Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Petőfi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
Zoltán Petőfi 2020.03.10 11:40:49
@Zabalint: miert mert megvette az egyik legjob ar ertek aranyu keszuleket? s nem fizetett fel millot egy teloert amiamugy tudasba meg mindig veri a fel millas mobilokat?
Zoltán Petőfi 2020.03.10 14:48:15
@borso: azert ezt nem itt fognam meg. Mert ha az azsiai bazarba vette occon akkor igazad van. De ha bement a Huawei boltba es ott vett emint gyari tartozek akkor en jogosnak erzem a nyugjet. Jogilag lehet csavargatni de ha feltetelezzuk hogy egy H telo egy H tokkal meghott es minden a feltetelezes szerint volt akkor azert a H anyukajat.
Ha vállalkozó vagy és az egyetlen laptopod a munkaeszközöd, akkor nem csak bosszantó az az időhúzás, amit az iSTYLE csinál Fannival, de bevételkiesést is jelent. Az egy hetesre ígért szervizelés egy hónapja húzódik, pedig a fogyasztóvédelmi törvény elég egyértelműen leírja, hogy: "A jogszabály…..
Zoltán Petőfi 2020.02.07 12:30:09
@káposzta: mondjuk ha final cut al 4k videokat vag akkor vehet back up nak egy 100k s windowsos gepet mert azt a hajara kenheti.
Olvasónk karácsonyi ajándéknak szánt okosórája sehogy sem bírta a strapát. Hamar lemerült, akárhogy is próbálkoztak a használatával. Az ünnepek miatt nem sikerült az elállási időn belül visszavinni, az üzlet pedig nagyon szabálykövető, nem is vették vissza, úgyhogy megkezdődött a garanciális javítás…..
Zoltán Petőfi 2020.01.24 11:39:46
@Terézágyú: Kulonbseg hogy mit hivunk egynek. HA mindig jo termekeket vettem es egyszer belefutok egy szarba az szerintem nem gaz mindenutt elofordulhat a selejt. Viszont ha csak egyszer is baj van az ugyfelkezelessel az vegleges bizalomvesztest okozhat. A fenti eset szerintem tokeletes pelda erre.
Zoltán Petőfi 2020.01.24 11:29:45
@vizsla_barat: Mert ugye a seria szamot nem nezik meg
Hatalmas hullámokat vet a brit médiában az úgynevezett "Megxit", vagyis Meghan és Harry részleges távozása a királyi családból. Ebben a pillanatban (hajnali 1 óra körül) a legnagyobb brit napilapok címlapján az szerepel, hogy a királynőt és egész családját sokkolta a velük nem egyeztetett szerda…..
Andrásék boldogan bevásároltak a 3440 Ft-os jegyekből, lefoglalták a szállást, elintézték az autóbérlést, aztán elolvasták az Eurowings válaszlevelét. Oda a boldogság: a légitársaság szerint túl olcsó volt a jegy, ezért inkább mégsem adják oda ennyiért. Egy hete én, a feleségem és öt barátunk…..
Zoltán Petőfi 2019.12.19 15:30:06
@havrilla: ehez kepest a ryanair az egyik legnagyob tarsasag es a wizzair is egy gepbol ma mar tob tiz gepes legitarsasagga nott. Raadasul ugy tudom nem nagyon szoktak elore kipengetve megvenni a gepeket. Hanem valamilyen lizing szeru modellben vannak. Tehat az elhasznalt gepeket leadja kapja az ujat es marad ugyanaz a havi koltsege amit el tud szamolni rajuk. Ha ez nem lenne meg akkor tenyleg kardjukba dolhetnenek. De az elmult par ev nem ezt mutatja.
Európában ritkán gondolunk bele, pedig történelmi, gazdasági és kulturális okokból is kifejezetten érdekes, miként élnek egymás mellett amerikaiak és kanadaiak, azaz milyen a két ország viszonya. Ezt boncolgatja legfrissebb írásában Steve is. Mik azok a dolgok, amiket nem tudsz megszokni…..
Péter semmi jóra nem számít, csak a mérgét szerette volna levelezni, amit a MÁV okozott neki egy visszatérítési folyamat végén. Mivel az ügyfélszolgálat szerint visszakapja a pénzét, így otthagyta a jegyet, aminek aztán bukta az árát is. Bezzeg Szlovákiában!  Augusztus 19-én utaztunk volna…..
Zoltán Petőfi 2019.10.09 13:22:28
@Terézágyú: Valami Otvar Lelakott Allo N... (n re most nem jut semmi eszembe)
Zoltán Petőfi 2019.10.09 14:25:28
@Terézágyú: na akkor megvan :)
A román cégtől online megrendelt és kifizetett párna rendben megérkezett, ám a kereskedő nem tájékoztatta a szállítót, így a DPD futárja tartotta a markát. Azt gondolnánk, hogy ilyen esetben néhány egyszerű lépésben könnyedén igazolhatjuk, hogy nem tartozunk semmivel, ám ez úgy néz ki, nem ilyen…..
Zoltán Petőfi 2019.10.03 15:24:30
@Darth Revan: Jelen esetben nem nem a futar ceg balfaszsaga hanem a felado balfaszsaga.
