Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl.................

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 168 óra sem telt el október 13-a este óta. Az önkormányzati választáson az összeellenzék várakozáson felül teljesített, a Fidesz pedig nagy pofonokba szaladt bele. Megyei közgyűlési többségek ide vagy oda, a Fidesz felsővezetése sem számított olyan eredményekre, amelyek 13-án este kilenc óra…..
A mohácsi csatáról csak az írhasson, aki részt vett benne!..
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.10.11 03:09:55
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Jo nagy faszsag. Drogos negerek verik egymast a gyepen.
Ennel meg az is erdekesebb, mikor taga mesel az arabszopasrol.
Ettek, ittak, jót dumáltak Kötcsén azok az urak és hölgyek, akik alapjaiban határozzák meg ma Magyarország jövőjét, ám azon kívül, hogy a végsőkig ragaszkodnak a hatalmukhoz az önkormányzati képviselői testületekben is, nem tudtunk meg sokat arról, milyen sorsot szánnak nekünk október 13-a után. Az…..
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.09.09 17:23:55
@Tzp: " A szocik sokkal jobb gazdaságpolitikát folytattak,"

És mikor is volt, ez a kivállo gazdaságpolitika ? A szemkilövetések elött, utánna, vagy esetleg közben ???
Egyszer majd kaméleonfajt neveznek el Orbán Viktorról. ..
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.07.02 17:02:41
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Azért csúsztunk le az emútnyócévben a legszegényebb államok közé. "

Meselj, mikor voltunk mi a leggazdagabbak kozott ?
A szemkilovetesek elott, vagy a szemkilovetesek utan ?
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.07.02 17:13:25
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:
Felesleges variálni a nevekkel. Elég csak annyit mondani, hogy a SZEMKILÖVETŐ, vagy SZEMKILÖVETŐNÉ, és mindenki tudja kiről van szó.
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
  Budapesti főpolgármester-jelöltként divatba jött, tegnap ketten is interjút készítettek vele. Bolgár György délután legalább húsz percig faggatta, este pedig Rónai Egon „csak” tizenhét percig. Mindkét műsorvezetőt leginkább az foglalkoztatta, vajon a Demokratikus Koalíció támogatottja, aki…..
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.06.30 01:35:39
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
Megint hatalmas sikert értek el, minden más "csak ellenzéki mese"...
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.06.06 06:49:16
@csüngőhasú norvégbáró: Nevetseges ketsegbeesett ovodasok vagytok, toporzekoltok mint a hulye gyerekek, Orban meg minden valasztast folenyesen nyer, mar tobb mint 10 eve.
A CEU és az MTA kivégzése után most egy jóval kisebb, ám igen jelentős tudományos intézmény felszámolása következik. Az Orbán rezsim az 56-os Intézetet pusztítja el. Méghozzá durván, megalázóan és kegyetlenül. Kérdés, mi lesz az itt gyűjtött történeti életút interjúk sorsa. Odaadják e készítői a…..
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.06.02 13:07:22
@István Tamasi: Tényleg nevetségesek vagytok, MIT AKARTOK Ti AZ ERDÉLYIEKTŐL A HIRHEDT 23 MILLIÓ ROMÁNOZOS GYŰLŐLET KAMPÁNY UTÁN ????????

Ez pont úgy SOHASEM fogjátok tudni lemosni magatokról, mint a 2006-os szemkilövetéseket.
Orbán a hazai reformellenes lobbicsoportok letörése helyett azonban intenzív ellenségkeresésbe kezdett Brüsszelben és a nagyvilágban és közben saját oligarchacsapatot épített – mondja az, akit a vezénylőtábornok személyesen nevezett ki a versenyhivatal élére...
A kommunista/liberális/migránssimogató/sorosista Facebook elnémította a magyar média igaz hangját, mert bele akar avatkozni a válaszásokba - harsogta a propaganda napokig. De akkor lapít, mint lepény a fűben, amikor kiderül: megint sikerült ordas nagyot hazudni...
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.05.22 08:12:05
Ez a legnagyobb különbség Magyarország és Ausztria között. ..
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.05.21 07:02:16
@morph on deer: "Gyurcsány seregnyi hibát követett el, - szerintem a legnagyobb, hogy civilizált európai embernek nézte orbánt, - de korrupciót nem tudsz hozzá kötni"

Gyurcsanyék a kommunista diktatura alatt, a kommunista titkosszolgálatokba, keresztül kasul családilag beépülve milliárdos vagyonokat halmoztak fel, és 10 millliárdos nagyságrendü gazdasagi károkat okoztak.
Azokból a vagyonokból rombolják most is az országunkat.
Hosszú a listája azon politikusoknak, akik miután találkoztak Orbánnal, megbuktak. Most újabb veszteség. Lemondott Strache osztrák alkancellár, a szélsőjobbos Szabadság Párt (FPÖ) vezetője, akivel Orbán május 6-án találkozott Budapesten...
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.05.18 15:47:11
Ócska, propaganda-hazugság volt a brüsszeli támadásról szóló hír - nem is ez meglepő ebben. Inkább az, hogy egy hetes tobzódás után maga a miniszterelnök leplezte le az átverést...
Magyarországon nincs korrupció, hiszen ha ellopnák a pénzt, nem növekedne a gazdaság - szól az örök kormányzati hazugság. Márpedig 5,3 százalékkal nőtt a GDP - mennyivel nőtt volna, ha tényleg nem lenne korrupció?..
A magyar autokrata repült oda-vissza egy napot egy szűk félórás találkozóért, és szerzett egy újabb ellenséget, de a propagandája által generált látszat-valóságban ezt is komoly eredményként lehet eladni. ..
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.05.14 07:21:03
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

"népétől ellopta az eus támogatásokat, azt a saját javára fordította, "

Örülök, hogy mostmár elismerítek az ország gazdasági fejlődését. Mert évek óta kétségbe vontátok, és azt állítotátok, hogy csak az unios támogatások miatt erős a gazdaság. De ugye, ha azt az Orbán ellopja, akkor mégse az uniós támogatástól fejlődik az ország.
A kettő egyszerre nem megy, mert ha mégis az unios támogatásból élnénk már 9 éve, akkor viszont az Orbánék NEM LOPNAK.
Az EU tagság egyik legnagyobb haszonélvezője Magyarország. Ezt az állítást még a Brüsszellel évek óta hadban álló magyar kormány sem tudta érdemben cáfolni, bár – ahogy szokták mondani – igény lett volna rá. Ennek ellenére úgy „ünnepli” a Fidesz az európai közösséghez csatlakozásunk 15 éves…..
Mészáros Lőrinc lapja nagyot gurított: hiányzik az ellenzék és az igazi vita, a parlamentben a politikusok mindenren rábólítanak, amit a kormányfő eléjük terjeszt, a sajtó egyáltalán nem kritikus, azaz a negyedik hatalmi ág megszűnni látszik - mindez nagy vesztesége a demokráciának. Igen, a kettes…..