Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pierre75

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
Ha elmozdulunk a Kálomista féle álomgyártól és a béna Hacktiontől, és nem ragaszkodunk ahhoz, hogy minden belső tér hófehér legyen és az Ikeából rendezzék be, hogy a szereplők kínosan kimért, a köznyelvben soha el nem hangzó mondatokban beszéljenek, hogy a történetek ne…..
Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De mi az értelme…..
A középdöntőre tényleg véget ért az átok: a Virtuózok negyedik adásában immáron teljes hosszában élvezhettük az előadásokat, sőt közös produkció is volt az Amadindával, és mindez csak 15 perccel növelte meg az adásidőt, másfél órán át tényleg komolyzene ment a…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Pierre75 2014.04.09 14:33:42
@sas70: "A fajtám az hithű keresztény hetedíziglen"
Olyan megható ez. Szegény Havas is már 3 műsorában sírta el, hogy "lezsidózták", hiába vigasztalták bibsi haverjai az adásban, hogy nem le, hanem fel(az a büszke judapesti öntudat!). Gyurcsótány se azzal jön, hogy az anyai ága pettyes, hanem hogy pap akart lenni. Lehetett is volna: Katz tábori lelkész úrnak is sikerült. Úgyhogy csak bátrabban...
A Jobbiknál szezonja van most a zsidóknak. Egyik nap Vona Gábor vezetésével demonstrálnak Izrael budapesti követsége előtt a gázai hadműveletek ellen. Másik nap a Jobbikból kizárt Lenhardt Balázs és kis csapata tüntet a pártból szintén kizárt, váratlanul…..
Pierre75 2012.11.28 08:53:48
@Werkolandinheaven: "nagyon finomkodó a neved. Meg női. Csak nem te is olyan köcsög vagy?"
Te egész egyszerűen hülye vagy! Kompenzálj nyugodtan, de tedd ki a rózsaszín háromszöged is.
Pierre75 2012.11.28 08:56:28
@Prof. Dr. Simon Templar: "Ugyanis az olyanok, mint te, utálnak mindent, ami individualitás, felelősség, kezdeményezőkészség, önállóság...mindaz, ami az USA-t, meg úgy általában a nyugati világot jellemzi."
Nehéz feldolgozni a magadfajtáknak, hogy az amerikai szupremácia leáldozóban. A hörgésed szerencsére nem változtat semmin.
Pierre75 2012.11.28 09:29:09
@Gattopardo: „az angoloké volt száz évig a világ kétharmada” „a perzsák/germánok szerepét pedig felesleges túlértékelni”
Ez igaz.
„ahhoz képest a mai usa hatalom smafu”
A világcsendőr vonaglása is egyetlen célt szolgált, biztosítani a Pax Americana-t, csak az angolok okosabban alakították ki a rendszert.
„modernebb logisztikai körülmények között esélyük sem lett volna a saját erőterének határait pont az ő szomszédságukban elérő rómaiak ellen”
Az ilyen mi lett volna ha, mindig sántít, anakronizmus, de még ez is lehet.
„A 21. században már kellene lennie egy demokratikus minimumstandardnak, ami alatt felesleges az eltérő kultúrális hagyományokra hivatkozni.”
Ez dőreség. „Az emberiség mindig egyforma, és természetéből nem vész el semmi, bár minden megváltozott.”
„mit fogad el a közösség, az sem észérv”
Az érdekek harcához hozzátartozik, hogy megbélyegzem az ellenfelet. De az iraki és az afgán fiaskó bebizonyította, Ázsiának nem kell az amerikai demokrácia export-import.
„ha a legnagyobb nyugati bástya bedől, magával fogja rántani a többit is”
Ez leegyszerűsítés.
Az elmúlt hetek eseményei után úgy tűnik, hogy a kormány és az állam részéről a törvényes rend fenntartására nincsen sem akarat, sem erő. A személyes szabadság, a tulajdonhoz való jog, a vélemény-és szólásszabadság bizonyos területeken, bizonyos ügyek esetén egészen…..