Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norx

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önvédelem. Ez a szó jár a fejemben két napja folyton. Ugyanis tegnap olvastam egy posztot a Facebookon. És azóta már az Index is írt róla. És én meg iszonyatosan felhúztam magam. Mert igen, minden nap hallunk valami borzalmasat a világból. A nagyvilágból is és persze szűkebb értelemben, kishazánkból…..
Norx 2018.10.18 06:57:14
Van pár apróbb új információnk a kézicsomagos mizériáról, meg itt az idő arra is, hogy tisztázzunk pár dolgot. Az előző posztban írt fontos változást azóta többen is megerősítették, az egyik olvasó úgy fogalmaz, hogy Ferihegyen is pánikszerűen címkézik az összes csomagot, vagyis aki nem vesz…..
Norx 2018.07.05 07:11:43
@bzoolee: "Ha nekem felcímkézik a hátizsákot, biztos letépem róla..."
Lehet írták már, és akkor bocs az épeszü közösségtõl.
Tipikus hülyemagyar majomtojástesz ilyet. Aztán meg az összes többi utazó szopjon emiatt, de hát eddig ér az ilyen nagyon okosok esze...
Kifejtés: checkinrõl kijön az adat, hogy hány felcímkézett kézi van. Ha nem annyi megy be a handlingnél a raktérbe, akkor biz' elkezdik keresni, a késés meg csak gyülik.
Gratula.
Norx 2018.07.05 08:47:37
@bzoolee: Azon a reptéren ahol én dolgozom, keresik. A késés meg gyűlik, a földi rádiófrekvencia meg tele van.
  Még mielőtt bárki követ hajítana  rám, nem én adtam ezt a hangzatos címet a dalnak: 1967-ben Brigitte Bardot kérte meg Serge Gainsbourg-t - miközben szenvedélyes viszonyt folytattak - hogy írja meg neki a "világ  legszebb szerelmes dalát". Gainsbourg egy éjszaka alatt elkészült a Bonnie et…..
Norx 2018.04.06 09:25:53
Az internetes vásárlásnak rengeteg előnye van, hiszen kényelmes, egyszerű és sokszor remek akciókat is ki lehet fogni. Azonban van néhány olyan elégedetlen vásárló, aki nem éppen azt kapta, amire számított. Az olcsó kínai weboldalakról rendelt termékek ugyanis sokszor egészen nagy meglepetést tudnak…..
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
Norx 2018.03.15 07:11:18
@Online Távmunkás: bontótéma:
Én is jártam már olyan világban, ahol egy férfiembert kiengedtek (jobb esetben dugóhúzós) bicska nélkül, de szerencsére nem olyanban nõttem fel, így borosüveggel csak egyszer jártam pórul, mikor elfelejtettem vinni férfiasságom eme kellékét.
Senki sem születik úgy, hogy mindent tud (kivéve én). Pláne nem úgy, hogy a felújítás már a medvecsípőjében legyen! Nos, bevallom, én is halandó vagyok (nem) és futottam már bele felújításnál bosszantó, letaglózó vagy családi vacsorákon örökre feljövő vicces tévedésekbe. Akarsz mosolyogni? Gyere,…..
A becsület különös dolog. Laár András ügyéről egy mémesült mondás jut eszembe. Lázár János mondta: akinek semmije sincs, az annyit is ér. A fél ország felhördült. Az olyan értékek, mint egészség, élet, emberség, barátok, család vagy éppen becsület valahogy leltározásnál kimaradtak. Mint a gerinc is.…..
Norx 2018.01.04 14:19:51
@Hivatásos Beszólóművész:

"Ez a cucc olyan, hogy 10 emberből 1 tudja mi az, és abból az egyből 0,3 tudja csak az értékét hozzávetőlegesen...
Ez nem olyan, hogy ellopják és már tudják is mi az, és tudják is kinek lehet eladni kéz alatt, vagy szakmabéli volt a tolvaj is. "

Tudod, van egy olyan dolog, hogy a zinternet.
www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=aer+er%C5%91s%C3%ADt%C5%91

Kortól, nemtől, bőrszíntől és vallási hovatartozástól függetlenül használják emberek és állatok; és talán még a mobilnet penetrációja is meghaladja az általad feltételezett 3%-ot, ha más nem, a budapesti lakosság körében. (Direkt nem nézek utána, hogy bárkinek legyen mibe belekötni, ha egyszemélyes cicaharc indulna.)

