Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankkártyát minden arabnak !!!

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neírdalá János megint aláírta. ..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.12.21 01:10:05
Rejtély, ki nyerhette meg a budapesti választásokat. Az állami hirdetésekből (vagyis közpénzből, értsd a tiedből meg az enyémből) kitömött Lokál néven megjelenő pofátlan propaganda kiadvány szerint a Fidesz nyert. Hogy a Fidesz elvesztette a legtöbb fővárosi kerületet és Karácsony Gergely lett a…..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.10.15 22:03:21
@inreallife: Amelett hogy nem volt szo drogrol, a kispesti mszp dk kepviseloket miert nem kerdezed meg hogy hany szaz millio kozpenzt drogoznak el evente ???????????
Mert az tenyleg drogugy.
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.10.16 00:10:01
@inreallife: Gyurcsanyotok is nagyon buszke volt magara annak idejen:
" Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl hogy a szarból vissza hoztuk a kormányzást a ..."

Most ugyan ez dojfos buszkeseg hallatszik, hogy a szarbol csalassal visszahoztatok karigerit. Bukni fogtok, mert tul nagy arcotok, egy ilyen jelentektelen alaptalan gyozelem utan.
A Fidesz még mindig azt a lendületet szeretné használni, melyet 2015 nyarán szerzett a menekültellenes kampány beindításakor. Kétségtelen, a migránsozás sokat hozott a konyhára, egy önkormányzati választás esetében azért mégis elég anakronisztikus dolog, hogy ellenzéki győzelem esetére a déli…..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.09.02 23:24:05
@ép-ész: " legnagyobb migráns Árpád apánk és nemzetségei voltak, akiket ha nem kergetnek meg a besenyők, lehet, hogy még ma is az Etelközben terelgetjük a juhokat, "

Semmi baj a migracioval. Jojjennek csak, es ha tudjak, fegyverrel foglaljak el Magyarorszagot, es akkor az ovek lesz. Mi sem csak ugy kenyelmessen okostelefonnal, bankkartyaval jottunk ide, hanem szamtalan, harcban legyoztuk kiszoritottuk az itt eloket. Szoval elfogadhatatlan az az elvaras, hogy nekunk most szo nelkul hagynunk kene hogy elfoglaljak az orszagunkat.
A liberalis baloldal szerint nem hogy vedekeznunk nem szabadna, hanem onkent es dalolva kene megadnunk magunkat, es elhagynunk Magyarorszagot.
HAT AZT LESHETITEK.
Az Orbán-univerzumban minden máshogy van, sőt egyenesen mindennek az ellenkezője igaz. ..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.08.19 02:19:08
@nu pagagyí: "Hát nem egy autokrata módon egy embertelen rendszer bevezetését."

Titeket kurvara nem erdekelt egy pillanatig sem egyetlen bevadorlo sem, szamotokra az egesz kizarolag arrol szolt, hogy hatha megbukik az Orban. Kizarolag azert kezdtetek tamogatni az illegalis bevandorlast, mert ettol remeltetek, hogy valahogy az ellenseges kulfolddel egyutt mukodve hatalomra kerultok.
Ugy gondoltatok, ha beengedi oket akkor azert bukik meg, ha nem engedi akkor meg azert, ti csak kaoszt es zavart akartatok. Es attol ORULTOK meg, hogy az Orban zsenialisan kivedekezte ezt a lehetetlen helyzetet, es duplan megerosodve jott ki belolle, belfodi es kulfoldi viszonylatban is.
Egy ügy, ami megmutatja, mi a különbség Románia és a Nemzeti Együttműködés Rendszere között. ..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.07.31 22:22:30
@VIII. Lenin: "meg a tiednek ugyan mi köze ahhoz, hogy a korrupció felzabálja ezt országot?"

