Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balance

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen jól olvastad. Új trend hódít a neten. Eltűntetni a nyaki tokát és ráncot, amivel tényleg fiatalabbnak néz ki az ember, de na.. Értitek mi a problémám. Kinek pattanak ki ezek a fejéből??? Ehhez az új őrülethez csak egy erős celluxra (vagy mire) van szüksége az embernek. Ti…..
balance 2017.01.09 19:07:10
Lazarbibi Szovjet kazettás magnók 2017.01.07 09:47:46
A blogon már volt szó szovjet hifi csodákról, de most egy másik szegmenst veszünk górcső alá. A birodalomban nem hanyagolták el a kazettás hordozható magnók fejlesztését sem, bár határon kívülre nem sok jutott belőlük, de tartok tőle hogy a belső piac sem volt elárasztva velük. "Весна-202"…..
Ha létezik könyv, amelyet elolvasva nem leszünk ugyanazok, mint előtte, A viskó biztosan ilyen alkotás. És most megfilmesítették...
balance 2016.12.03 18:09:03
@Chayenne: Nem katolikus hanem Hitgyüli!
A Xiaomi kiadta a legújabb MiBand okoskarkötőjét, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit megint MiBand lázban égjen a világ. A kütyü a régebbihez képest (én nem próbáltam a köztes verziókat, csak a MiBand 1-et) pulzusmérőt, közel dupla akkora kapacitású akksit, kijelzőt, és…..
balance 2016.08.02 00:13:24
@Phteven: Az alváskép tartalmaz mélyalvást, annak pontos eloszlását, mennyiségét. (Hallottál az alvási apnoéról? Biztos nem. Ne foglalkozz vele és előbb hülyülsz meg mint felfognád, hogy neked van.)
Kínai kütyük Xiaomi Mi Band 2 2016.06.30 13:43:21
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..
  A hirdetést Vályi Pista küldte be a listára, és nem igazán térek napirendre fölötte. Míg mások szövegben alkotnak nagyot, ez képi világával viszi be állcsúcsra a vizuális jobbhorgot. Küldöm mindenkinek, aki szereti a szépet. A háttérben húzódó dunántúli lankák, a…..
Minden egy tragikus véletlennel kezdődött. Ugyanis belebotlottam abba a nagy port kavart interjúba, amit az ELLE magazin készített Dúró Dórával. Most nem mennék bele abba, hogy jogos volt-e, hogy leszedték az interjút, vagy sem, az külön poszt tárgya lehetne. A lényeg: ha már…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Sokáig reménykedtem, hogy az erdélyi politika, az erdélyi közbeszéd más, jobb, mint az anyaországi, ám egy nemrégiben lezajlott RMDSZ-EMNP-csörte révén felocsúdtam: ezen gondolat szép álom volt csupán. Ám a helyette létező acsarkodás többet árt, mint használ. Tavaly…..
A közutak kezelői tanultak a múltkori fiaskóból, ezért minden tőlük telhetőt megtettek már tegnap éjjel, hogy mindenki a fontos információk birtokába jusson. Az M0-n legalábbis ezt láttam. Azoknak, akik esetleg nem vették volna észre a hófehér utakon, három nyelven is…..
balance 2013.03.26 15:17:31
@e1: Én 35éve vezetek. mkp,szgk,tgk. Még nem akadtam el. Miért angolul? Miért németül? Miért?
A sógoréknál kötelező a megfelelő gumi,hólánc használata. Őket nem kell figyelmeztetni. Az angolok nemigen járnak erre.
Egy tábla és egy rendőr a csekkfüzettel elég!
balance 2013.03.26 16:30:53
@streetsta: Én még abban a korban születtem amikor az emberek még gondolkodtak! Volt aki szeretett volna helyettünk, de az már a múlté. Ez meg a Való Világ!
A gyalogos lelép a járdáról, körül se néz. Az autós megy mert joga van. A teherautósnak meg muszáj.
