Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Passenger

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a mi utunk Mit látsz? 2016.02.04 14:20:26
A fiam vizuális kultúra, vagyis rajz tantárgyból kapott értékelésének összefoglalása: mivel autista, elvész a részletekben, nem tud összpontosítani, térbeli tájékozódása, kreativitása, és ábrázolása gyenge. Ennyi. Nincs benne, hogy képességein felül próbál megfelelni az elvárásoknak. Nincs…..
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
The Passenger 2010.02.28 18:25:25
Levelezésbe keveredtem egy férfival egy társkereső portálon. Ő kezdte.Ő: „Szia!Szeretnék belőled többet látni. Szimpatikus a bemutatkozásod. A tánc és én nem vagyunk különösebben jó barátok. Ha ennek ellenére látsz bennem fantáziát légyszíves írj, és ha lehet küldj…..
A Mindenki tankötelesről túl sok hasznos infót nem tudtunk összegereblyézni, de már annak is örülünk, hogy az egyik legtipikusabb csehszlovák sorozat főcíme fölbukkant a neten. Hihetetlen, hogy ezeknek a csehszlovák szériáknak mindig olyan búvalbélelt zenéjük volt, mintha minden…..
Július 22-én az Amnesty International fog bemutatkozni a Zöld Pardon Civil Pontján. 6-8 aktivistára van szükségünk, akik bemutatják a szervezetet, a kampányainkat és új tagokat/aktivistákat toboroznak! 19.00-tól kell megnyitnunk az infosátrat, de 18.00-tól már előkészülünk. Ha…..
TOMPA Pfejjj 2008.09.09 23:59:00
Pilafnak tettem egy ígéretet ,hogy csinálok egy post-ot Dombóvári Vandáról ,de rájöttem ,hogy ez egy olyan témakör ,amit nyugodtan lehet bővíteni.Minden férfi szereti alapvetően a nőket.(Vannak kivételek, homoszexuális a nevük). A nőket, más kérdés ,hogy milyen nőket. Én…..
Remélem senki nem fulladt bele a sonkába és a főtt tojásba! Jó pihenést, a lányoknak pedig sok locsolót kívánok holnapra :)! Sziasztok!  A párom néhány hete egy étteremben dolgozik, a főnöke pedig nemrég kikezdett vele. Ő megmondta, hogy van barátja és hogy hagyja őt…..
The Passenger 2009.04.12 23:09:32
@rennie: Az is érdekes, hogy a feketén vállalt munka és annak személye nagyobb elítélést kap, mint a szexuális zaklatás és mint a fekete munkások felvétele.