Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L3exx

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
L3exx 2020.04.14 20:00:35
@Daniel Kis: honnan veszed, hogy csak a pénz miatt szül? Your logical fallacy is: személyeskedés mesterfokon és információk belelátása a sztoriba. Your diagnosis: idióta troll.
L3exx 2020.04.14 20:14:02
@Daniel Kis: nem gondolod, hogy kismillió magán kívül álló ok miatt nem jutott el odáig, hogy megigényelje? Azzal senki nem számolt amúgy sem előre, hogy járvány lesz idén hónapokig minimum.
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
L3exx 2019.05.06 20:10:12
@crue: azóta vettünk egy jobbat ugyanolyan áron (nem a T-től természetesen ezek után). Ki tudtuk fizetni egy összegben is, csak gondoltuk, ha már van lehetőség részletben fizetni, akkor élünk vele.