Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heinrich Spitzvogel

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Lányok, nem tudnátok úgy használni kifejezéseket, hogy tisztában vagytok azok teljes körű értelmezésével?” - Posztolónk már unja a fogalomzavart, de főleg akkor esik a legrosszabbul, amikor olyan nő mondja, akinek sok mindent elnézett, és csak azért dobja be szakításkor,…..
Heinrich Spitzvogel 2023.06.13 08:03:08
                       „Nem akarok bujkálni senki elől, vagy belerondítani valaki kapcsolatába az ő felelőtlensége miatt. Álltam már a másik oldalon, tudom, milyen és mivel jár” - A csaj azzal magyarázza túlzott melóhelyi kedvességét, hogy ő ilyen típus, de míg Posztolónkat rendszeresen…..
Heinrich Spitzvogel 2023.06.06 19:55:16
@Kovacs Nocraft Jozsefne: zseniális vígjáték, mindenképpen nézd meg!
                       Az elkényeztetésnek számtalan dimenziója ismert, ezzel Posztolónk is tisztában van, olyannyira, hogy most magát vádolja, mert 5 év alatt semmit nem követelt a barátnőjétől, aki mára szépen meg is szokta a helyzetet.                                   Fedezd fel és…..
A 44 éves nő nehezen dolgozza fel, hogy már nem húsz évesek udvarolnak neki, de nosztalgiázni szeret róla, még ha ezzel a párját időnként ki is borítja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem…..
9 év még nem 90, Levélírónk mégis úgy érzi, hogy már csak a megszokás maradt. Arra kíváncsi, milyen lehetőségeik vannak együtt, mert ha szakításra gondol, azt megint nem tartja előnyös megoldásnak.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt…..
Heinrich Spitzvogel 2022.01.12 22:37:59
„Nekem ez ugyanolyan súlyos, mint amikor egy pasi vallja be egy nőnek, hogy korábban sűrűn járt fizetős lányoknál. ” - A nő talán azt remélte, ettől jobban begerjed majd a lovag, ám az ellenkezőjét érte el vele.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
                       A nők hajlamosabbak a kapcsolatfüggőségre, amivel nem is lenne baj, ha előbb idejében lezárnák a még aktuálisat, ahogy az Levélírónk esetében sajnos nem történt meg. A barátnő már rég mással volt, miközben azt éreztette aktuális pasijával, hogy minden oké. Vannak nők, akik…..
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
                       Amikor egy nőt, aki korábban elnyűhetetlennek érezte magát, meglegyint a múló idő szele, a korábbi kedélyes viselkedését váratlanul válthatja fel folyamatos siránkozás. Akkor is rinyál, ha nem látszanak rajta szembetűnően a hervadás jelei, hogy párjának véletlenül se legyen…..
Heinrich Spitzvogel 2019.11.15 11:29:22
@PPK™: hasonloan latom en is, es valoban, ha otthon nem pattan nyeregbe az elso szora, tartani sem erdemes egy ilyet
Heinrich Spitzvogel 2019.11.15 11:34:01
@Jajjmár nemigazmár: hat ha valamilyen tanacsoktol ova intenek minden ferfit, akkor azok a tieid.
                       „Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy a mindennapi civódásokból sajtoljunk magunknak energiát a túléléshez, mint nagyanyáink” - A csaj megunta, hogy párja mindent rajta vezet le, ezért egy szép nap bedobta a lakáskulcsot a pasi postaládájába, majd lelépett. De nem végleg. Mikor kell…..
                       Amikor egy pasi száján kiszalad a „próbálok hűséges lenni” mondat, a barátnő joggal kezdhet nyugtalankodni. És ez a problémának még csak egy kisebb része. A pasi főleg a saját gondjairól szeret beszélni: elmondja, melyik rokonával veszett éppen össze és ki milyen szemét, kit…..
