Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Gold

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdéseket 2010. júniusában kaptam... A válaszokat 2010. júniusában vettem fel... A videókat 2011. augusztus végén feliratoztam... Mert kiszabott lusta vagyok néha... :) Íme, itt vannak a válaszvideók! Kattintsatok a 'tovább' gombra...  …..
Sziasztok!!!! Hát 1 kicsit megváltozzot a blog már hiányzott neki a fényezés Folyamatossan Ujitom a Blog kinézetét. A véleményeket és az esetleges hibákat irjátok kommentben   By Tomi..
 Ma (2010.12.06) egésznap így ültem a suliba, a tanárok röhögőgörcsöt kaptak xDKép ..
P.Gold 2010.12.08 16:01:02
kralikstudio 2010.11.25 20:58:00
A másik oldal(trailer)..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
Üdv olvasók!Egy kis nyereményjátékra hívnám fel a figyelmeteket, ami jövő héten, tehát november 8-tól (hétfő) 12-ig (péntek) fog tartani. Miről is van szó?  Először is a nyereményjátékban lévő részvétel feltételei: Szabad november 13-i (szombat) este, Skype cím,…..
A The House Of The Dead kapcsán megint felvetődött ez a Left 4 Dead marhaság, és korábban is rengetegszer elmondtam 1-2 sorban a véleményemet erről a sorozatról, de itt és most bővebben kifejtem nektek miért is húzom a számat, amikor a Left 4 Dead szóba kerül... Kezdődött minden a…..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
 Ez nem hiányozhat a blogról. :DMediEvil..
P.Gold 2010.07.15 15:22:27
Szeretné(n)k pár infót megosztani a pólókkal kapcsolatban, ugyanis akad pár mondanivaló: Egyrészt köszönöm mindenkinek, aki eddig rendelt! Tényleg megható. A vérző buszos pólók már elvileg megérkeztek, ugyanis kaptam több visszajelzést, méghozzá igen…..
P.Gold 2010.04.24 19:22:09
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Otherworld-ös "Chikánó" kollegám készített egy pályázatra egy nagyon szellemes reklámot, amelyhez kéne publicitás. Ő részese volt az én projektemnek (Ő volt "Shippler" a hangjátékomban) és én ezt viszonoztam egy kis szerepléssel, valamint a promóval. Ha…..
P.Gold 2009.05.29 19:55:06