Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Cézár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számlacsomag-váltás egy bankban? Ugye, hogy nem hangzik ördöngősségnek? Nem is kéne, hogy az legyen. Olvasónknak mégis ritka kalandosra sikeredett, amin mi szerencsére nem érintett félként elég jól szórakozhatunk. Kedves Homár! Nem egy egetverő történetről van szó, nem is biztos, hogy az oldalra…..
V. Cézár 2019.07.18 11:10:50
@Jake Peralta: Az ingyen a jutalékokra vonatkozik, azok nem kerülnek plusz pénzbe, azaz díjmentesek. Ha valaki az ingyenes havidíjú számlacsomagot választja, akkor a jutalék 0,1 %.
Az ismerős az OTP-nél 1400-at fizetett havonta Prémium számlacsomaggal és még minden pénzmozgásért jól leszedték, amikor pedig meghalt, és nem jött rá több nyugdíj, akkor hirtelen 4 ezer fölé ugrott a havidíj. Valószínű ez a banknak volt prémium...
És persze csomagváltásnál a foglalt időpontra érkezve az ügyintéző kijelentette, hogy ő nem tud prémium csomagot váltani, arra külön ügyintéző van, de órákat kell rá várni. Vicc...
V. Cézár 2019.07.16 11:57:43
@Zabalint: A Budapest Bank és az MKB kivételével én is végigjártam már az általad említett bankokat. Ezek után kötöttem ki a Magnetnél (12 éve) és a Gránitnál (3 éve). A Magnetnél 0 forint a havidíj, 100 ezerig (akárhányszor) ingyen utalok (nagyobb összeget akár több részletben), az éves kártyadíj alig éri el a 2000 forintot (MasterCard) - a nagyobb összegű utalás ott viszont horror, nincsen felső limitje a jutaléknak. A megtakarításoknak pedig ott a Gránit, sőt náluk már működik az Apple Pay is. Havi ezresért ott is minden ingyen van, sőt az utalás is, összegtől függetlenül. A bankfiókok száma pedig teljesen hidegen hagy (ahogyan szerintem egyre több ügyfelet), hiszen minden online intézhető (számlacsomag váltása is - ellentétben pl. az OTP-vel). Utoljára évekkel ezelőtt voltam bankfiókban. A Gránitban 3 éve, akkor, amikor megnyitottam.
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..