Heinrich Spitzvogel 2019.11.08 07:58:13
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
Heinrich Spitzvogel 2019.10.25 10:45:08
@EGY a Queen: de minek dobna ki az ipset? Mar az elejen megmondta, hogy egyaltalan nem akar kolkot. Ha ezzel a csavonak baja van, barmikor kilephet. Nincs itt zsakbamacska, hany ferfi orulne egy ilyen nonek, aki beken hagyja a “pocaklako” (broaf) temaval.
                       „Miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? - teszi fel Levélírónk az örök kérdést, melyre maga is megpróbál válaszolni. Jelenleg egy olyan nővel próbálkozik, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mégsem lép ki…..
                        „Szeretjük egymást és biztosan nincs harmadik fél a háttérben, viszont, mint mondtam, valamiért nincs velem teljes egészében, valami hiányzik” - A csaj elég sok időt tölt az anyjával, és a srác egyre inkább azt gyanítja, hogy a fura viselkedése mögött az anyuka hatásai…..
Heinrich Spitzvogel 2019.09.25 09:11:04
@EGY a Queen: ha Korda Gyorgynek bejott, neki is jo lesz☝️
                       „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem…..
Heinrich Spitzvogel 2019.09.23 08:08:44
Heinrich Spitzvogel 2019.09.23 08:39:13
@God Harald: vajon milyen parkapcsolati tanacsot adhat egy kozel 40-es, nyomorult ezopicsa?
Heinrich Spitzvogel 2019.09.23 11:32:06
@Captain Admin: es emelle meg egyre viccesebb igenyeket tamasztanak.

Ismerek egy 42 eves jogasz not. Affele lombrago, girhes, igazi lankaszto, vagypusztito jelenseg. Hosszu-hosszu evek ota nem kurta meg senki. Nemreg randizott egy csavoval, aki amugy megfelelt volna neki. Tudod miert razta le vegul? Mert az ipsenek nem volt tv-je, “es hat az olyan gyanus”.
          „Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok” - ám se a szülők, se a barátok nem értik ezt a frigyet. Levélírónk eddigi tapasztalati szerint a korabeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és túl lazán veszik…..
Heinrich Spitzvogel 2019.09.20 15:31:17
@Kai Allard Liao: @PPK™: az utolso balnam vagy 15 eve volt. Szabalyosan meg lettem eroszakolva. Reggel ultem a kadban masnaposan, gorcsosen oleltem a felhuzott terdeimet, zuhogott ram a viz es en csak huppogni birtam: “mit tettem? mit tettem?”. Azota probalok mindenkit rabeszelni egy ilyen eletre szolo elmenyre.
Heinrich Spitzvogel 2019.09.20 15:41:50
@Kai Allard Liao: bizony, azota is tikkelek, es kapkodva veszem a levegot. Talan meg megvan az a kabatom is, amelynek a hata tiszta vakolatos lett, amikor nekilokott a grinzingi borozonal a falnak. Hatha nem egettem meg el, csatolnam a vadirathoz
Heinrich Spitzvogel 2019.09.20 17:45:51
@El Amante: a balnak tobbsege nagyon odateszi magat, kihasznaljak a ritkabb alkalmakat. Nincs kecmec, amikor a lepedot is beszippantjak seggbe
                       Amikor a veszekedés már az alaphangulat része, érdemes elgondolkodni a továbblépésen. A szóban forgó pasit annyira nem hatja meg a barátnő kiakadása, hogy egy-egy heves vita után simán összehívja még a haverokat, és rittyent egy grillpartit.                              …..
Heinrich Spitzvogel 2019.09.19 12:36:34
@EGY a Queen: nem annyira, csak a poszt kapcsan meseltem el, mennyire szet tud forgacsolni meg egy mondhatni szerelmi kapcsolatot is a folyamatos basztatas es hiszti. Egy ido utan mar csak csendre es szabadsagra vagyik az ember, tehesse a hetkoznapi dolgait ugy, hogy kozben nem ontjak ki a belet. Nincs az a szerelem a foldon, amiert megeri szorongasban es stresszben elni, az egyenes ut a rakhoz. Ami nem megy, nem kell eroltetni.
