Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szlavi

42 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EDIT6: Mostmár mindenképpen, ha törik, ha szakad, de Szombat este 21 órakkor már elérhető lesz számotokra az új oldal!EDIT5: Sajnos, nem tudjuk keddre megcsinálni az oldalt, ezért bizonytalan ideig még nem adunk róla információkat. Elképzelhetően, jövő héten kiderül…..
Szlavi 2011.01.30 21:49:39
Sziasztok!Senki se vegye komolyan a címet, a kifliknek nem jár valódi világnap, viszont legújabb videókritikusunk, Spark(ifli) ma tölti be 15. életévet, amihez külön gratulálunk a csapat nevében és kívánunk még sok Dexterrel és kockulással teli évet Neked és ne feleddA 18.…..
Szlavi 2010.12.19 07:14:41
Aranyos, hangulatos, és lényegre törő! ..
 A minap egy autóversenyzős játék debütált X-box Live-on és minden előfizető ingyen letöltheti őket. A játék Harm's Way névre hallgat. 2 csapatra oszlunk -versenyzőkre és lövészekre. A versenyzők feladata, hogy minél előbb célba érjenek, a lövészeké pedig, hogy ezt meg…..
Szlavi 2010.12.08 17:23:43
Elnézést kell kérnem mindenkitől, amiért így eltűntem a színről, de próbálok visszakapaszkodni mint Mari néni a kettes villamosra. Sajnos elég sok tennivalóm akadt és egy magánprojekten is dolgoztam ezért az elmaradás, de remélem ezzel a poszttal kárpótolom egy kicsit a…..
Cím: Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész / Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1Megjelenés: 2010. November 25. (Magyarország)Műfaj: Kaland/FantasyFigyelem! A videó esetleges spoilereket tartalmazhat az előző részekből! Ennek tekintetében tessék megtekinteni...
Power-ON | Kapcsold be magad! (: 2010.11.30 19:57:00
Sziasztok Nem akarok túl nagy feneket keríteni a dolognak, szóval csak simán leírom: abbahagyom a blogolást. Miért? Igazából nem fektetnék erre nagy hangsúlyt, ezernyi oka van, így nem is részletezem. A búcsú tényleg könnyes, mert egy nagyon jó csapat része voltam, de próbálok…..
Szlavi 2010.11.30 20:06:50
@[SPARK]: Ez már csak természetes:) Várom már, hogy elpicsázzalak Black Opsban és a játékok diskurálása sem marad el. A különbség annyi lesz, hogy nem fogok írni semmilyen blogra.
Az Atari játéka már idén ősszel debütált volna, de a fejlesztők még időt kérvén jövő évre helyezték át a megjelenést. Eddig pontos dátumot nem tudtunk, de mostmár biztos hogy Február 11-én megjelenik a TDU 2.Tehár mégegyszer a Test Drive Unlimited 2 2011 Február 11-én…..
 Az alábbi játékok sokkal olcsóbban kaphatók csak a mai napon, XBLA-n:GTA: San AndreasHalo: Combat evolvedTMNT: Turtles in Time ReshelledSplosion ManTrials HDGreed Corp1 Rockband pack1 avatar..
Legutóbb John Price nyert, most pedig új harccal folytatnám az eddigieket. "There's one thing I do know... I have a job to do, and I'm gonna' see it through." - Chris Redfield Chris feltűnése miatt a rajongók biztos örvendeznek, nem is oktalanul - szinte már ikonná vált a…..
Sziasztok! Hosszabb szünet után ismét felélénkül ez a rovat. Szakítva a hagyományokkal most nem írok összehasonlító érveket, hisz ez a 2 sportjáték nagyjából egy és ugyanaz, mégis más. Megkérdeznénk most Titeket, FIFA vagy inkább PES? Most a sorozatról beszélünk, nem egy…..
 Az Infinity Ward és az Activision összecsapása után már biztosra tudtuk,hogy nem 100%-os az MW2 folytatása. Most már pontot tehetünk az i-re mivel búcsút inthetünk a folytatásnak. Az Activision a Dead Space volt fejlesztőire bízza a CoD 8-at ahol a távoli jövőben fogunk…..
Üdvözletem!A mai napon egy igazán különleges interjút olvashattok, egy igazi játékfejlesztőről, kinek nickneve Coder. Bevallom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ennyire bő válaszokat fogok kapni, de természetesen én teljesen megörültem neki. Jó szórakozást kívánok!  …..
Call of Duty: Black Ops játékteszt Műfaj: FPS Platform: X360, PS3, PC, Wii (NDS-re érkezik) Fejlesztő: Treyarch Kiadó: Activision Megjelenés: 2010 november 09 Hallottunk már arról az időszakról, amit a történelem csak hidegháborúként emleget? A második nagy világégést követően…..
Szlavi 2010.11.17 16:03:28
@ŁuckeY: @| Shorty |: Örülök, hogy tetszett.
@Millenotti: Nekem a hitboxxal nem volt különösebb problémám, igaz, én ugyebár a konzolos verziót teszteltem, bár PC-n is játszottam vele, de ott sem vettem észre ilyesmit.
Igen, theatre mód volt már megannyi játékban, de CoD-ban most először. Igen, demo-t lehet venni már cod2-ben is, de ez azért más, konzolon pedig egyáltalán nem volt ilyen.
Nekem sem világos, hogy mivel jobb mint az MW2, sok helyen olvasom, hogy az MW2 felé emelik, de én nem tartom jobbnak. Az pedig, hogy nincs recoil néhány fegyónál ez nekem is idegesítő, bár egy Medal of Honorhoz képest sokkal jobban van itt megcsinálva.
