy az Öreg Hölgyhöz csatlakozzon. „Giacomo Bonaventura nagyon közel állt a Juventushoz.” - közölte az ügynök szavait…..
Alessio Tacchinardi beszélt a Tuttosportnak a számos szurkolót megosztó kérdésről, ami Federico Chiesa jövőjét illeti. „Ha a Juventus eladja Federico Chiesát, véleményem szerint hibát követ el a klub. Igen, vannak hullámvölgyei a pályán, de rendkívül robbanékony motor lakozik benne, és egyedi az egy…..
Beigazolódtak az olasz sajtó értesülései, a Juventus ma hivatalosan bejelentette, hogy Thiago Motta a zebramezes csapat új edzője, s a szakember 2027-ig érvényes szerződést írt alá a torinói klubbal. "A Juventus Football Club örömmel jelenti be Thiago Mottát az első csapat vezetőedzőjeként. A…..
Lanzafame 2024.06.13 14:58:41
@Rocky80: nem is kell "szép támadófocit játszó" csapat, de egy VALAMIT/BÁRMIT játszó csapatot jó lenne látni 3 (vagy 6) év után. Az eredmény a tudatosságból következik.

Nem akarom kinyitni, ezért le sem írom a nevét, de tőle sem várt senki tikitakát, csak hogy ne fejetlen csirkeként szaladgáljunk, illetve meccseljen, váltson, legalább akkor, amikor rászorulunk.
Lanzafame 2024.06.13 21:41:46
@venember83: Tornyi Barnabásra gondoltam.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a…..
Lanzafame 2024.06.12 12:24:19
@Rikoo: honnan szoktál tájékozódni? Külön-külön az újságíróktól (X) vagy van egy jó oldal, profil? Ismerek párat, de ahogy látom, te tudsz jobbat. Kösz, ha megosztod.
Lanzafame 2024.06.13 10:49:45
@Rikoo: Köszönöm!
A Juventus és a Cruzeiro is bejelentette, hogy a torinóiak fiatal támadója, Kaio Jorge visszatér hazájába, s a Cruzeiro kötelékében folytatja pályafutását. "A Juventus támadója, Kaio Jorge visszatér hazájába, Brazíliába, s az élvonalban szereplő Cruzeiróhoz szerződik. Kaio Jorge, aki 2021 nyarán…..
A szezonból ugyan még egy mérkőzés hátra van, a csapatot hamarosan a Bologna csapatát BL-szereplésre vezető Thiago Motta veheti át, s a klub már a következő esztendő csapatát tervezi. Ennek következő lépéseként a Juventus nem egy új játékos érkezését jelentette be, hanem azt, hogy meghosszabbította…..
Lanzafame 2024.05.25 11:30:19
@MarcoT: igen, kell valaki, aki beugrik, ha a jobb játekosoknak pihenniük kell. A kupában is hasznos lesz.
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
Lanzafame 2024.05.20 22:29:28
Lanzafame 2024.05.20 22:30:57
Lanzafame 2024.05.20 22:37:42
@Rocky80: edzővel nem biztos, hogy rúgtunk volna. :D
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
Lanzafame 2024.05.15 09:41:48
@venember83: Jaj, merevedést írtam? Merevségre gondoltam, taktikai merevségre. Mereven vágjuk majd a fát a tizenhatosunkon belül egész este, még hátrányban is.
A szezon végéhez közelítve a Juventus elérheti legfőbb célját, s egy győzelemmel bebiztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyébe. Ehhez adott az ideális ellenfél, hiszen a már biztos kieső Salernitana együttese látogat a zebramezesek otthonába, így a három pont begyűjtése…..
Lanzafame 2024.05.12 19:33:23
@Thuglife!: lassan jön a hajrá, ideje bedobni a csodafegyvert: fussanak többet a kapu elé.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint nyáron már el is hagyhatja a Juventust a januárban igazolt Tiago Djaló, a pletykák szerint a portugál futballistát a vezetőség szeretné bevonni Riccardo Calafiori átigazolásába, akit a Bologna 25 millió euróra értékel. Januári érkezése óta a komoly…..
Lanzafame 2024.05.11 15:19:02
@Leram7: @szabo2323: Gatti nem egy labdazsonglőr és nagyon kérdéses, hogy négyvédős rendszerben mire képes, főleg, ha Motta elkezd bűvészkedni a középpályára feltolt belső védőjével vagy egy beforgatott szélsővédővel. De ugyanez elmondható Bremerről is, aki szintén egy "favágó", és nem láttuk még négyvédős rendszerben, csak egy ötvédős kiscsapatosan bekkelő közegben, ahol könnyebb neki villogni. Menjen szépen Angliába, amíg fizetnek érte.

