Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dudás Illés

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Világkiállítás vagy más néven az "EXPO" egy igen kiemelkedő kulturális fesztivál, amit 5 évente rendeznek meg a világ legkülönbözőbb részein. A gazdasági és kulturális hatását tekintve a harmadik legnagyobb esemény a labdarúgó-világbajnokság és az olimpiai játékok után...
Március végén hajnalba indultunk ki Bécsbe és repültünk el a hóesésből a napsütötte tavaszba Tenerifére, ahol 9 csodás napot töltöttünk. Így összeszedtem most nektek 9 olyan tipikus kérdést, amit a legtöbben megkérdeztek. Fogadjátok szeretettel ezeket a friss infókat, remélem tudtam segíteni egy…..
Hoztam nektek egy listát azokról a városokról, amik szerintem Európa legszebbjei és egyben olyan hangulatosak, mint egy romantikus gyertyafényes vacsora. A szempontrendszert elég szubjektíven alakítottam ki. Szerencsére már jártam annyi helyen, hogy jól össze tudtam hasonlítani az egyes városokat,…..
Forrás: Business Insider Egy új sorozat indul a blogon, ahol különleges munkákat végző ismerőseimet keresem meg és kérdezem őket mindenről, ami izgalmas lehet. Ha érdekel, hogy kik a legidegesítőbb utasok egy stewardess szerint vagy hogy milyen nehéz bekerülni az Emirateshez, és tényleg…..
Forrás: Unsplash, Üres repülőgép A mai kaotikus helyzetben, nagyon kevés dolog állítható biztosan. Igazán senki se tudja mi fog történni amikor vége lesz ennek az időszaknak, de ezen kevés dolgok közül az egyre inkább körvonalazodni látszik, hogy a teljes turisztikára épülő iparág át fog…..
A kialakult helyzet sajnos mindannyiunk napjait alapvetően megváltoztatta, viszont, hogy ebből kiszakadjunk egy kicsit, na meg a 4 fal közül, hoztam nektek egy tökéletes tavaszi úticélt, ha nem is idénre, de jövőre mindenki írja fel a listájára. Málaga A következő cikkemben egy igazi Dél-Spanyol…..
4 napot töltöttünk a felejthetetlen Izlandon, ami minden generáció számára tartogat valami csodát. A Balatoni árakon Izlandon, ezt mégis hogyan? cikkhez kapcsolodó videó.  ..
“Reykjavík közepén , 40 méterre a legfőbb nevezetességtől, saját fürdővel 3 éjszakára 2 főnek 48.500 Ft volt, hotelben, kényelmes 2 méteres dupla ágyon.” Maradj velem és leírom - ez is, és még sok más trükköt -, hogy sikerült ilyen olcsón foglalnom. Az izlandi árak Izlandról mindenki tudja,…..
Egy parányi sziget Velencétől 7 km-re, amely a szivárvány minden színét magára öltötte...
Mikor gyerekként farsangkor beöltöztünk mindenki hercegnő és szuperhős akart lenni, na, hát én cukorkaárus voltam. Kicsit Willy Wonkás, kicsit iskolai büfés – tudod, akiről mindenkinek van egy sztorija – legyen az jó vagy rossz. Szerencsére nekem mindig pozitívak voltak ezek az élményeim, és az…..
A történetünk Cataniában kezdődik, még pedig a pályaudvar melletti Piazza Papa Giovanni XXIII téren. Innen indul ugyan is minden nap 8:15-kor egy helyi busz az Etnára, aminek az üzemeltetője az Interbus társaság.A retúr busz jegy ára 6,6 Euró, körülbelül 2000 forint. Mi ezt a jegyet a sofőrünknél…..
Taormina Dél-Olaszország nagy része, de különösen Szicília – szinte már-már olyan, mintha az istenek hagyták volna hátra. A megannyi építészeti csoda, a tenger közelsége , az évezredes városok, a földművelésen alapuló gazdaság és az ősi történelem mind ezt bizonyítja. Európa 7. legnagyobb…..
Láthatunk sarki fényt, egy kisebb vagyon nélkül? - Teszik fel sokan a kérdést, a Skandináv utazásaim után. A válasz egyértelműen az, hogy IGEN és IGEN. Szerencsére ma már számos fapados járattal eltudunk jutni Norvégiába, Izlandra és Finnországba is, amik meglehetősen közel vannak kis hazánkhoz…..
Mitől is olyan divatos ma Északra utazni? Ezt az igazán felkapott témát hoztam mára nektek. Ti is észre vettétek, hogy milyen sok ismerősötök jár Koppenhágába vagy éppen Stockholmba? Vagy éppen az Utazómajmon ősztől- késő tavaszig mennyi bejegyzést láttok Skandinávia különböző pontjairól? A mai…..
UPDATE! Újra van ilyen kedvezmény, igaz csak 11.15-ig! Pénzváltás ingyen? És még 2222 Forint vissza is jár? - Nagy akciót hirdetett a Revolut. Erről fog szólni a következő cikkem. Kik is ők, miért jó ez nekik és legfőképpen miért jó ez nekünk? A Revolutnak az a célja, hogy megreformálja a…..
A "Hogyan utazzunk gazdaságosan?" cikk sorozatom 3. és befejező része, ha még nem olvastad az előzőeket akkor feltétlenül pótold be itt és itt. Mind szeretünk az utazásunk alatt lazítani és nem gondolva az anyagiakra felhőtlenül költekezni, de lehet ezt okosan is csinálni! Ez a bejegyzés most…..
Kalandozás Felső - Ausztriában 2.rész Ez a cikk folytatása az "Egy csodás hétvége a festői Felső - Ausztriában" írásomnak, ha azt még nem olvastad, feltétlenül pótold. A Szombat délután következő programja egy kellemes fürdés volt a Hallstatti tóban, ehhez mi, egy kis partszakaszos részt…..
A hétvégét a csodás osztrák hegyekben töltöttem közel Salzburghoz Felső – Ausztriában. Ez is egy olyan úti célom volt, amit már régóta tervezgettem, csak még azt nem tudtam, hogy hogyan és mikor fogok eljutni. A mostani alkalommal egy céges bicikli verseny keretein belül volt lehetőségem felfedezni…..
Ez a cikk a „Hogyan utazzunk gazdaságosan" cikksorozatomnak 2. része, ha az elsőt nem olvastátok, akkor feltétlenül kattintsatok rá, mert 16 pontba meséltem arról, hogy mire figyeljünk, ha olcsó fapados jegyeket akarunk venni. Most pedig bevált praktikákat, kézen fekvő, de olykor elfeledett…..
Mindig használjuk a repjegy árak összehasonlítására specializált honlapokat Ezek az oldalak nem csak, hogy összegyűjtik a legjobb repjegy árakat, de átszállási alternatívákat és jegyár figyelést is kínálnak teljesen ingyen. Az én kedvenceim most: Kiwi - A legrészletesebb Google Flights  - A…..
#barcelona #costabrava Hoztam egy kis beszámolót, a barcelonai utunkról. Próbáltam bele tenni minél több hasznos infót, plusz pár olyan dolgokat, amikkel mi befürödtünk és másodszor már másképpen csinálnám. Az első pár pontba leírom, hogy mi mennyibe is került – mert ez mindig sok embert érdekel –…..
Sziasztok!Illés vagyok és tavaly ilyenkor megfogalmazódott bennem valami...   “Amikor 1 évvel ezelőtt befejeztem az egyetemet és sikeresen felvettek az első munkahelyemre hamar megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy most már tényleg utazni szeretnék, nem csak olvasni és hallani az…..