Na ki tudja, hogy minek a napja van ma? A Black Ops napja, ugyan is ma jelent meg PC-re, X360-ra és PS3-ra a világ minden táján. Reméljük, hogy rengeteget fogunk vele szórakozni, ha csak fele annyira le fogja kötni a játékosokat, mint a Modern Warfare 2 tette, akkor a Treyarch már…..
Fable III játékteszt Műfaj: RPG Platform: X360, 2011-ben érkezik PC-re Fejlesztő: Lionhead Studios Kiadó: Microsoft Game Studios Megjelenés: 2010 október 29. Az ifjú koldusból legendás hős vált, aki kiűzte az országból a sötétséget és átvette a királyság feletti hatalmat. Öt…..
Szlavi 2010.11.08 16:42:20
@gunny: Hát igen fáj is a fogam az Uncharted 2-re:)
Szlavi 2010.11.08 16:52:13
@VIDEACITY5: Nemrég vittem végig, bejövős volt az is, de nekem a stílusból adódóan nem egy olyan cím, amiért megérné ps3-at vennem. A Killzone vagy a Heavy Rain jobban vonz.
Kérd te is a kedvenc zenédet, és mi lejátszuk neked! Küldheted e-mail-ben (power.on@mail.com), vagy csak egyszerűen ide kommentben. A következő adás időpontja: --- Műsorvezető: --- ..
Két napja jelent meg Amerikában a Kinect. A Microsoft az egész Time Square-t "lilára" festette, az összes kijelzőn pedig a Kinectet reklámozták, és mindezek mellett még Ne-Yo is koncertett tartott!   Az Amazonnál, a BestBuynál, a GameStopnál és a Targetnél (a…..
Sziasztok! Tegnap találtam egy videót 2 kedves retro game hősöm különös párharcáról:            ..
Szlavi 2010.11.03 17:04:54
@_SPEEDER_: Igen, ez GMod-os, de nem saját készítésű. Amúgy a GMod-ot csak Steam-en tudod megvenni.
 Ma megjelent a friss és ropogós Xbox 360 Dashboard. Ám akinek nincs lehetősége Live-ról leszedni az se szomorkodjon hisz a Microsoft az XBox 360 hivatalos weboldalán elérhetővé tette azt. Tehát tessék szaladni és egy írható DVD/CD-t illetve egy pendriveot előkapni és mehet a…..
Bezony, ma van az évfordulója annak, hogy Borseszt a világra ette a fene. Hol is lennénk a botos kritikus nélkül? Power-ON sem lenne, ha a szülinapos agyából anno nem pattan ki az ötlet. A csapat ezúton kíván neked sok boldog szülinapot és jó egészséget. Fogadd ezt a kis idézetet…..
Talán ezt a hónapot várta idén mindenki a legjobban, mégpedig a Call of Duty: Black Ops miatt és az új Need for Speed miatt. Kevés érdekes játék fog kijönni, ez a hónap inkább a Kinectről fog szólni, így a külön rá megjelenő játékokat inkább nem is írom ki. Láthattok…..
Szlavi 2010.11.01 08:06:33
@Gucs: A Fable III Okt 29.-én már megjelent X360-ra, PC-re nem fog megjelenni.
@Millenotti: Figyu, én elhiszem, hogy te mekkora nagy anti CoD-os vagy, de a Black Ops akkor is egy olyan játék lesz, amivel az emberek (minimum) egy évig fognak játszani.

Amúgy a puruttya később csinált ilyen bejegyzést, ők októberben kezdték mi pedig szeptemberben ha jól tudom. Más oldalakon nyilván volt már ilyen korábban is.
Szlavi 2010.11.01 09:05:15
@Millenotti: Ezt már elmondtam, elmondom mégegyszer, de szerintem nem a CoD az egyetlen sorozat. Nézd meg a Fifákat, vagy az összes többi sportjátékot. Azokban van újítás? Hát biztosan kevesebb, mint a BlackOps-ban. Nézd meg az autós játékokat, az összes NFS-t, Burnoutot, vagy bánomisén. Mindegyik egy klisére megy, csak annyi, hogy beletesznek +2 featuret, pár pályát és autókat. Igen, a Black Ops is egy rókabőr, de ha van ötleted, hogy hogy lehetne jó, merőben új CoD-ot csinálni akkor hallgatlak.
Én speciel a multija és a zombi módja miatt fogom játszani, mert azért egy CoD multiplayer szerintem mindenkinek világos, hogy utánozhatatlan. Nem véletlen, hogy máig játszom a CoD2-t:D
Szlavi 2010.11.01 13:49:04
@Gucs: Igaz, tényleg lesz, mgé írtam is róla, hogy késni fog, ezt elcsesztem:D
@Millenotti: No komment. Egyébként hidd el, több lesz 4nél:D
@gunny: Boldog szülinapot:)
Amúgy igen, hiába vitáztok az egyéves játékfejlesztésen, elfogadom, hogy nem lehet jó játékot csinálni egy év alatt, de a Treyarch ezt a World at War kiadása óta, majdnem két éve csinálja, ahogy Spark is mondja.
Szlavi 2010.10.28 17:40:33
@Isty01: Ott a pont :D Isty, vendégem vagy egy fagyira vagy kávéra, ahogy tetszik :D most, hogy meg van a megfejtés, linkelem az oldalt, ahol írtam.
www.roubaixinteractive.com/PlayGround/Binary_Conversion/Binary_To_Text.asp
Egyébként meglepően gyorsan megjött a válasz, grat:D
Szlavi 2010.10.29 15:40:57
@Janeeka93: Nincs mit:)