Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy szuperigaz ember

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dobrev mégsincs Márki-Zay alatt? Egy hosszabb videós bemutatót tett közzé a Telex Márki-Zay Péter utcai kampányáról.Ebben a mozgóképes-hangos riportban a hódmezővásárhelyi politikus, ezúttal mint a kormányváltásra készülő pártok és mozgalmak előválasztásán elindult miniszterelnök-jelölt…..
Egy szuperigaz ember 2021.09.07 15:05:18
@A Joda visszatér: Inkább Fekete-Győrre. Ha valaki alkalmatlan, akkor ez a kis Trockij-klón az.
A határtalan megfelelési kényszer furcsa magyarázatokra ragadtatja a Fidesz holdudvarának tagjait. Mivel Orbán Viktor finoman szólva is ellentmondásokba keveredik, amikor kijelöli az ideológiai irányvonalat a NER hívei számára, a csatlósok igyekeznek saját kifacsart gondolatmeneteikkel megtámogatni…..
Egy szuperigaz ember 2021.07.11 07:51:35
  Ami azt illeti, a világ összes társadalomfilozófiai problémája egyetlen kérdés köré rendezhető: vajon lehet-e felnőtt módon kezelni az embert, avagy gyermekként kell viszonyulni hozzá? Feszegethetünk morális dilemmákat, vallási dogmákat, állami korlátozásokat, adójogszabályokat vagy épp munkaügyi…..
Ön mit szólna ahhoz, ha tilos lenne egy elektromos hajtású autót autónak nevezni, és súlyos büntetés járna azért, ha a villanyautó fogyasztását, károsanyag-kibocsátását összehasonlítanák egy belső égésűével? Miként vélekedne arról, ha megtiltanák, hogy az elektromos kerékpárokat kerékpárnak…..
Beszéljünk világosan: ma Fidesz-szimpatizánsnak (szavazónak, aktivistának) és zöldnek lenni egyszerre gyakorlatilag nem lehet. A kettő egymást lényegében kizárja, vagy ha úgy tetszik erkölcsileg ellehetetleníti. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Fidesz szavazói között ne lennének a mai napig…..
A nagyon is pragmatikus énemet kell elővennem ahhoz, hogy ezen egyáltalán gondolkodjam. Az ugyanis nem változott, hogy olyan formációra, amelyben Gyurcsány mint "baráti" (felebaráti) politikus érintett, ennek az Istennek az ege alatt nem fogok szavazni. Emiatt pedig automatikusan a pálya szélére…..
"Nem szívesen veszek részt abban az adok-kapokban, amik a halálozásis statisztikák körül zajlanak, csak azt tudom elmondani Önnek, hogy én mit nézek. Eddig is ezt tettem, ezután is ezt teszem. Van az Európai Uniónak egy minden tagállamra kiterjedő adatszolgáltatási felülete, ahol közlik, hogy az…..
Egy szuperigaz ember 2021.04.27 14:11:39
@Politológus Mihály: Még egy adat. A vírusmentes időszakban kb. 360 ember halt meg naponta. Ennek a fele szív érrendszeri betegségben és negyede daganatos betegségben.
novekedes.hu/elemzesek/hany-ember-hal-meg-magyarorszagon-es-miben
Ha a többlethalálozás 10%, az kb. 400 haláleset naponta. Ha ennek a fele covid-ban halt meg, akkor marad 200, akinek a halálát más ok okozta. Ha ez az arány marad, akkor arányait tekintve közel felére csökkent nálunk a szív-érrendszeri és a daganatok okozta halálozás egy év alatt!!!
Lesz dolga a statisztikusoknak, hogy rendet tegyenek az adatok között és az internetről visszahull később az érintettek fejére az a sok ostobaság amit most nyilatkoznak.
Mottó: “A bosszú az egyik legmélyebben gyökerező ösztönünk. A történelem során tengernyi vér folyt el és számtalan élet ment tönkre abbéli törekvéseinkben, hogy kiegyenlítsük a számlát – még akkor is, ha semmi jó nem származhatott belőle.”Dan Ariely Fekete-Győr András és a majdani igazságtétel…..
Egy szuperigaz ember 2021.03.28 15:59:28
Itt vannak a részletek:
444.hu/2021/02/28/fekete-gyor-a-kormanyvaltas-utan-meszaros-lorinc-napokon-belul-elozetesbe-kerulhet
A korrekt az lenne, ha ez nem 12, hanem 32 év lenne. GYF pedig már a győzelem napján előzetesbe kerülhetne, biztos ott fog nyüzsögni valahol, nem lesz nehéz elkapni.
Szemben a zárral Háború 2021.03.25 17:17:48
Nagyon jó lenne a 2022-es választások kapcsán arról elmélkedni, vitázni, hogy jó-e az egykulcsos adórendszer, vagy legyen esetleg az adózás progresszív. Meg lehetne vitatni az oktatás jelenlegi helyzetét, számot vetni azzal, hogy hasznos volt-e a központosítás. Átverte-e Orbán Ángyán professzort,…..
Egy szuperigaz ember 2021.03.26 19:53:20
@birka menet: Akárcsak a kis @Halibuli: De, 1994 és 1998 valamint 2002 és 2010 között. Nálam ők mindent visznek.
Egy szuperigaz ember 2021.03.26 19:56:58
@jozsef_124: Józsikám, remélem van egy pisztolyod, amivel főbe lőheted magad 2022-ben a választások után.
Geo 1/3 - 1/3 - 1/3 2021.03.22 16:17:41
Az ellenzéki előválasztás – és néhány kérdés hozzá Az országnak harmada érte, harmada ellene gebed – s akikért szól, azok mit sem tudnak róla… A korábbi évekhez képest nagyot lépett a 6 ellenzéki párt, amikor eldöntötték, hogy mind a 106 egyéni körzetben csak egy közös jelölt indul, közös lesz a…..
Egy szuperigaz ember 2021.03.26 07:59:53
@dare: 2018-ban minek örültem volna? Ebben a sorrendben:

1. Győzzön a Jobbik.
2. Ha nem nyer, akkor győzzön a Fidesz, de ne kétharmaddal.
3. Az MSZP-PM ne érje el a 10%-ot és essen ki a Parlamentből.
4. A DK ne érje el az 5%-ot és essen ki a Parlamentből.
5. Az LMP és a Momentum teljesen érdektelen volt, sőt utóbbit az olimpia miatt még meg is vetettem.

Ha a Jobbikos jelölt visszalépett volna, eszem ágában sem lett volna baloldali jelöltet támogatni.
Mint ahogy most sem lesz. Elmegyek előválasztani, támogatva a Jobbikos jelöltjét, bár itt a fővárosban nem hiszem, hogy lenne esélyük. Ha valamit aláíratnak velem (bár továbbra is úgy tudom ez csak a jelöltekre vonatkozik), aláírom, de mint abszolút demokráciaellenes cselekményt az előválasztás után nem érzem magamra kötelezőnek. Annál is inkább, mivel ebben a koalícióban olyan személyek ülnek (DK és MSZP tagok), akik a megválasztásuk után ugyanúgy fütyültek az ígéreteikre.
Egy szuperigaz ember 2021.03.26 08:00:33
@Reding Roli: És akkor a megválasztott független jelöltnek be kellene ülnie egy párt frakciójába? Na addig volt független. Mellár Tamás pl. független? A szememben nem. Ellenzéki. Gyurcsányista. És ez a szememben nem egy hízelgő jelző.
Csupán fogtechnikusi végzettsége van a magát sok éve kutatóorvosnak kiadó Csabai Zsoltnak, aki betegeknek orvosi tanácsokat, tévéműsoroknak interjúkat adott, hazánkat Világkiállításon képviselte. A grapefruitmag alapú étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozó önmagát buktatta le, amikor…..
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..