Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nightfallivy

246 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 10-n betértem a város hangszerboltjába. Ahol egyúttal megvettem életem első basszusgitárját: Emellett ajándékba kaptam pengetőket és egy cd-t.A pengetőket én választottam, mert szerettem volna még pengetőket és az eladó mondta, hogy ezek ajándékba vannak:  A cd (amire azóta se került…..
Ebben a bejegyzésben megmutatom, hogy ebben az évben, vagyis 2024-ben, mi volt a menü nálam. (Igaz, volt más is, amit ettem ezeken kivűl, de azokat nem az ünnep miatt vettem meg.) Tojássaláta Kicsike adag, de így se ettem meg egyszerre. Megérte megvenni, esélyt adni neki.  Ünnepi tál Ezt…..
Amikor ezt a bejegyzést írom, szombat van, 23-a. A videószerkesztő éppen "csinálja" a megszerkesztett videót (rendereli?) Felgyűlt, megszerkesztésre váró videók A napokban, hetekben felvettem videókat, de ezek még nyers formátumban léteznek, tehát nem került sor se a megvágásukra, se a…..
Boldog nyuszit mindenkinek! ui: élő nyuszit inkább ne vegyetek most.  ...és néhány, húsvétos horrorvideó a Youtube-ról: Húsvéti locsolkodás   Mit is jelent a húsvét? Néhány videó,különféle alkotóktól, akik Youtube-ra töltik fel videójukat:  ..
Ebben a bejegyzésben arról írok nektek, hogy hogyan is éltem meg azt, hogy részt vettem a gitárversenyen, ami egyébként számomra a legelső volt.A nevezés egyébként már február 18-n lezárult.   Mielőtt neveztem volna... Azt, hogy ebben az évben gitárversenyt szervez Szólómánia, már az első,…..
Ma jelent meg AWS új dala:  Nekem a dal tetszett, főleg az elején hallható hangszeres téma, míg be nem lép az ének. Látványvilág is különleges, igaz, az ilyen posztapokaliptikus világ csak képzeletben érdekes, valóságban maga lenne a pokol. ..
Ebben a bejegyzésben azokat a mondatokat ragadom ki, amik Szólómánia egyik videója alatt keletkeztek. Ugyanis csütörtökön kikerült egy videó, amiben többek közt arról volt szó, hogy kik milyen kategóriába kerültek be. Én hiába vártam, hogy mondjuk első 200 közt szerepeljek, nem szerepeltem, már…..
Nos, csütörtökön megjelent Szólómánia videója. Ez a  megszokottakhoz ellentétben hosszú videónak számít, közel 45 perces.  Kissé vártam azt, hogy azért én bent legyek valamelyik kategóriában, de hiába vártam. (De erről egy másik bejegyzésben.)..
Nightfallivy's world Nőnap 2024.03.08 09:26:56
Habár nőnek születtem, attól még én is írhatom minden embernek, aki nőnek tartja magát: Boldog nőnapot!..
Március van...és végre szombat.  Végre...ÉLHETEK! Noha én egy introvertált személynek számítok és ugye ott a zenélés is, nekem is megvannak a saját kis  hobbijaim, szabadidős tevékenységeim, még ha ezekhez nem is kell kimozdulni.A gond az, hogy a munkának köszönhetően ezekre leginkább csak…..
Ebben a bejegyzésben 5, viszonylag friss kedvencet mutatok meg nektek. Fogadjátok szeretettel és hallgassatok bele! 1: MUDFIELD - L.U.C.I.F.E.R. A gitár az, ami megfogott ebben a számban.  2: BERNTH - Farewell Egyszerűen szép az egész zene, annak ellenére, hogy a gitárnak ez volt az utolsó…..
Nightfallivy 2024.03.02 19:08:46
@sfgdg: Az biztos. :D
Ebben a bejegyzésben azokat a posztokat hoztam el, amik legolvasottabbak voltak és 2023-ban íródtak. (ui: Nem olvasottsági sorrendben következnek a posztok!) Melyik éri meg jobban? (2023 augusztus másodika) Ezzel  címmel egy videót is megmutattam, amit Atv oldalára töltöttek fel, a pályaelhagyó…..
