Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eMCeLac

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó öreg mikrohullámú sütő még mindig kihagyhatatlan mindennapi életünkből. Tapasztalatom szerint majdnem minden konyhatervezésnél igénylik az ügyfelek. Egy időben ugyan elterjedt, hogy használata káros az egészségre, de ezt még nem sikerült bizonyítani. A készülék, köszöni szépen jól van és a…..
eMCeLac 2020.01.26 02:51:42
@Tesztelo.hu: Tévedés. A pirítótál is mikrohullámmal működik, csak speciális a fémbevonat. Nem összefüggő fém"film" van rajta, hanem nagyon pici cseppekből áll össze, így nem tud a mikrohullám akkora töltést gerjeszteni benne, hogy ívkisülés jöjjön létre, ellenben az elektromágneses térben felmelegszik, mint egy jóféle indukciós főzőlapon bármilyen mágnesezhető fém.
Eleve a fém a mikróban csak akkor probléma, ha nem ér hozzá az oldalfalhoz, viszont elég közel van hozzá, mert ekkor létrejöhet ívkisülés. Sok mikróban van fémrács, de mivel ez hozzáér az oldalfalhoz, eleve elvezetődik az indukálódott töltés.
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
eMCeLac 2019.04.27 16:37:56
@onlajnok: Biztos vagy benne, hogy korlátlan az SMS 315-ért? Mert a kondíciós lista szerint SMS-enkénti díj is van.

Apropó CIB és netbank: bár a Java alapú ronda, de funkcionalitásában, felépítési logikájában még mindig az a legnormálisabban használható. A böngészős az nagyon trendimenőcsicsás, csak épp a dizájn meg az agyatlan facebook-mentalitás kissé a használhatóság rovására ment. Francért nem költöztették át a Java alapú logikáját a böngészősbe? A mobilappjukat nem merem használni, mert gyakran nem működik, és ha egyszer élesítettem, onnantól a token is csak az appban használható, ha meg nem megy ugye...