Az a koze, hogy pontosan latjuk mi a lenyege a nevetseges demagog hazudozasnak a korrupciorol. A liberalisok minden hazugsaganak egyetlen celja van: Megbuktatni a magyarnemzetet vedo kormanyt, hogy utanna szabadon FELSOKORLAT NELKUL bejohesenek az arabok, es minden ellenalas nelkul elfoglaljak, iszlamizaljak az orszagot.
Ez a celja az osszes hazugsagnak amit eloadtak az elmult 10 evben a libbantak.
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.08.01 00:25:13
@vitéz Beverneky: Igazad van, a gonosz Orban a libiai partoktol idaig rugdossa szegeny arabokat, hogy aztan itt haljanak ehen. Szornyu gonosz ember.
Egyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy aktívan mutássák ki gyűlöletüket az övéktől eltérőekkel szemben - ahogy egyre kevesebben kapják fel a fejüket a gyűlöletüket szavakban kifejezők megnyilatkozásaikor...
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.07.07 23:56:23
@Quercus Maximus: "file:///C:/Documents%20and%20Settings/User1/Dokumentumok/Downloads/Kszemle_CIKK_1792%20(2).pdf"

A fenebe en se tudtam hozzaferni a C meghajtodhoz, biztos valami halozati problema. :))))) Esetleg egy masik meghajtora atmasolhatnad. :)))))))
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
Mindig örömömre szolgál, ha a kerület díszpolgárairól, munkásságuk eredményeiről olvashatok az országos médiában. Az elmúlt napokban több ilyen hír is akadt. Az egyik arról tudósít, hogy 2018-ban a könnyűzenei koncertek legtöbbször játszott száma Fenyő Miklós: Csókkirály című szerzeménye volt. A…..
Az előválasztás miatt fanyalgók frappáns választ kaptak vasárnap este arról, mire is jó mindez. Az ATV-n sugárzott vita megmutatott abból valamit, mi is a demokrácia. Értelmes jelöltek értelmes elgondolásaikat fogalmazzák meg. Mire jó a vita? Egyrészt ez adja a demokrácia alapját, az eltérő…..
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Nyakunkon az előválasztás, aminek a tétje, hogy a lehető legjobb ellenzéki jelölttel le lehessen győzni a Fidesz fővárosi helytartóját. Tarlóst. Miközben a jelöltek szerencsére érdemi szakmai vitát folytatnak, a háttérben megy a fúrás, elárulta-e a DK, egész pontosan…..
Üzentek Orbánnak. ..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.06.11 09:31:59
@Gábris szomszéd: Azt ugye belátod, hogy van azért némi ellentmondás a demagog hazuságaitokban.
Mert egyik oldalrol azt kifogásoljátok, hogy a fasiszta Orbán még mindig nem engedi iszlamizálni az országot, nem engedi hogy az arabok teljesen átvegyék az ország irányítását, miközben az elvárások szerint már 5 éve kalifátussá kellett volna alakitani az országot. Másik oldalrol meg azt mondjátok, hogy 10 ezer számra özönlenek az arabok, és már övék az egész ország. Döntsetek akkor most melyik az igaz ????

Ez ugyan olyan ellentmondás, mint amikor azt mondjátok, hogy Orbán minden unios pénzt ellopott, aztán két sorral lejebb meg azt, hogy az ország 10 éve kizárolag az unios pénzböl él. Szoval dontsétek el, az Orbán ellopja az unios pénzt, vagy abbol él az ország ???
Mert kettö együtt nem megy.
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.06.11 10:41:12
@felucca02: A szemkilövetöné végig europai birodalommal kampányolt. A DK europai iszlám birodalommá akarja europát alakitani.
Europai ügyészséget akarnak, ami mostmár nem titkoltan, sária biróság lenne.
A kormány az Akadémia mellett az egyik utolsó független szellemi műhelyt is beradálni készül. most az 56-os Intézet nyakára tette a kést. Írtunk már arról, hogy korábban Szakály Sándor a Veritas Intézet igazgatója, akinek szakmailag meglehetősen elfogult és kormány alá rendelt…..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.06.03 19:47:28
Igen Tisztelt NER Lovag! Először is engedje meg, hogy megköszönjem azon nemzetgazdaságilag kiemelkedő tevékenységét, mellyel cégén, illetve cégein keresztül nyilvánvalóan és megkérdőjelezhetetlenül hozzájárult a hazai GDP alakulásához az elmúlt néhány évben! Azon etikailag is kifogástalan szakmai…..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.06.01 15:28:36
Kihasználnák a momentumot B)..
Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.06.01 10:30:28
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Tényleg az ország lerombolása a végső cél?

Mondjak ezt azok, akiknek egyetlen celjuk az orszag iszlamizalasa. Es ki akarnak irtani 10 millio magyart az arabjaikkal.
A DK mar nem is titkolja, hogy Europai iszlam birodalmat akar letrehozni, "Europai ugyeszseggel", ami valojaban a SARIA BIROSAG lenne.