Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prosecutor

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Milyen az, ha egy idősödő szakállas bácsi egyszer csak beleszeret Gyurcsány Ferencbe, s érzelmeiről egy MSZP-s lakossági fórumon számol be a nagyközönségnek? Ez a kérdés vitt minket az V. kerületi Deák Ferenc utcai MSZP-irodába, ahol a Belvárosi Szabadegyetem kódnevű…..
prosecutor 2008.12.14 13:38:48
RE: " calam · sardobalo.blog.hu 2008.12.14. 00:48:28
néha kételkedem abban, hogy tölgy tisztában van a tudományos fokozatok megszerzésének feltételeivel, krausztól függgetlenül ""


Én pedig abban kételkedem, T, "calam" - merthogy függésben van a jobboldali blog REAKCIÓTÓL - hogy KÜND épeszű lenne. MINEK JÖN IDE????

"VADÁSZ, vadász, te sz...ni jársz ide!!".......:)))))))

Kündütől.
About MePÁL Gyarmati Dr. Imhol Én, imhol én, Tengri pörölye !  TRIANON= HÁBORÚ és AKASZTÁSOK !   2008-12-13 20:15:53 TRIANONT mi NEM, NEM, SOHA nem ismerjük el !!!!    AKI EZ ORSZÁGBAN F E L E L Ő S…..
prosecutor 2008.12.14 11:34:01
Egy publicisztika  szerint a Büntetőeljárási Törvény 2003 nyarán mindenféle sajtóvisszhang nélkül életbe lépett módosításai közül az egyik legpofátlanabb az a tétel volt, amit az egyébként liberális színekben politizáló igazságügyi miniszter, Bárándy Péter…..
prosecutor 2008.10.29 09:35:59
Árokásó Top100 Konrád György 2008.09.26 00:10:00
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy író. Mégpedig igen jó író. Annyira jó író, hogy első, nagy sikerű regényét követően nem is adták ki a könyveit Magyarországon egy évtizedig. Nagy volt aztán az öröm, amikor a rendszerváltás környékén végre olvashatóvá vált egy…..
Helyzet van ! Jézuskázzunk ! 2008.09.26 14:09:00
Malacka felvetette, hogy miyen jó, ha védjük Őt. Tegnap azon filóztam, hogy rászorul e egyáltalán. Aztán arra jutottam, hogy sokkal inkább mi az Ő megismerésére.Itt van például, hogy az überkemény ateisták sokszor alapvető fogalmakat is kevernek. Egyik sláger a kereszténységnek…..
Miután az előző bejegyzésben az első lelkész is felkerült a listára, nem lehet kérdés, hogy újabb jelöltünk is ide kívánkozik.A MIÉP színeiben az Országgyűlést is megjárt ifj. Hegedűs első országos hírű botrányát a galíciai jöttmentek hadáról szóló értekezésével…..
 Már találkozhatunk az MSZP néhány tízmillió forintba kerülő eredménykampányának első darabjaival a nyomtatott sajtóban és internetes portálokon. A Beindultunk szlogenű hadjárat kreatívjai láttán a mi megkérgesedett szívünk mélyén is beindult valami. A Reakció a maga…..
Az egyházon belül létezik egy ilyen szervezet, hogy INCOMM (International Network of Computer-Organized Management).   Jason Harris, az INCOMM volt főprogramozója nemrég megjelent az egyik anti-szci fórumon és beszámolt az élményeiről. Íme egy kivonat: Az INCOMM azért alakul…..
 Látván, hogy kedves olvasóink mekkora érdeklődést tanúsítanak burkoltan vagy nyíltan saját nemükhöz vonzódó embertársaik iránt, Kínai Kálmán -, aki, mint minden kínai, rendelkezik némi biszexuális hajlammal - mégiscsak kiment a szombati parádéra, hogy felvételeket…..