Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krnl

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ezután Jézus elhagyta a farizeusokat, és a csónakban a tó túlsó partjára ment. Követőinek csak egy vekni kenyerük volt a csónakban; elfelejtettek többet hozni. Jézus figyelmeztette őket: »Vigyázzatok! Óvakodjatok a farizeusok kovászától és Heródes kovászától!« Követői megvitatták ennek a jelentését…..
„Áldott az, aki hitte, hogy az Úr beteljesíti a neki tett ígéreteit!” (Lk 1,45 NIV fordítás). Ha szükségem lenne egy nagyobb műtétre, és aggódnék, hogy megengedhetem-e magamnak, akkor elővenném a biztosítási kötvényemet, és megnézném, hogy fedezik-e a beavatkozást. Ha a biztosító megígérte, hogy…..
„A dicsőség Istenhez tartozik, akinek a hatalma dolgozik bennünk. Ezzel a hatalommal végtelenül többet tehet, mint amit képesek vagyunk kérni vagy elképzelni” (Ef 3,20 GW fordítás). Képzeld el a legnagyszerűbb dolgot, ami történhet az életedben! Akármit képzelsz el, Isten képes felülmúlni azt. A…..
„Szeressük egymást, mert a szeretet Istentől származik” (1Jn 4,7 NIV fordítás). Ha tudni akarod, hogyan legyél jó szülő, és hogyan építs erős családod, nem kell az interneten keresgélned, vagy könyvesboltba menned. Ne kutass tovább, mert a nevelésről valaha írt legjelentősebb könyv: Isten Igéje,…..
„A szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet; mert a félelem gyötrelemmel jár” (1Jn 4,18 RÚF). Sokkal többre vagy képes, mint gondolod. Csak szükséged van valakire, aki hisz benned. Jó hírem van számodra: valaki már hisz benned. Amikor valaki feltétel nélkül hisz benned,…..
„Öntsétek ki neki a szíveteket, mert Isten a mi menedékünk!” (Zsolt 62,9 NLT fordítás). A tragikus események mindig erős érzelmeket szülnek: haragot, félelmet, levertséget, aggódást és olykor bűntudatot. Ezek az érzelmek megrémiszthetnek minket, és mi sokszor nem tudjuk, mihez kezdjünk velük.…..
„Isten megáldja azokat, akik irgalmasok, mert hozzájuk irgalmas lesz” (Mt 5,7 NLT fordítás). Jézus azt mondja a Máté szerinti evangélium 5. részének 7. versében: „Isten megáldja azokat, akik irgalmasok, mert hozzájuk irgalmas lesz” (NLT fordítás). Más szavakkal: amit adsz, azt fogod kapni. Meg…..
„A bűn bére a halál, de Isten ingyen ajándéka az örök élet a mi Urunk, Krisztus Jézus által.” (Róma 6:23 NLT fordítás) A Biblia azt mondja a Róma 6:23-ban: „A bűn bére a halál, de Isten ingyen ajándéka az örök élet a mi Urunk, Krisztus Jézus által” (NLT fordítás). Talán azt mondod, hogy a…..