Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapmancs

2 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..
tapmancs 2010.09.16 15:40:25
@Olman: A BSG-ben baromira van hangja mindennek az űrben, gondolj csak a Viper-ek manőverező fúvókáira, a Galactica körüli zárótűzre illetve a cylon raiderek "dzsííűűűűűűűűű" hangjára :)
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
Több sztorink volt már arról, hogy milyen lassan építi a Digi a hálózatát. Hát legalább építi, nem? Viszont van, ahol egyáltalán nem épül, és csak a szutyok-ADSL érhető el. Lacinak  még ez sem lenne baj, ha nem hónapok alatt derítené ki az ügyfélszolgálat,…..
"Szerintem kihagyhatatlan a cukiságok közül lányom Mircsi nevű kiscicája, aki az egyik képen ismerkedik a kutyánkkal, a másikon meg békésen szendereg az új játékával" - írta nekünk Edit és mivel mi nagyon szeretjük a barátkozós képeket, posztoljuk is gyorsan. ..
Szaracénnak sikerült olyan új övezeteket találnia, ahol nem lehet az EME-egyenlegével fizetni a mobilparkolást: A parkolási kellemetlenségek elkerülésére én már évek óta az EME Zrt. ügyfeleként mobiltelefonnal parkolok. A 2006-os önkormányzati választások után az utolsó…..
GP a múltkori biztonsági kamerás poszt kapcsán érdeklődött fenyegetőzött rendőrségi feljelentéssel a Hervisnél. Szíves tájékoztatására küldték az itt látható képeket, illetve az alábbi magyarázatot: Tisztelt GP! Kérdésére, illetve a blogon szereplő beírásra ezúton…..
48 éves középvégzettségű vagyok, egy éve nem találok állást. Minden bátorságomat összeszedve jelentkeztem a többek által sem kedvelt multihoz.Összeszerelés 8 elemivel. Elérkezett az "állásinterjú" napja.Az interjúztató kiosztott lapokat melyben töltsük ki…..
A magyar cégek, önkormányzatok és kormányszervek mind-mind az ügyeleikkel történő kommunikáció nagymesterei, miért maradna ki a sorból az egészségügy? A Naiv Ember persze hiheti, hogy ahol egészség és betegség, meg élet és halál a tét, ott azért kétszer meggondolják, mit…..
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
tapmancs 2010.02.21 13:15:57
@Mokka The Sniper: Ez olyan, mint az a sztori, amiben meséli a srác, hogy kapott egy olyan SMS-t, ami arról szól, hogy az Europark akárhanyadik születésnapját ünnepli, blablabla akciók. Válaszként visszaírta rá, hogy "Még egy ilyen SMS, és megb.... anyádat a ravatalon!".
Az automata válasza: "Ön sikeresen leiratkozott SMS hírlevelünkről."
:D
A Homár csak áll és nem érti, hogyan lehet 2010-ben a hívószámkijelzés funkcióért havi 200 forintot felszámolni. Tmobile-ügyfél sem érti, főként azért, mert Dominó-kártyájánál is alap volt. Ennél már csak az smsek után beszedett pénz viccesebb: Én csupán a T-mobile egy…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
Tisztelt munkahelyi terror!  kirúgnak A válság útólért engem is ezért kérném a Blog és a kommentelők segítségét mit tegyek! 2 éve diplomáztam jelenleg egy bank-ban dolgozok mint főállású munkatárs. ma kaptam meg a hírt hogy felmondanak nekem.   azt szeretném…..
tapmancs 2009.12.13 13:38:54
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
tapmancs 2009.12.08 00:16:17
@Lámpaoltó: Jaj-jaj, jönnek az okos hozzászólások. Kérlek, mielőtt kezdődik a hűdetutifogyasztóvagyok-deismeremajogaimat vaginamonológ, olvass utána, hogy miért kaptak büntetést.
Nem a net szolgáltatás miatt, hanem azért, mert ezeknek a díjcsomagoknak az 1-2 hetes egyik reklámidőszakában félreérthető volt a díjcsomag jellegének a megfogalmazása.
Az NHH nem a lassítást, nem az eljárást és nem az elvet büntette. Hanem azt a kettő darab (egy per szolgáltató) reklámot.
tapmancs 2009.12.08 00:17:14
Tréfás módját választotta a Citibank a közös számlák társkártyáinak aktiválásához. A tulajdonos beazonosítása helyett olyan adatokra kérdeznek rá, amiket csak a számla másik tulajdonosa ismerhet. Csalni viszont nem lehet, az ügyfélszolgálat besértődött, amikor meghallotta,…..
Én már azt sem értem, miért kell az átkozott iskolának nyolckor kezdődnie, így a fizető ügyfelek éjszakai-hajnali ébresztgetését végképp halálos bűnnek tartom. Sok cég ludas ebben, gondolom valami rosszul beállított automata miatt, ami két gombnyomással átprogramozgató…..
A Homár ezúton tisztelettel kérné a mobilszolgáltatókat, hogy az előző évezredben létrehozott internetes csomagjaikat most már tényleg szüntessék meg. Egyúttal törölhetik a Kb alapú elszámolást is. Amikor már azt hittük, hogy a Vodafone árazása a legelavultabb, kiderül, hogy…..
tapmancs 2009.11.06 20:10:37
Kedves Homár-szerkesztőség!

Szeretném szíves figyelmetekbe ajánlani az NHH hírközlési fogyasztói jogok biztosa (!) által kiadott sajtóközleményt a
www.nhh.hu/?id=hir&cid=9215 címen.

Ajánlom szíves figyelmetekbe, mivel ebben kifejezetten a fogyasztó felelősségét hangsúlyozzák ki, miszerint ba-meg, válsszál körültekintően csomagot, és ne utólag sírjál.

Nagyon csúnya, nagyon rossz meg minden, de akkor is. Kurvára vegyél olcsóbban kilós kenyeret, ha tudod, hogy annyit eszel, mert negyedkilósból négy darab az háromszorannyiba kerül.
Annak idején az Ideglelés, vagyis a Blair Witch Project volt az a mozis horror, mely nagyon hatásos reklámkampányának köszönhetően ért el minimális pénzből hihetetlen nagy bevételt - a 60 ezer dollárból készült film Amerikában 140 milliót, a világ többi részén még 108…..
Andie jelentése szerint az egyedül a Vodafone-nál tapasztalható, új előfizetéses telefonnál bekért kaució még mindig létezik. Ha valaki segítene megfejteni ezt a jelenséget, mert a Homár nem egészen érti. Mármint hogy tényleg pofára kérik véletlenszerűen, meg tényleg ennyire…..
Aki azt hiszi, hogy online koncertjegyet venni az pár kattintás, oszt szevasz, az persze nagyot téved, hiszen ha így lenne, Homárra sem lenne szükség. Judit Diana Krallt fogja megnézni, a cserearányok romlása miatt több, mint 40 rugóért, de más furcsaságok is akadtak a rendelés…..