Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kittybacsi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Kittybacsi 2010.10.19 13:56:17
Nos igen, sajnos elég érdekes szitu van itt nálunk kiszolgálás terén...
Legemlékezetesebb esetünk akkor volt, amikor egy csapatépítésen voltunk egy kalózhajó kinézetű helyen.. (a nevére sajnos nem emlékszem, de a Gellért tér közelében van)
12 emberre foglaltunk asztalt, 3 ember késett. Leültünk, elkezdtünk rendelni...

ELSŐ HÚZÁS!
- Egy korsó Dreher lesz
- Elfogyott! (? WTF)(Pénteken este ráadásul, gondoltam, no megesik, sebaj)
- Akkor mi van?
- Belga Búzasör (700FT 3dl)
- Jó, legyen...
Beszélgetünk, eltelik egy kis idő... megérkezik az egyik kolléga, egyből odamegy a pulthoz, visszajön kezében egy Korsó Dreherrel.
Mondom, ezt hogy?
- A pultnál kértem, ott adták...
- De nekünk most mondták hogy elfogyott !
- Hát, úgy tűnik mégsem...

MÁSODIK HÚZÁS!

Hidegen kaptuk meg páran a barackos csirkemellet 40 perc után, hidegen, hideg hasábbal... a pincért megkértük, hogy ezt vigye vissza megmelegíteni, mert így nem kóser. Tisztán lehetett hallani a konyhából, a mocskos gecik, a kurva anyátokat kifejezéseket a tisztelt pincér úrtól.

HARMADIK HÚZÁS!

Hozzávetőlegesen 36000 Ftot hagytunk ott... a pincér kapott 2000Ft borravalót, bár a társaság nem volt megelégedve. Udvariasan megköszöntük, és távoztunk... És még az ajtóból hallottuk, hogy mekkora fasszopók vagyunk, és csak 2000, és a tálcacsapkodást a pultnál...

Üzenném a pincéreknek, hogy ha büdös a munka, akkor csinálj mást! Ha nehezedre esik a felszolgálás, keress egy másik állást! Senki nem kért meg arra, hogy pincér legyél! Ha meg máshoz nem értesz, akkor arról csak is te tehetsz! Ha kevés fizetést kapsz, arról a főnököd tehet, és nem a vendég!
Ha meg alapjáraton vagy tahó, ne menj emberek közé!
Lady Gaga a japán Vogue Hommes címlapján nyers húscafatokból álló "ruhában" pózol.Elég ritkán tudnak a celebek megdöbbenteni vagy ténylegesen elborzasztani, de Gagának ezúttal sikerült. Igazából azt sem tudom eldönteni, hogy ezt a képet vajon pulgárpukkasztónak vagy…..
Völgyi Attila, amikor épp nem fotóriporterkedik, akkor jártában-keltében a telefonjával kattintgat képeket. Például a Kossuth Lajos utcában, amelynek arculatáról már sok rosszat írtunk sokan, de azt hiszem az a mélypont, amit most szúrt ki:   Elôbb gyönyörű rozsdás…..
Kittybacsi 2010.07.02 15:15:08
@gauche caviar:

Liba, hm... max gúnár :)

Lássuk csak...

Szegény családból származom, ahonnan azért könnyebben le lehetett volna csúszni.
0-ról indultam teljesen. Most kb annyit adózok havonta, amennyit te a mekiben keresnél 4 hónap alatt. "Aljamunkával" kezdtem, és most, jólétben élek. És én úgy érzem, hogy teljesen megérdemlem azt, amim van, és amit elértem. És teljesen becsületes úton tettem. Aki tényleg akarja, bármire képes. És ha már ennyit adózom, azért hadd legyen beleszólásom abba, hogy milyen környezetben szeretnék élni...

Lófasz esélyük nincsen, mert én itt kommentelek, ahelyett, hogy levest osztogassak?... És te mit csinálsz?

Csillagom, én azért adózom az államnak ennyit, hogy legyen pénze kifizetnie titeket, szociológusokat/szociális munkásokat, amiből megfőzitek azt a levest, amit majd a moszkva téren szétosztogathattok... ;)
(Évente gyűjtést szoktunk rendezni a rászorulóknak karácsony előtt... És általában az összegyűjtött dolgokat: ruhák, konzervek, játékok, édesség, stb. stb. személyesen el szoktuk vinni...(BAZ megye, Szabolcs megye) igen baszki, saját költségre!)

Úgyhogy nyíltan, tiszta szívvel ezúton el szeretnélek küldeni a picsába:)

Ha meg komplexusaidból adódóan jön ki ez a sok balfaszság belőled, keress meg egy szakembert ;)
Kittybacsi 2010.07.02 15:27:05
Igazság Hazafiak 2007.08.03 15:41:00
Kitartás Testvérek!Az a baj, hogy, bármily hihetetlen, de a tegnapi napon semmi érdemleges nem történt velem, úgyhogy most csak úgy írok ami éppen az eszembe jut. Tudom, nem is érdekel, hogy mi a szar történik velem, tehát most örültök, hogy nem magamról próbálok írni. Habár…..
Kittybacsi 2010.06.03 08:50:17
Minden idő egyik legismertebb, legérdekesebb és legszórakoztatóbb orosz televíziós műsora a KVN. A rövidítés a Vidámak és Találékonyak Klubja rövidítése és egyben egy 50-es, 60-as években divatos tévémárka neve. Egyetemista csapatok vetélkednek a műsorban 1961 óta egészen…..
Jancsi először csak hetente háromszor piált. Majd ütött, ráadásul tök haosnló csajokra mozdul rá. Izgalmas 11 éves szakítós sztorim. 1998-ban, 23 évesen egy új munkahelyen kezdtem el dolgozni. Jancsi gyakorlatilag már az első nap kiszúrt magának és vicceskedve vacsorázni…..