Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemkilővetők iszlamizálni akarják az országot..

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világban háború zajlik az különféle mélységű autokratikus uralmi rendszerek és a liberális demokráciák (a nyugati civilizáció) között, amire az utóbbiak is lassan kezdenek rájönni. Ahogy minden háború esetében, az uralom mellett az eltérő uralmi logikák (itt globálisan) normatív igényű…..
Szemkilővetők iszlamizálni akarják az országot.. 2019.07.13 01:57:07
@Brix: "családtagja milliárdos vagyonra tett szert, jelentős rèszben állami megbízásokból, volt ott offshore cèg ( Tiborc) Rogán Tóni letepedèsi üzlete ( offshore szál) , Matolcsy- család disznóságai, meg a többi kispályás: "

Még ha ezekből a nevetséges demagóg, kétségbeesett hazugságokból bármi is igaz lenne, az még akkor is abszolut JELENTÉKTELEN veszteség lenne, az ország sosem látott mértékü, elképesztő, példátlan gazdasági fejlődéséhez képest. Megduplázodott az ország GDP-je, ti meg nevetséges pár száz milliárdról hadóváltok, amiről tudjuk, hogy a különbőző csunyán elbukott választásokra találtátok ki, és mostanra talán el is hiszitek, hogy ezek megtörténtek.
De persze sosem beszéltek a 4-es metróból Demszkiék által kilopott 270 milliárdról.
Még messze a 2015 válságos esztendő 4,7 milliós száma, de 2017-ben megint 3,5 millió bevándorló volt az Unió területén. Vagyis egyre több a migráncs. Sokkoló. Ahogy az is: a legnagyobb tömeg Ukrajnából érkezik...
 Nem elsősorban a jogállamisági eljárásra koncentrálnak...
Szemkilővetők iszlamizálni akarják az országot.. 2019.07.09 22:18:46
@sinus67: Elolvasom az elso 5-10 sort es abbol mar latom hogy ertelmetlen baromsag. Es hat nick nevbol is latszik, hogy csak az egyik libbant elmebeteg, kenyszeres szofosasarol van szo.
kb 10-12 sorban limitalnam hozzaszolas hosszat. Aki ekkora terjedelemben nem tudja ertelmesen leirni amit akar, az ne irjon.
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
Szemkilővetők iszlamizálni akarják az országot.. 2019.07.04 01:07:35