Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róka Róka

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téli hónapokban menetrendszerűen megérkeznek a légúti fertőzések. A náthás állapot és az influenzavírusok nyomán igen gyakran alakul ki azok kellemetlen szövődménye, az arcüreggyulladás is. Mit kell tudni erről a betegségről, és hogyan tehetünk ellene?..
      Az esküvői fotózás most már szinte alap minden igen kimondása előtt. Szebbnél szebb képeket is lát az ember. És hát érdekeseket. Hoztam is egy igazán különlegeset a sorból. A menyasszony természetet, szép, natúr fényeket szeretett volna. Morgan és Luke megkapta. És hát valaki…..
Még mindig él bennem egy eleven emlékkép a késő gimnáziumi évekből, amikor vagy lebicikliztünk a Balatonra, vagy elvittek motorkerékpáron valahova és útközben mindig intettünk a szembejövő biciklistáknak és motorosoknak, ők meg vissza nekünk. Valahogy megfogott ennek a szubkultúrának a különös…..
Róka Róka 2019.05.01 08:15:23
@ételizésítő: tisztában vagyok a használt névvel.
(képzeld el, minden egyes hozzászólásom után mindig volt egy ilyen ember, aki hasonlóan írt a névről, mint te :)
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
Róka Róka 2019.01.15 11:58:39
Megérkezni egy új országba, pláne, ha az egy olyan, Európától és a nyugati kultúrától távoli hely, mint Bálint és párja esetében Vietnam, nem kis kihívás és élmény. Még csak pár hete vannak az országban, így ez a poszt is amolyan első bemutatkozás (ezt azért vegyétek…..
Róka Róka 2018.08.08 16:02:42
@Sesamelmo (Q): "Qatar airways nem fukarkodik az innivaloval"
Valóban nem fukarkodnak, elég sokszor utaztam már a járatain, és annyit ittam, amennyit akartam: üdítő, kv, alkohol. Minden van, és mindig adtak amikor kértem.
Most, hogy a Microsoft kivonult az okostelefonok piacáról, gyakorlatilag az IOS és a Android platform maradt választási lehetőségként a cégek számára, hogy az alkalmazottaknak mobiltelefont biztosítsanak. Ez elég sok helyen megoldandó feladat, mert sokan választottak pár éve Windows Phone-t a…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Nem tudom, ki hogy van vele, én az elektromos bicikliket sehogy sem tudom megszokni. Na nem a tekerésüket, mert még életemben nem ültem ilyenen, hanem azt, hogy olyan csalás íze van a dolognak:…..
A hét meglepetése volt ez a szmogriadó. De engem nem érintett, mármint autó tekintetében, nem tüdőszempontból. Legalábbis azt hittem. Kedd reggel aztán mégis ránéztem a két forgalmira, és hopp, azt látom, hogy autóm 4-es besorolású. Nem használhatom. (Nem tudom mire jók ezek a kódolt adatok, V.9.-es…..
Róka Róka 2017.01.26 19:40:12
@válasszmásikat: az én autóm 2004es és Euro-4 ,9es besorolást kapott.
A technika végeláthatatlan és megállíthatatlan fejlődése szinte minden évben újabb és újabb adatokat és funkciókat nyújt az okostelefonok fanatikusainak. Lassan már nem tudjuk követni a különböző műszaki adatokat vagy programokat, amelyekkel egy-egy gyártó próbál a telefon vásárlásra motiválni.…..
Miért van az, hogy ha a karácsony az örömről és a szeretetről szól, mégis a legtöbb családban több a stressz és a feszültség ezekben a napokban, mint máskor? Egész advent alatt azt várjuk, hogy az éves robot után végre otthon lehessünk néhány napot, és aztán sokszor mégsem…..
Tábori élet A katonaéletnek is nélkülözhetetlen része a pihenés és a töltődés, és hogy mindezt hogyan csinálják, szintén sokat elmond egy-egy hadseregről. Ezúttal tehát azt vizsgáljuk, hol és hogyan kapcsolódtak ki a vietnami harcok szünetében az ANZAC-katonák. Messze a hazától..
Mindegy hogy nő vagy, vagy férfi, egyedülálló vagy kapcsolatban élő, idős vagy fiatal, mérnök vagy művész, neked is szükséged van egy tökéletes hálószobára! Miért? Hogy kipihent, kiegyensúlyozott, friss - vidám maradhass, és ne úgy kelj fel amint akit fejbe vágtak. :) Egy…..
Orbán Viktor kedden a Blikk szerkesztőségében járt. A bulvárlap chateléstszervezett a miniszterelnöknek, aki élőben válaszolt a neki feltett kérdésekre. Az eseményről a hazai média főként az "ordas kommunista hazugságként" kommentált útépítést ragadta ki, de a válaszok…..
Sajnos elég rég volt itt bejegyzés, most megpróbálok újra közzétenni mindenfélét. Kezdjük a legfrissebb észrevétellel amelyben olvashatjuk mennyire értenek a dolgukhoz az ellenőrök, egy kismamát és családját szívatták, és alázták meg. Tisztelt Cím!   Sajnálatos…..
Róka Róka 2013.09.04 14:45:22
A DKV honlapján nem találtam semmilyen infót, hogy a felnőtt kísérőnek igyenes az utazás. Csak 6 év alatti gyermekeknek ingyenes:

www.dkv.hu/hu/utazas-elott/utazasi-tajekoztato

Viszont ez sem jó, mert az oktatási szabályok szerint aki évvesztes, tehát 6,5 évesen még ÓVODÁS, de akkor is kell jegyet/bérletet venni, ha utazni akar DKV/BKV stb....

Kérem, hogy is van ez ???
Vagy félreértettem vmit ?
Van még, aki azt hiszi, hogy ez a diákokról szól? Nem róluk. Sőt, elsősorban nem a mostani egyetemistákról. Nekik már megvan a maguk jó helye. De szól mondjuk a középiskolásokról, mindenki másnál jobban. Azokról, akik most vagy jövőre vagy azután készülnek felvételizni, és…..
Róka Róka 2012.12.11 17:12:40
@Gastroger: Én fizetnék a tanulásért, de nem ebben a tandíj rendszerben... 200-400e ft/félév ???
(mikor még nappali tagozat voltam, akkor is dolgoztam hetente 8 órát, és még is meglett a diplomám...)
A kormány ezekkel a lépésekkel elriasztja a diákokat az iskolákból, kiküldik őket külföldre dolgozni vagy tanulni. Magyarországon meg öregedik a népesség, vajon ki fogja majd fizetni a sok nyugdíjasnak, a sok munkanélkülieknek, meg a jó politikusoknak...
Róka Róka 2012.12.11 17:13:31
@TűzRóka: csak pontosítok: dolgoztam heti 5 napot, naponta minimum 8 órát...
Gondolom Pol Pot egykori kambodzsai vezetőt nem kell sokaknak bemutatnom, aki azon kívül, hogy példátlan hatékonysággal írtotta a saját honfitársait, különös ellenszenvet érzett az értelmiséggel szemben is. Pol Pot úgy vélte, hogy ezek az emberek haszontalanok, és az ő…..
Róka Róka 2012.12.06 11:17:48
@Farkantoán Chatpartner: szerintem több! És frissül az állomány... és még több jók lesznek. 1-2 alkalom után beleljönnek, 1-2 hónap után már profik lesznek ;)
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..