Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eskael

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritizátor Farkasokkal álmodó 2020.10.17 13:00:00
Ridley Scott újra visszatér egy ambiciózus, sötét és kifacsart Sci-fi sorozattal, ami szándékait tekintve minden bizonnyal egyenesen a klasszikusok közé akarna bevonulni. A farkas gyermekei azonban végérvényben nem más, mint egy fáradt, pszeudo-mély próbálkozás Scott részéről, hogy ma is releváns…..
Férfiak, legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas. Ha olyan lelkiismeretes férfi vagy mint én, aki nem játszik a nőkkel, akkor számunkra kosarat kapni megterhelő. A legtöbb férfinél ha kosarat kap, lelki megingás következik be. Előjönnek az olyan gondolatok, hogy nem…..
Eskael 2017.09.06 16:01:14
@Mr.paksimogyoró: Ha még csak a nyelvhelyesség lenne a gond, bár fájna, de nem rinyálnék. De itt tartalmatlan, magyartalan, értlelmezhetetlen az egész szinte.
A minősége sem tartalmilag, sem nyelvhelyességben nem éri el a minimumot.
Minden cinizmust félretéve, egy durván lelkisérült hímnemű kivételével, melyik férfi nincs tisztában ezzel? A cikk kb. annyit mond, mint a régi paraszti bölcsesség: "Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel". A többi merő siránkozás.
Azért Jó lenne tudni, hogy ezért ő pénzt kap?
Az amerikai, prűd változatban nincs se segg, se mell, bezzeg az Európában néhol vetített, "extended" változatban néáha akar, és vérből és erőszakból is több jut, ha valaki erre gerjedne. UPDATE: Nálunk a Viasat6 a vágatlan verziót vetíti. ..
Eskael 2017.09.06 14:59:29
@Neoprimitív: Fentebb elhangzott a kifejezés: "extended".
Eskael 2017.09.06 15:04:07
@lilcsi manó: Hát már az egyiptomiaknál is divat volt, de később is.
www.elle.com/beauty/makeup-skin-care/tips/g8155/history-of-hair-removal/
Vajon meddig érdemes fáradozni egy kapcsolat megmentésén? Feláldozhatod lelked épségét érte? Megéri kockáztatni? Sok esetben azt mondhatjuk, hogy igen. Viszont nagyon ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy ki tudd választani azokat az alkalmakat, amikor magadat kell az első helyre tenned. Kitűnő érzékkel…..
Fehér Fény VÍZ, az élet 2015.02.16 11:50:56
Valaki azt mondta nekem, hogy a ténymániások képtelenek felfogni, hogya íznek van DNSE. Kedves birkák, akkor íme a TÉNYEK!!Minden, ami élő vagy az élettel kapcsolatosa, van DNSE. A víz nem élő, de belőle jön az élet, ezért van DNSE. AMinek van DNSE, emlékezni is tud. Nyilván nem úgy, mint az ember,…..
Eskael 2015.03.05 23:02:50
Fehér Fény A "fényevés" 2015.03.04 09:16:42
Elítélem és mélységesen megvetem azokat akik szerint a fény semmilyen tápláló tartalommal nem bír. Vegyünk egy ÁLTALÁNOS ISKOLÁS példát először. Mivel tápálákoznak a növények? Fénnyel. Tessék, ezek után ne modja nekem senki, hogy a fényben nincsen táplálék, mert ott a…..
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nem? Pedig fontos alak: ő teremtette a világot egyszer egy csúnya piálás után. Legalábbis Bobby Henderson szerint, és az az igazság, hogy azóta senki nem tudta cáfolni a dolgot. Amikor 2005-ben Kansas Állam Közoktatási Bizottsága lehetőséget adott annak, hogy iskolákban tanítsák…..
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
Eskael 2010.06.08 17:59:36
@greybull: Lánchíd Brandy :) és hogy a Tokaji Maximillianről ne is szóljak
Eskael 2010.06.08 18:02:24
@geszvat: Tudjátok, azonos fizetés mellett szívesen összehasonlítanám egy 2 gyermekes család és egy egyedül élő elérhető életszínvonalát. Lehet nem találnék különbséget. De mint tudjuk a család szent, mindenki más meg ........
David Fincher nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a Facebookról szóló The Social Network után A tetovált lány című bestseller angol filmfeldolgozását készítené el legközelebb. Számomra érthetetlen, hogy miért ragaszkodik annyira a projekthez, hiszen a svéd változat önmagában is…..
Hát nem tartott sokáig, bár az Apple nagyon rajta van ezen a zárt rendszer-tematikán, körülbelül 27 másodpercig bírja az atombiztos védelem, aztán szétnyitja combját minden eszköz, akár egy szajha a bordélyházban. Kezdődött az egész az iPád 3.2-es szoftverével, amiről a…..
Eskael 2010.04.10 11:53:55
@escaper: Sajnos elég liberális gondolkodású vagyok és már a telefonomon a Symbian is ezt művelte, szóval Androidra váltok. Nekem kelle a szabadság.

Érdekes, hogy az Apple kedvelők ennyi korlát mellett is ragaszkodóak.
Eskael 2010.04.10 13:03:52
@vagyok59: Szerintem az ilyen vak, indulattal teli, ráadásul jócskán megalapozatlan felvetések indkolatlanul szítanak háborúkat, flameket.
Eskael 2010.04.10 13:49:37
@Reggie: Míg nem volt flash, addig volt animált gif. Azt éppúgy rühellte mindenki.
A Silverlight meg most jön. Tényleg azt támogatja az Apple?

Egéybként mint volt róla szó, az Adobe keméynen nekifeküdt a flash optimalizálásának, gyorsításának. Amúgy nagyon ideje volt már.
B-oldal TOP40 koncertalbum 2010.03.07 07:20:00
A Planet Radio hallgatói megszavazták a legjobb koncertalbumokat, abból is egész pontosan 40-et helyeztek a toplistára. A lenti felsorolás alapján tulajdonképpen ez nem is a TOP40 koncertalbum EVÖR, hanem inkább egy rockzenei koncert toplista, abból is a klasszikus fajta. Rock'n'roll és…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Eskael 2010.01.24 09:50:24
@tobias2: Naná hogy az. :) Ez nem kérdés.
Eskael 2010.01.24 10:06:17
@HRita: Ezeket a gondolatokat te szedted össze, vagy mélyinterjú során a férfiak fogalmazták meg neked? :D
 Miért szeretik olyan sokan a ThinkPadeket? Mert strapabíróak, könnyűek, hordozhatóak, bárhol munkára foghatóak. De hát mondhatja valaki, hogy a többi notebook is ugyanilyen. Elmondom miért nem igaz ez.   Strapabíróak: katonai szabványnak is megfeleltek ezek a gépek. A…..
Napirend előtt: mostantól MINDEN postban megpróbáljuk elrejteni az iTablet-szót, függetlenül attól, hogy annak van-e bármi köze az adott témához! Látszik, hogy amióta a Greenpeace beszólt az Apple-nek, és a környezetszennyezés gennyedző alvilági urának nevezte azt (nem ezekkel a…..
A veronai Motor Bike Expón állt ez a Simson a sarokban. Jól elrejtették, pedig ennél izgalmasabb szoci-customot még nem látott a világ. Az AWO425-re épült egyhengeres negyedliteres motor stílusa meg sem határozható, igaz, fölösleges lenne belekezdeni is. A selyemfényű ezüst és…..
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..