Egy hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy egyáltalán, részt veszek Szólómánia gitárversenyén. Azóta beküldtem az első, majd a második nevezésem is. A harmadikat pedig vasárnap, 18-án készítettem el és küldtem be.  íme: ..
Még januárban kitaláltam amolyan zenélős kihívást. Ez két napot ölelt fel. Amire szükséged lesz:  egy hangszer, amin játszol szabadidő kitartás. Első nap - 3 óra gyakorlás  Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem egy pénteki napon, hogy 3 órát foglalkozok a zenéléssel, így a…..
Február 11-e az a nap az életemben, amikor a második nevezésemet felvettem és feltettem a Youtube-ra.  Íme: ..
Ebben a bejegyzésben azokat a zenéket mutatom (gyűjtöttem össze) amik számomra az álmok elérését, szabadságot jelenti számomra.  Pink Floyd - Learning to Fly Videóban megjelenő repülés számomra a szabadságot testesíti meg. Aki pedig földön van, az repülni vágyik. A repülés az álmok megtestesítője,…..
Ebben a bejegyzésben arról lesz szó, hogy nekem hogyan sikerült úgymond munkahelyet váltani anélkül, hogy jelentkeztem volna bárhova is. (A kép illusztráció.) Ahonnan indult a történet Jelenleg én egy gyárban dolgozom, (sajnos) operátorként. Decemberben még a régi helyemen voltam, régi…..
Ebben a bejegyzésben azt veszem végig, mi történt velem 2023-ban.  Gitározás Egyik legfontosabb változás az életemben a gitározás elkezdése volt. Az a nap, amikor elkezdtem, február vége volt, egy vasárnapi nap. Akkor kaptam kölcsön egy gitárt, amit (sajnos) vissza kellett adnom nyáron, pont…..
Miután a szabadnapomon kibasztak két hónap után, úgy döntöttem megírom nektek is az őszintét. Ezeken a munkahelyeken párosával vannak a dolgozók. Vannak a kurva nehéz természetűek, akik mellé többnyire olyan természetű embereket osztanak be, akik alárendelt szerepben, csendes kis visszahúzódó…..
Még január elején kiderült, hogy indul egy gitárverseny, Szólómánia szervezésében. Ilyenkor még nem gondoltam arra, hogy én egy ilyenen részt veszek.  Miért NE vegyek részt egy gitárversenyen?  Mégis, miért vennék részt rajta? Még egy éve van kb. csak annak, hogy gitározni elkezdtem tanulni,…..
Rengeteg videó, cikk szól a halogatásról, motivációról, célokról és álmokról. Igazából nekem is van egy álmom, vagy lehet, hogy több is. Például nem szeretnék örökre megmaradni egy operátori szinten, hanem teljesen mással foglalkoznék. Januárban láttam egy videót, ami nekem egy jelzéssel ér fel,…..
A munkahelyi büfében én nem szoktam vásárolni se ételt, se üditőt. Sokkal olcsóbb, hogy ha otthon elkészítem a szendvicset és azt viszem el magammal.Viszont valamelyik a napokban egyik munkatárs mondta, hogy az aznapi menüben rakott krumpli kapott helyet. Nekem kedvencem ez az étel és amúgy se…..
(Ezt a bejegyzést még 2023-ban kezdtem el írni, szóval az, hogy "napokban", az sok-sok nappal ezelőtt volt.) Napokban gondoltam arra, hogy olyan poszttal jelentkezzem, amiben zenéket mutatok be, amik ráadásul szabadon felhasználhatóak. Szóval, íme néhány zene, amit ha videós vagy ("jútuber"), akkor…..
Az első húrcserénél keletkezett pár darabka húrrészlet, amit nem szerettem volna kidobni a kukába.  Szóval karácsonyfa-dísz akasztók lettek a húrdarabokból. Alapvetően az volt a felállás, hogy nekem van egy műfenyőm (egy kisebb méretű, amit még pepco-ban vettem, több évvel ezelőtt), meg több…..