Én eladnám Bremert 60-70 körül, Gatti pad, Huijsent kipróbálnám (álomvilág kategória, mert eladjuk), Calafiorit el kell hozni, Rugani pad, Danilo pedig olyan szerepet kapjon, mint anno Cáceres, egyúttal ne legyen kezdő, vagy ha igen, max. jobbhátvédként.

A legjobb az volna, ha lenne egy világos elképzelés, hogy milyen típusú futballt akarunk, ahhoz igazítani edzőt, és utána igazolásokat. Ne fordítva, Gattitól induljunk el felfelé, mert ez a kapkodás és tűzoltás nyírta ki a klubot az elmúlt 6 évben. Nagyon bízom Giuntoliban.
A Juventus legendás védője, Giorgio Chiellini nemrégiben a BSMT podcastban beszélt múltjáról, és szóba került úgy a legendás BBC védőtrió megszületése, mint Cristiano Ronaldo torinói pályafutása. „A Juventus a Serie B-ben jobb volt, mint a Serie A-ban szereplő csapatok többsége. Nemzetközi bajnokok…..
Lanzafame 2024.05.11 15:09:01
@venember83: egyetértek
Mirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az…..
Lanzafame 2024.05.09 23:40:58
@Shyr Kahn: nem láttam erről tudományos kutatást, de meggyőződésem, hogy így van, elég kimenni egy random stadionba bárhol.

Ja és akkor sem hivatkoznék rájuk, ha épp Allegri takarodását követelnék molinókon.
Lanzafame 2024.05.10 12:38:34
@Rikoo: A játékosok gyökérsége automatikusan nem menti fel Allegrit. Igazad van abban, hogy az ultrák előnye, hogy közelebb vannak a játékosokhoz, mint mi. A játékosok emberi minőségével kapcsolatban igazuk lehet, elég ránézni a klub TikTok-csatornájara, amit McKennie kezel mellékallásban, és a klub új high-tech social media/marketing épületét, ami valami egészen bicskanyitogató.
Lanzafame 2024.05.10 16:21:42
@Rikoo: konkrétan a játékosokról írtam és a klub torz hozzáállásáról a social mediával (Juventus Creator Lab) kapcsolatban, nem Allegriről. Nyilvánvaló, hogy felelősek azok is (leginkább azok), akik nem tudnak letenni az asztalra, majd követni egy értelmes sportszakmai koncepciót.
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
Lanzafame 2024.05.06 14:02:36
@juve2121: Bologna, Girona, Leicester, Leverkusen: itt kész játékosokból, sőt világklasszisokból állnak, álltak a keretek, igaz?
Lanzafame 2024.05.06 14:30:21
@juve2121: olyan erős érveket tettél ide, hogy nincs mese, leteszem a fegyvert.
Lanzafame 2024.05.06 17:16:39
@Rikoo: arra céloztam, hogy egy jó edző legyen képes a nem a legerősebb keretből is építeni valamit, ha nem is egy, de legalább 3 év alatt. Nem látom ennek a munkának az eredményét, igazából a munkát sem.

Láttunk volna legalább csak egy évet 2021 óta, amikor flow-ba kerül a csapat, világ- és Európa-bajnokokkal, brazil, olasz, francia, lengyel válogatottakkal, néhány tehetséges fiatallal.

De a flow-ba kerülés helyett inkább legyen tudatos építkezés a klubnál, ahhoz passzoló edzővel és játékosokkal a kapkodás és a rombolás helyett.
A legújabb sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund erősödő érdeklődést mutat a Juventus fiatal védőjátékosa, Dean Huijsen iránt, aki a jelenlegi szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti. A mindössze 19 esztendős Huijsen 2021-ben a Malaga együttesétől érkezett Torinóba, ahol az U17-es…..
Lanzafame 2024.04.30 14:20:20
@venember83: mindkettőt eladjuk szerinted?
Lanzafame 2024.04.30 14:36:44
@venember83: igen, ez elég életszerű forgatókönyv. Kiárusítani potom pénzért, akiért 3 használt koton értékénél többet lehet kapni, egyben magunkra rohasztani rosszabb képességű és idősödő játékosokat. Mindezt azért, hogy mérsékeljük korábbi rossz döntések hatásait. Ördögi kör.