Persze ettől még lehet igazad, csak az érvelésed a 21. században csak segghülyék előtt állja meg a helyét.
Olyan információkat mondtak el rólam, amiket velem nem közöltek és nem hogy második, de még harmadik félnek is kiadták. Az exem mindezt fel tudja használni ahhoz, hogy megpróbálja elvenni tőlem a gyermekem. Tisztelt Címzett! A mi történetünk elég bonyolult, de megpróbálom röviden leírni a…..
Informatikai karrierem során kettő, a programozáshoz meglehetősen lazán kapcsolódó, viszont okkal népszerű kérdéskörrel találkozom napi rendszerességgel. Az egyik a „mitől lassú a gépem?” felütésű, a másik pedig, a „hogyan válasszak laptopot” típusú. Az utóbbit próbálom tömören szakszerűen…..
Norx 2017.03.27 17:39:53
@labirintus1: laptopbazis.hu
Onnan vettem a párom használt elitebookját (i5), a gyerekek játszós hp-jét (i3) és még gombokért ráadásnak egy olcsó lefingott üzleti thinkpad t410-et. Beledobtam 15-ért egy elsõ generációs i5-öt meg 4 giga ramot, és így már hibátlanul megy. Most agyalok hogy becserélem az én lenovómat náluk egy thinkpad yogába.
„Gyereket akartál? Most megkaptad!” Anyaként nincs fontosabb feladatod, hogy neveld, vigyázd, óvd, tanítsd a gyerekedet. Ott légy mellette, ha szükséges – ha beteg, ha fáradt, ha éhes, ha kérdez, ha örül, ha sír… Anyaként ugrasz, mert kötelességed, mert tudod, hogy kell, mert akarod, mert ezt…..
Bár megoszlanak a vélemények, hogy milyen formájú sült krumpli a legfinomabb, de a többség abban megegyezik, hogy többé-kevésbé, de roppanósra érdemes sütni. Ezzel én sem vagyok másként és a napokban hallottam egy tuti tippet ehhez, amit meg kell osztanom veletek. Az egész lényege, hogy miután a…..
Norx 2016.10.21 11:12:59
@sundi titi: apró (és kevésbé) szemüü sókristály. Vagy metamfeamin.
Mivel a Street Office-ban mi szabadúszóként dolgozunk, így lényegében nincsenek főnökeink – vagyis bizonyos értelemben vannak, hiszen ügyfeleinknek minden szempontból meg szeretnénk felelni (ki nem) – viszont a szó klasszikus értelmében mi már nem főnökök alatt dolgozunk. Van persze hátránya –…..
Norx 2016.09.27 08:51:03
@Behajtó70: az itthoni magyar és multi termelõiparban az utóbbi pár évben nem láttam olyat, hogy "elvégezted a munkádat", a termelést közvetlenül támogató irodai funkciókban. Magyarán, mind a gépeknél-szerszámoknál, mind a projekteknél, és fõleg a termékminõségnél gyorsabban dõl a szar, mint ahogy el tudjuk lapátolni. Na meg a targoncás sem tudja felrakni az el nem készült árut az ott sem lévõ kamionra.
Tehát, auditra, tervezett csúcstermelésre valóban nem tervezünk szabit, haváriánál benn tartjuk bõséges honorálás mellett azt, akinek ez nem borítja fel a tervezett szabadságát, pihenését, családi és egyéb programjait, de amúgy meg megvár a munka, csak a seregnél oldja meg magát a problémák 80%-a 8 napon belül.
Manapság szinte nem is létezik szexuális felvilágosítás. Ez azért érdekes, mert az internet korában azt hinné az ember, minden elérhető pár kattintással. Csakhogy hiába keresgéltem, magyar nyelven semmi használhatót nem találtam. A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos…..
Norx 2016.09.27 08:27:35
