Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akasha.

0 bejegyzést írt és 1112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..
Akasha. 2007.03.20 12:52:18
Akasha. 2007.03.20 13:01:21
Akasha. 2007.03.20 13:12:51
Cannabis blog Káros -e vagy? 2007.03.18 15:45:00
Azért az nem semmi, hogy a Poll-r legtöbb voksot kapott szavazásai között a  „Szerinted káros a füvezés?” felvetés szerepel a harmadik helyen. A kérdésnek ezzel olyan velőig hatoló dilemmákat sikerült maga mögé utasítania, mint például a „Te mit bontatnál…..
Nem kell aggódni, a MedIQ nem megy át bulvárblogba és nem fogunk csacsogni az ágypraktikákról. Csupán megvizsgáljuk a LiveScience érdekes cikkét. Mik az orvosi okai a jelenségnek: miért alszanak el a férfiak szex után? (Képforrás) Ugye úgy magyarázza az erősebbik nem, hogy…..
Ha ma nem kirándulunk, hanem tévézünk, akkor egyrészt nem vagyunk normálisak, másrészt kezdjünk a Másfélmillió lépés Magyarországonnal. Ma a Bükkben kirándulunk Rockenbauer Pállal és bandájával, ebben a részben is lesznek vicces jelenetek, meg hát szép képek is, mert a…..
Említettük már, hogy a Viasat három nagyon kellemes sorozatot is megkerített, a Férfi fán terem premier már megvolt, ma jön a Las Vegas, áprilisban pedig a Veronica Mars. A ma esti kötelező programról csak címszavakban: jócsajok, James Caan, vicces szituációk, nagyon jó…..
Bal-Jobb Csürhedni mindhalálig 2007.03.15 22:11:00
No, először is revideálom alant írt álláspontomat, s egyben megkövetem Szilvásy Györgyöt. Mert mint azt a deák-téri események mutatják, igaza volt neki. A csürhe most is elszabadult. Beérett hát a polgári jólmegmondjuk: nincs lassan nemzeti ünnep, amit ne cseszett volna szét a…..
Szóval mi lesz a felvásárolt teniszlabdákkal? Nem sikerült őket szétszórni, rendőrlovak meg nem is voltak. Ha el akarunk menekülni e kínzó kérdés elől, akkor heveredjünk nyugodtan a fotelba, kezünket lógassuk chipseszacskóba, és válogassunk. Már délután. Habár gusztustalan…..
My Blog A legtizenkilencedik 2007.03.16 08:03:41
A békésnek neméppen mondható nemzeti ünnepünk épp úgy telt, ahogy várható volt...Sokan ismét állatokká változtak, és idióták módjára törtek,zúztak,gyújtogattak,míg a tisztelt kormánytagok jól szórakozva az egészen ismét csak a nép pofájába röhögtek...Milyen…..
Akasha. 2007.03.16 18:58:37
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
Már legalább öt hónapja mindenki a mai eseményekre várt, mégis valakik a TV2-ben úgy gondolták, hogy március 15-én estére egy 170 perces filmet – reklámokkal együtt három és fél óra -, az Aviátort kell időzíteni. Bárdos és Máté egy ideig próbálták húzni az…..
Az RTL egy magyar vígjátékkal, az ATV egy fekete-fehér filmmel, az m1 élő operaházi közvetítéssel, az m2 a Kőszívű ember fiaival, a TV2 pedig az Aviator című amerikai filmmel nyugtázza, hogy álarcos nyikhajok kukákat gyújtogatnak és randalíroznak a budapesti utcákon. Egy,…..
Akasha. 2007.03.15 22:15:51
Csütörtök este van, ilyenkor a pesti polgár általában kivonul az utcára, felgyújtott kukák melegénél diskurálgat a platóni ideatanról, sálakat teker az arca elé, és azt játssza, hogy a rendőrök feloszlatják. Az MTV szerint nincs ebben semmi különös, ugyanis Nika György…..
comment:com Lesznek-e zavargások? 2007.03.14 09:00:00
Reménykedjünk, hogy a rendőri, meg egyéb vezetők is figyelik a bulvármédiát, mert az asztrológusoktól mindent megtudhatunk tizenötödikéről. A Mokka asztrológusa szerint például nem lesz semmi akkor, hogy ha teli hassal és kialudva megyünk ki az utcára. Szóval, ha egész éjjel…..
Címlapon hozza a szerdai Magyar Nemzet, hogy március 15-én elindul Budapest első konzervatív rádiója, a Lánchíd az FM 100.3-on. A súlyozás nem véletlen, hiszen az ötödik oldalt is beterítő cikkből kiderül, az új adó a Magyar Nemzet szerkesztőségének is helyet adó épületből…..
Akasha. 2007.03.14 13:35:41
És akkor a Nemzetközi Interweb mélyének legsötétebb bugyrai ismét böffentek egyet, és ezt okádták ki magukból. Szerencsére Dr. Csernus, a vajdasági ál-heroinista ma már nem nagyon szerepel a tévében, és ezt az adásrészletet elnézve maximum a "Lipótón nem a betegek a…..
comment:com Fokozódik a helyzet 2007.03.12 09:00:00
Nincsenek különösebb illuzióink a soron következő nemzeti ünneppel kapcsolatban, de ha lennének, akkor a televíziók komor hangú riportjai és tényfeltáró szösszenetei azonnal visszarángatnak a valóság rögös talajára, mint tette ezt a tv2 tegnap este és ma reggel, a Naplóval…..
A Zugügyvéd a Népszabadságban talált égy érdekes cikket egy fura gyilkossági ügyről. A gyilkosság tettesei megvannak, de nem ítéltek el senkit. A trükk egyszerű: közeli hozzátartozó a bűntárs, utána megfelelő vallomásokat kell tenni, majd visszavonni.  És bármilyen…..
A népi hiedelmek közé a XX. és az azt megelőző századok során felsorakozott faszságok közül töretlen népszerűségnek örvend a Bermuda-háromszögben eltűnt hajók és repülők rejtélye, az 51-es körzetben vizsgált/boncolt/más módon vegzált idegen lények esete és házunk…..
Az ilyen szakrális dolgokkal nem nagyon érdemes viccelni, mert azonnal felhorgadnak mindenféle szervezetek, és elkezdik vegzálni a renitens komikust - mint ahogyan ezt teszik mostanában a Comedy Central egyik sorozatának címszereplőjével, Sarah Silverman kisasszonnyal, pedig ugyanitt…..