Heinrich Spitzvogel 2019.09.19 13:11:01
@EGY a Queen: az en tapasztalataim szerint teljesen elhatarolhato ket kategoria van, voltam en egyutt teljesen mas hozzaallasu nokkel is. Az egyik, amirol fentebb beszeltunk, a masik pedig elfogadja a tenyt, hogy nem korulotte forog a vilag. Ezzel a “ ha nem csak velem akarsz lenni allandoan, akkor te nem is szeretsz” dologgal es a folyamatos verszivassal mar 20 evesen sem tudtam mit kezdeni, mindig elmenekultem elole egy ido utan
Heinrich Spitzvogel 2019.09.19 13:37:59
@EGY a Queen: az vidam lenne ☝️☺️ Na tovabbi jo mulatast, megyek parkolast intezni a keruleti tanacsho’, mert mar rendorrel akarnak elovezettetni.
        Kissé csapongó gondolatvilágú Levélírónk szerint a férfiak a következő paraméterek alapján állítanák össze a Tökéletes nőt: kifogástalan külső, ami pornófilmben és operabálon egyaránt megállja a helyét. A féltékenységet hírből se ismerje, de a hűséget annál inkább. Adjon elég szabadidőt,…..
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
Heinrich Spitzvogel 2019.09.08 09:21:51
@Kritikus Intrikus: csak egy kerdes: veled nagyon kibaszott mostanaban egy no? Ha igen, erdekelne a torteneted.
Amikor újramelegítenek egy kapcsolatot, az általában ritkán lesz tartós. Most úgy áll a helyzet, hogy a csaj részéről merült fel az újrakezdés gondolata, a pasi pedig nem tudja eldönteni, érdemes lenne-e belevágni? Sok kellemes közös emlék van, és egy viszonylag intenzív kapcsolat szakadt…..
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
Heinrich Spitzvogel 2019.08.30 12:11:47
@EGY a Queen: csak megoldana valahogy. Felmutatja, “na gyere csak ide, tudod mi ez?” felkialtassal elkapja, es megtomi, mint egy libat, meg a torkat is masszirozza hozza, kapalozzon akarhogy a nyomorultja.

Ilyen nincs, hogy nem baszunk. Test es lelek halott szex nelkul. Jon a stressz, a betegseg a rak meg a halal. Az orgazmusnal nincs jobb gyogyszer a Foldon, mondjon barmit a Vatikan meg L. Ron Hubbard vagy hogy hivjak azt a csalo gazembert.
Heinrich Spitzvogel 2019.08.30 13:54:29
@EGY a Queen: nekem tenyleg sci-fi ez a nemszexelek-dolog. Mintha az ilyenek a sajat ellensegeik lennenek, a vilag legjobb, legegeszsegesebb hobbijatol fosztjak meg magukat. Teljesen ertheto, ha a fakepnel hagyott partner ilyenkor massal kur.
Levélírónk már többször eljutott oda, hogy szakítani kéne, de amikor rászánja magát és szóba hozza, a pasi hirtelen felértékelődik a szemében, felerősödnek az érzelmei és képtelen rá. Ilyenkor markánsabban érzi, hogy szereti még. Mi veszett el és mi az, ami még menthető ebben a…..
Vajon a minőségi időtöltés visszalopja a romantikát egy kihűlő félben lévő kapcsolatba? És mi a teendő akkor, ha a másik nem tud arról, hogy az érzelmeink már nem a régiek? Az illető az előző kapcsolataiban sokat sérült, átverték és kijátszották, a családja sem az a mintacsalád, így elég kényes a…..
...bár jó helyen van az a gyanakvás ott, ahol van, hiszen a készenlét megkönnyíti az esetleges későbbi csalódást, ha a pofonok súlyát nem is tudja mérsékelni. A pasi azt állítja, hogy minden kapcsolatot megszakított már az exével, de amikor a jelenlegi csaja megnyilvánulásait hozzá hasonlítja,…..