Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimbo

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most tegyük félre azt, hogy hamarosan indul a Facebook saját társkereső applikációja, mert úgy néz ki, hogy a Tindernél elkezdtek olyan irányba menni, ha igazak hírek, amelyek szépen, lassan olyan eredményt fognak hozni, amely a most jól használható appból csinál egy sokak számára kínos, reménytelen…..
Jimbo 2018.09.30 12:53:42
Vannak dolgok, amiket szeretek folyamatosan ekézni. Például ilyen a hengerezés is. Egyébként van nekem is. Néha, ha nagyon küzdök valami problémával, akkor előszedem és próbálkozom, de egyébként sajnálom az időt rá. Sajnos az egész nyújtás és mobilizálás kérdéssel így…..
Fölfigyeltem a Demokratikus Koalíció válságkommunikációjára. A gyászmunkát végző DK-politikusok tisztában vannak azzal, hogy a nyilvánosság fórumain meg kell magyarázniuk a kiábrándító választási eredményt. Majdnem kiestek az országgyűlésből, éppen csak átlépték az ötszázalékos parlamenti küszöböt.…..
Mikor kell, vagy érdemes nemet mondani egy állásinterjún? Számtalan ilyen helyzet adódhat, még akkor is, ha az álláskereső már jó ideje nem talál magának munkahelyet. Vannak persze helyzetek, amikor érdemes kompromisszumokat kötni, de adódhatnak olyanok is, amikor az új állás…..
  Magyarországon a nők átlagosan 16%-kal keresnek kevesebbet ugyanazon munkakörben mint a férfiak. Emellett otthon többet is dolgoznak, tehát kétszeresen rosszul járnak. A statisztikával azonban csínján kell bánni mielőtt olyan elhamarkodott következtetést vonnánk le, hogy a munkaadók…..
Jimbo 2016.06.03 22:05:13
@232323: minden szavad gyöngy és igaz
A mai cikkünkben a férfiolvasók számára szeretnénk kedvezni,bár a hölgyek is példát vehetnek róla, ugyanis egy német rendőrhölgy fotósorozatát hoztuk el nektek, akinek a fotóitól szinte felrobban az Instagram. Adrienne Koleszar Németországban teljesít szolgálatot. Gyönyörű testének köszönhetően…..
A túlhajszoltság és a stressz miatt sokan szenvednek az esti elalvással. A legtöbben ilyenkor csak forgolódnak vagy a már unalomig ismételt módszerekkel próbálkoznak. Ilyen például a:  meleg tej bárányok számolgatása elektronikus eszközök mellőzése lefekvés előtt De akiknek ezek a jól ismert…..
Sokan nem tudják, de az avokádónak nemcsak a húsa, hanem a magja is fogyasztható. Ráadásul szuperegészséges, hiszen tele van antioxidánsokkal, ami többek között csökkenti a koleszterinszintet, így a szívbetegségek vagy a stroke kockázatát is.  Emellett magas a rosttartalma, amely…..
Visibility Man bemutatása óta tudjuk, hogy a szuperhősök nem csak a képregényekben meg az amerikai filmekben szerepelnek, hanem közöttünk járnak az informatikai projektekben természetfölötti erőkkel megáldva. Ezek a csodálatos hősök alkotják az IT Szuperhősök Ligáját, akik között különleges helyet…..
Jimbo 2016.02.15 12:35:21
Vannak tévhitek, amik behálózzák a társkeresést manapság függetlenül attól, hogy az ember online, vagy éppen hagyományos módon keresi a társát. El kell ismerni sok esetben van valóságalapja ezeknek a sztereotípiáknak, de a többségükre az igaz, mint a legtöbb városi…..
A strandra indulva sokszor problémát okoz, hogy milyen értékeket hagyjunk a szállásunkon és mi az, amit levigyünk magunkkal a partra. Mutatok 4 tippet, mégis, hova tedd a pénztárcád és a mobilod, amíg strandolsz. 1. Hagyd az értékeket a kocsiban! Ha autóval érkezünk a strandra,…..
Jimbo 2015.07.01 21:55:13
Ez a találmány annyira zseniális, hogy szinte már egy lépésnyire vagyunk csak a víztablettától. Az az igazság, hogy feltalálhatnának egy ilyet a túrázók számára is, sőt nekünk nagyobb szükségünk is lenne rá, hiszen gyalog több idő elérni egy-egy víznyerő helyre, ha…..
Van egy olyan tipikus érzés amit kifejezetten csak plázákban szoktunk érezni és ott is általában egy bizonyos tartózkodási idő után jön elő. Egy bevásárló körút a tér érzékelése szempontjából általában a következő képen zajlik. Megérkezés után közvetlen, nagy…..
Ezúton szeretnék gratulálni Zsuzsinak, aki 20 indulóból a megosztott 16. helyet nyerte el a 2014-es Mr. Olympia-n Women's Figure kategóriában:) Uraim, kérem csatolják be öveiket és görgessenek lejjebb! ..
Szégyen, nem szégyen, de baromi nagy Barátok közt fan vagyok, kb. 5 éve nézem minden nap, vagy ha elmulasztom, akkor előkeresem a netről és megnézem, hogy bepótoljam, amiről lemaradtam. Aki nem követné az amúgy szinte követhetetlen eseményeket benne, annak itt egy kis brief: Bartha…..
Ezt kiálltotta a srác cimborája, miután az beleugrott a vízbe Sydney kikötõjében. Szerencsénkre volt nála egy GoPro kamera, így nem csak kép, de videó is van az esetröl! Téged meggyõzött a videó vagy csatlakozol azokhoz akik szerint fake? Mit gondolsz?..
Pár napja hazafelé autókázva leesett a tantusz, hogy mi az, amit kivétel nélkül minden HR-es rosszul csinál, amikor álláshirdetést ír ki... és ami miatt egyetlen kvalifikált érdeklődő sem jött a múltkoriban a Facebookra post-olt több, mint tuti álláskiírásaimra. Tök…..
Naked Arkangyal 2013.05.18 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Jimbo 2013.05.19 19:31:16
Ezt az írást eredetileg olyasmivel akartam indítani, hogy „íme, a kognitív terápia foglalata”. Újragondolva azonban szerencsésebbnek érzek egy efféle felütést: „Hogyan sikerült nem felbasznom az agyam szombat reggel, amikor beázott a cipőm?” A történet…..
Jimbo 2012.11.23 13:23:51
@Birtalan Balazs: Nem a tatárjárás célja volt a népirtás, hanem a tatárok TODO listáján volt ott, hogy minél több kárpát medenceit mészároljanak le, mert legelőnek szánták a területet. Forráskeresésre most nem venném a fáradtságot.

Amúgy jó a blog, vissza tervezek járni ide - a témában lelkes műkedvelő vagyok.
A bejegyzés címe arra akar utalni, hogy vajon hány kg vagyok most, illetve hogy is lettem ennyi? A karrieremet 1,5 kilósan kezdtem 26 évvel ezelőtt. Talán ekkor volt utoljára, hogy én mutattam kevesebbet a mérlegen, nem pedig Miki. Ő ekkor kövér disznó volt, hisz 1650 grammal jött…..
Tetovált lányok Paige 2. 2012.04.17 08:20:00
..
Jimbo 2012.04.17 17:58:58
"Kutyakiállítás.  Fodrászat után, fellépés előtt még szunyókál egy kicsit... (A kép 17-én készült a FeHoVa-n)" - írta nekünk Gyula.Köszönjük szépen!..
Jimbo 2012.02.24 06:42:07