Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pedro78

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor tudunk korszerű és hatékony szoftvereket tervezni és fejleszteni, ha folyamatosan digitális előnyben vagyunk.Így született szakmai vezetőnk, Pedro oktató csatornája is.Büszkén mutatjuk be "A SZAKMÁK JÖVŐJE" című sorozat következő részét, amiben Talmácsi Péterrel a nyelvtanulás jövőjéről…..
De miért foglalkozunk a szakmák jövőjével, mint szoftverfejlesztő cég? Akkor tudunk korszerű és hatékony szoftvereket tervezni és fejleszteni, ha folyamatosan digitális előnyben vagyunk. Így született szakmai vezetőnk, Pedro oktató csatornája is. Büszkén mutatjuk be "A SZAKMÁK JÖVŐJE" című…..
  Ha azt mondom, gamification, akkor néznek rám, hogy ja az játék. De ez nem csak és kizárólag erről szól, vagy egy picit mégis? Szóval bennem is van egy kavar, úgyhogy szakértőt kérdeztem meg, méghozzá Fazekas László személyében, aki az értékesítés és marketing igazgató a Games for Business…..
  Digitális átalakulás tehát sebesség és agilitás. Megmutatom 2 éles példán keresztül. A sebességről Ország USA, a cég a SpaceX. Egy Falcon 9-es rakéta kilövésre vár,amikor a rutin tesztek során az egyik programozó talál egy apró hibát.Azonnal jelenti a felettesének, aki utasítja, hogy kezdje…..
Ha hiszitek ha nem minden egyes videó előtt arra gondolunk, hogyan fogja ez segíteni azokat, akik nézik, hallgatják az anyagjainkat. Erről szól a történet. Innen pedig egy feladatom van mint PR-os. Hogy az akinek kellünk, a megfelelő pillanatban ránk találjon. Ha ezt most olvastod, sikerült…..
  A digitális tervezés fontossága a cégek életében. Jöjjön egy 2021-ben elkerülhetetlen téma.Az Amtech Rendszerház Kft. tulajdonosával, Szekrényi Péterrel, Pedroval, Lázár Csaba, a Falkon Akadémia alapítója beszélget.Nagyon szívesen beszélgetünk bárkivel erről, mit látunk, mit tapasztalunk,…..
 Könnyen hihetnénk, hogy igen, ami úgy kezdődik, hogy Digitális, az csakis és kizárólag az informatikáról és a technológiáról szólhat. Jogosan tesszük, hisz pl. a kezünkben lévő "digitális barátunkká" avanzsált eszköz - a telefonunk- 15x akkora számítási erővel rendelkezik mint '68-ban a holdra…..
Átbeszéltük tehát a vállalati kultúra tudatos kialakításának fontosságát, az első lépést a Digitális Transzformáció felé vezető rögös úton. Ám a következőkben üzleti alapvetéseket rombolunk le, majd építünk újra, új elvek mentén.De mielőtt megtesszük, azért keressünk pár okot a miértre.Működik a…..
Ahogy mondani szokták: minden cégben létezik egy kialakult belső kultúra, amit a kollégák építettek ki. Ez akkor is van, ha tudatosan Te NEM dolgoztál rajta, mint vezető. Valami kialakult az idők során és itt most nem egy "cool" csocsó asztalról meg a szokásos csapatépítő programokról van…..
Egyre többet hallani a kifejezésről, ám tudjuk-e pontosan, hogy mit jelent, sőt kell-e hogy érdekeljen ez minket? A Wikipedia szerint ez "a mindennapi (üzleti) kihívások és problémák nem hagyományos formában történő megoldása a digitális technika alkalmazásával." Oké, hát ez még nem annyira…..
Nem tudjuk pontosan mikor kezdődött, sem azt hogy meddig tart. 10 emberből 8 teljesen félreérti (nem az ő hibája, csupán nincs jól kommunikálva még) Ráadásul azt sem tudjuk hol kezdjük és egyáltalán kell-e nekünk foglalkozni vele. ---- Ez a "DIGITÁLIS ÁTALAKULÁS"! …..