@szcsongor: azért barátom, mert tisztességtelen piaci gyakorlattal veszed ki a puncit a tini húspiacról, kihasználva az anyagi és szellemi versenyelõnyödet, amivel a szegény kanos 14-esek nem tudnak harcba szállni. Van persze elõnye is, ha pár hónap után dobod az ilyentén bemelegített, bugyiledumáláson túlesett pipit, hátha a korosztályának is jut a lepattanóból. Meg persze ha egy 19 évesnek egy 14-es a megfelelõ társ, hát az róla is elmond valamit :-)
Soha ilyen sok, a vasútnál dolgozó ember nem produkált pozitív kábítószertesztet a baleseteket követő vizsgálatok során az Egyesült Államokban – derül ki egy friss jelentésből...
A teszkó régi szlogenje sokkal őszintébb volt: „A legkisebb is számít”. Sóher a cég, de legalább őszinte. A mostani, a „Jó dolgok várnak” simán hazugság, erről most komoly tapasztalatokat szereztem. Tíz napja rendeltem online bevásárlást, mert rákényszerültem a betegségem miatt. A vállalt szállítási…..
Norx 2016.09.17 13:06:24
@MagyarTarka: á, érdekesebb a helyzet még ennél is: már az elosztóközpontban nincs aki megtöltse a kamionokat, több napos késéssel érkeznek... nekem tetszik hogy "bele van fingva a nulláslisztbe", meg kell picit kavarni ami a munkaerõpiacon zajlik ;-)
Idegesítették a vendégek, kikapcsolódásként állatokkal való közözülést nézett. Lebukott, kirúgták...
Nagyon fiatalon, érettségije közepén  halt meg Kovács Attila Alex, akit a Hungary's Got Talent című műsorból ismerhettek meg sokan.  A 18 éves szegedi fiú Kovi MC-ként indult a versenyen,  Kis Grófo slágerét, a No roxa ájt énekelte. Kovács Attila a szegedi piaristák végzős diákjaként készült most…..
Szereted szexet este meg reggel nyelvvel? Helyes feleleted nem nemleges, levelezz velem eszperente nyelven! Legyen benne kedv, nedv, szerelem, kellem, nyelv, szex, esetleg vers, melybe rendes ember teste beleremeg! Ez meg egy (nem nevezem meg, de neme kettes, lehet Emese?) kedves szerve neked,…..
Veled is előfordult már, hogy a háttérben lévő film újraindult, az elküldött megrendelés duplázódott, csak mert a fülre kattintva újratöltődött az oldal?   Váratlanul hasznos információk rovatunkban ma: lapújratöltés kikapcsolása a Chrome-ban.   1. Nyiss egy új fület!   2. Írd a címsorba,…..
Norx 2016.03.25 19:59:33
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
Norx 2015.10.20 09:19:13
@minden luk: nana, a pisszoárnál a fehérek húzzák a rovidebbet. Még jó hogy a sárgák még rovidebbet, a héberek meg semmit :)
Ha még nem vettetek öltönyt a vőlegénynek, nézzétek át ezt a szuper képet, segít eligazodni, hogy mire figyeljetek. Így nem csak a menyasszony lesz tökéletes a nagy napon :) Kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/390546598915399683/ ..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt! Segítségét szeretném kérni.2012 márciusban elhelyezkedtem egy…..
Norx 2014.11.18 17:43:32
Igen! Azaz nem... nézd ez egy Scotoplanes faj ami a tengeri uborkák rokona és angolul ,,sea pig,, azaz  tengeri malac néven emlegetik,(máshol tengeri disznó, de mivel a csoportnak nincs hivatalos magyar neve, úgy hívom ahogy akarom) és szinte megkülönböztethetetlen egy…..