Amikor a különböző szakszervizek különböző álmegoldást javasolnak, a garanciális időben elromló klíma viszont továbbra sem működik, csak egy biztató dolgot mondhatunk: közeleg a tél. Tisztelt Garanciát Érvényesíteni Akaró Magyar Embertársaim!  2017 nyarán vásároltam Suzuki Baleno gépkocsimat,…..
Zoltán Petőfi 2019.10.03 14:30:22
@nyuszis77: az az urban legend hogy megbizhatok es jok a japan szivo motorok es hogy imnden nelkul kimennek a vilagbol. Ennek viszont az a kovetkezmenye hogy mivel ez el az emberek tudataban igy tenyleg le is szarjak ezeket az autokat es majd mind ridegtartasba van, aminek viszont az a kovetkezmenye hogy 1-2 tulaj utan elegge lefingott allapotban vannak ezek az autok motorikusan. MErt a konstrukcio jo meg igy is huzzak a beluket de ettol meg lefingottak.
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
Zoltán Petőfi 2019.07.24 15:29:10
@Benbe: mondjuk ebben nem vagyok teljesen meggyozve. Lehet igy van de tudok ellenpeldat peldaul az auto piacot ahol pont az van ha en magan uton veszek egy autot amirol kesobb kiderul hogy lopott akkor az autot siman elveszik es ugy jartam viszont ha autokereskedesbol vettem (nem azonos a bizomanyos ertekesitessel) akkor tudtommal az auto marad es a kereskedest tudjak csak elovenni. Es itt erzesre valami hasonlo van.
Zoltán Petőfi 2019.07.25 16:48:04
@Benbe: mert gondolom hiaba vette kereskedesben hivatalosan a kereskedes csak kozvetitett es az adasveteli meg csak ket maganszemely kozott szuletett. (Bizomanyosi ertekesites)
Olvasónk belefutott abba a helyzetbe, amikor egy kereskedő más áron kínál valamit, mint amennyiért adni szeretné. A vásárló fizet és vár, az Extreme Digital szerint viszont elírás történt, ezért nem tehetnek semmit.  2019.07.05-én rendeltem egy Asus Lyra mini 3 darabos mesh routert online. Nagyon…..
Zoltán Petőfi 2019.07.24 16:27:56
@ilab: ajanlati kotottsegrol tetszett e mar hallani, raadasul azzal hogy a ceg meg ki is postazta azt se lehet allitani hogy itt meg nem volt meg a szerzodes visszaigazolasa. Szoval nem nagyon nem az ED nyert volna. Normal esetben itt a vevo kiverhette volna beloluk csak kinek van penze energiaja birosagra rohangaszni evekig. Ed meg valoszinuleg meguszta azzal hogy a vevo elallt vegul. Ennek egy rendes jogallamban ugy kene neznie hogy egy ilyen utan a fogyasztovedelem mondjuk rajuk vag egy massziv buntetest csak hogy erezzek a torodest. S akkor egy ido utan csak nem lenne kedvuk leszarni a jogszabajokat es azt mondani a vevonek nem baj menj csak a fogyasztovedokhoz mert tudjak hogy ugyse tortenik semmi.
A cím alapján azonnal felvetődhet a kérdés: mi szükség van a II. világháborús német harckocsiknak a védelemre? Nos, a páncolosok iránti rajongás afféle hobbi lett a hadászat, hadtörténelem és haditechnika iránt rajongók számára és kialakultak a különböző harckocsi típusok saját hardcore táborai,…..
Zoltán Petőfi 2019.07.19 15:54:08
@apro_marosan_petergabor: erre keszult a Tiger 2 csak mar keson. Volt szerencsem elobe latni oket bowingtonba es hat nem kerultem volna szembe veluk a csatamezon
Úgy tűnik ez alkalommal talán mindenki egy kicsit komolyabban veszi az Európai Parlamenti választásokat mint korábban. Valahogy ezeket a választásokat korábban az ember (vagy csak én?) nem annyira tartotta fontosnak, talán mert Európa messzinek tűnt, talán mert az EP munkáját senki sem ismerte vagy…..
Zoltán Petőfi 2019.05.09 11:57:02
@ulpius66: Elsore rakjunk helyre par targyi tevedest. Eloszor is nem az Ujhulye (ahogy te mondtad) patkanyozott hanem Bangone. Masodszor nem a szavazokra mondta hanem a kormanyra.

De hogy valaszoljak a kerdesedre is hogy mi mik vagyunk. Hat mi sajnos a Hulyek mert elturjuk hogy patkanyok es gorenyek vezessek ezt az orszagot
Zoltán Petőfi 2019.05.09 12:02:59
@ulpius66: Azert ez a baratkozas kisse eros. Putyin azert "baratkozik" mert belulrol akarja bomlasztani az Uniot es a mi nagyvezerunknek annyi esze nincs hogy felismerje ot csak celszerszamkent hasznaljak. A masik Oldalon meg Trump pont leszarja. Ket oraval a talalkozo elott megkerdezned ki az az Orban lovese nem lenne. A nagy talalkozo pusztan egy buksisimogatas miutan vegre vasarolunk toluk fegyvereket jopenzert.