Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peru70

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 CAUTION! Ez nem újságcikk -tehát senki ne a szokott módon, az eljén és a végén keresse a lényeget [avagy a provokációt] a gyorsolvasás kötelező nagyátlójában még valami érdekessel. Az, hogy kiajánlós, nem tükrözi a jobbsorsra édemes szerkesztőség [az ügyeletes…..
peru70 2011.09.08 15:19:47
@magyar-magyar szótár:
Olyan zárt e-vel ejtendő pettyezést sajnos nem tudok, csupán csak arról van szó, hogy a régivágású (értsd polgári csökevény) igazgató akkoriban többeket - saját elmondásuk szerint - vélt (és utóbb kiderült, valós) rosszoldaliságuk miatt vett fel, ellensúlyozandó a jóoldali hegemóniát. Maoisták arrafelé nem nagyon voltak, a tanerő a fősodorhoz igazodott.
ez  a kis limonád', az előadótanuljuk meg ezt a nevet, a Tandori-sapós fazon az a tolókocsibanVic Chesnuttigen kemény, sajnos a korpusz, mint olvasom, 2009-ben eltávozott...meg persze a Danelektro (a hemügés csávó kezében) is kedvenc gitárom lenne... Nem, hanem -ahogyan kedves…..
  A Jobbik közkönyvtárat alapított. Önmagában nem emiatt szakítottuk meg MDF-sorozatunkat, hanem mert ez a diszlexiás műveletlen banda bohó ifjúság kikelt korunk egyik legjobb magyar (hirtelen véleményűeknek: hazai) írója, Spiró György ellen, és kizárnák, mint Herényi az…..
 Gyurcsány Ferenc úgy ment, ahogy jött: a felszínen nagy csinnadrattával, heroikus gesztusokkal, médiabarát nagyjelenetekkel; a háttérben mutyizással, árulással, gyomorforgató hatalmi küzdelmekkel. Nemrég még az ország legnagyobb hatalmú emberének tűnt,…..