Gréczyblog Kérdések a 2-2 után 2013.03.23 07:13:56
Az alábbi kérdések nagy részére nyilván nem lesz válasz, de talán néhányan elgondolkodnak rajtuk. - Mi történt, hogy a 89. percig tartotta magát, sőt irányított a játékot a magyar válogatott, az utolsó négy percben pedig nem lépte át a félpályát? - Mikor találunk még…..
Tizenöt éve gólt se tudunk nekik rúgni, előtte azonban 65 éven át nem tudtak nyerni a magyarok ellen. Ami állandó volt: a folyamatos balhé a magyar-román meccseken. Tulajdonképpen minden válogatott meccs román meccs is egyben. Lehet bár Izland, vagy a trianoni traumához vajmi kevés…..
balance 2013.03.22 12:14:36
Roger Waters Pink Floyd-basszusgitáros-énekes decemberben, az ENSZ-ben beszélt a palesztin emberek ellen Izrael állam által elkövetett bűntényekről, most pedig egy interjúban nyilatkozta azt, hogy nyílt levélben szólítja fel zenésztársait a közel-keleti ország teljes…..
balance 2013.03.22 11:58:38
@genyamagyar: Találó a neved, de az antigój vagy az antigoné jobb volna!
Az Andrássy út (lánykori néven Sugár út) alábbi, legkorábban nyilvánosságra kerülő tervrajzát a szokásosnál jóval nagyobb felbontásban tettem fel: A képet érdemes letölteni és részleteiben is megnézni.  Az Andrássy út teljes hosszában zárt sorú beépítést álmodtak,…..
Megpróbáltam átnézni Baráth Zsolt parlamenti beszédének médiarecepcióját. Összességében azt tapasztaltam, hogy alapvetően a beszédről és az arra érkező reakciókról szóló tudósítások jelennek meg, valamint olyan vélemények, amelyek nem érvelnek, csupán -…..
balance 2012.04.12 23:41:54
@mg007: amikor sztárügyvéd védő és nemzetközi figyelem, felháborodás mellett a bírót befolyásolják magas körök a kedvezőbb kamatozású adósság érdekében..., és ma se hoznának más ítéletet!
Kedves olvasó, vessen egy pillantást az alábbi listára: 1. Honda WW125 (PCX) - 131 motor 2. Honda CBF125M - 70 3. BMW R900RT - 60 4. Honda CB1000 - 58 5. BMW R1200GS - 39 6. Honda CBR125R - 38 7. Honda CBF600 - 35 8. Honda NHX110 - 32 9. Honda VT750 - 31 10. Honda XL700V - 30 Ez volt…..
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nyár óta folyamatosan végzi a magánnyugdíjpénztárak átvilágítását, ennek első szakasza zárult le most. Selmeczi Gabriella szerint miközben a pénztártagok egyéni számláján veszteséget írtak jóvá, addig saját maguknak jutalmakat osztottak,…..
Levelet kaptunk egy kedves olvasótól, amiből nem is értettem először, miről van szó. Azt írta: épített egy Dongót, de ez elég tág fogalom, főleg, hogy az csak egy készen kapható cucc, amit biciklire kell szerelni. A fiatalabbakat kivéve mindenki emlékszik a Dongó motoros…..
A K9 ujra itthon és hazahoztam az uj hidraulikus szerelőpadot.Túl van a gixxer egy alaposabb téli karbantartáson. Álmos barátom mühelyében volt pár hétig a k9. Fékolajcsere, összes fékbetétek cseréje, egy alapos féknyeregtisztitás, olaj csere, olajszűrő csere,…..
Kunio elindult, és mi vele tartottunk egy darabon. Szerencsénk volt az időjárással: alig néhány csepp áztatott minket, az út nagy részén nyugodtan motorozhattunk. Ma reggel a Red Baron udvarán mintegy ötven ember várta a japán utazót, hogy jószerencsét kívánjanak még fél évig…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
Sárdobáló Nácik Budapesten 2009.02.15 05:00:00
Budapesten az utóbbi időkben rendszeresen megtartják az évi rendes náci (gyengébb lelkűek kedvéért: neonáci) felvonulást, a Becsület napját. Ha bárkinek kétségei lennének afelől, hogy valóban nácikról van szó, érdemes megnézni a Hírszerző fényképét, vagy az Index…..