Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmiklos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google szakértői célzott támadási kampányt detektált, melyben egy eddig ismeretlen Word sérülékenységet használnak ki a támadók. A probléma az RTF fájlok kezelését érintó memória korrupciós probléma. A most felfedezett exploit a Word 2010-es változatát célozza, de a…..
Íme a nagy fa 2013-ra, lehet készíteni a fejszéket a BRM1000-re! Előzetes útvonalterv: Szentendre > Budapest > Budakeszi > Páty > Zsámbék > Mány > Bicske > Felcsút > Alcsútdoboz > Vértesacsa > Lovasberény > Székesfehérvár >…..
vmiklos 2012.09.10 08:23:19
Isunak és nekem is volt egy kis hegeszteni való nyűgünk, úgyhogy rögtönöztünk egy kis kiruccanást Lengőorrúfalvára, Benji díszkíséretében. A 30+ fokos hőségben leszáguldottunk a Velencei-tóhoz, csobbantunk egyet (meg még egyet), Dinnyésnél becsatlakozott Isu. Így érkezett…..
Az országútis János-hegy mászós szezonkezdés után a hétvégén végre megvolt a fekvős szezonkezdés is. Úgy érzem mindkettő megcsillogvillogtatta a bicklik énjét, lényegét: a Simplonnal a hegymászás álom, csak úgy siklik fölfelé az emelkedőn (nem csoda, 8,5 kg...), a 412…..
Legalábbis ne tekerés közben. A pogózás a "kerékpáros által indukált villamozgás", vagyis amikor a tekerés közben kifejtett erő hatására a teleszkóp/rugóstag szét- vagy összehúzódik. Ez leggyakrabban az egy forgáspontos vázaknál fordul elő, itt elég nehéz…..