Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macce

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi sportversenyekre az állandó elfoglaltság miatt nem tudtunk készülni, meg a parancsnokság nem is vette komolyan a dolgot. Ennek köszönhetően a focira kétszer annyian érkeztünk, ahány hely a keretben lett volna. Még kijelölt csapat sem volt, nem hogy bármilyen…..
Subba Lapajánló: Stadler 2011.10.24 14:30:00
Majdnem olyan jó, mint Kozsó életrajza (persze annyira nem lehet jó semmi), de ha ÁFAcsalásban akarsz utazni, alapmű. /thx <3/..
DrPepe egy valódi póruljárt ügyfélből lett boldog ügyfél: miután a Coca Cola automata elnyelte 220 Ft-ját és ő ott és azonnal bejelentette a hibát, a cég egy hét múlva küldte a postással a pénzt. Kipróbálta már ezt valaki BKV-s jegyautomatával? Az Örs Vezér terén jártam…..
Ha szilveszter, akkor ugyebár kitérő más platformokra. Ahogy említettem idénre elég furcsa finomság vár majd rátok, de volt szerencsém már kipróbálni és te jó ég, mekkora fos :D Egyszerűen az a kategória, hogy játszhatatlan, de folytatod tovább, mert kell magadnak a…..
Jelszó: kékeszöld! Azon kívül csinos szexi bombázó, hidegfrász és sikítófrász. Mindezt a T-Home hozta ki Lászlóból, mert először rá akarták venni, hogy szereljen, aztán ellopták a kékeszöld ütvefúróját és szétszaggatták a háztető esővédő fóliáját. Jelszó 2:…..
Kevés dolog váltott ki itt a blog történelmében olyan hisztériát, mint a Mesterlövészből megismert, rettenetesen ronda Stella. Úgy látszik, a gazdasági válság őt is elérte, mert még mindig jól fogyó Mesterlövész ide vagy oda, neki is ki kell fizetnie valahogy a…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Milyen backdoor üzenetet hagy egy pap? Sosem mertünk belegondolni, de Tibor nem kegyelmezett, és lefotózta egy keszthelyi templomban. Visszatért rögtön a borzongás, ami piarista diákéveinket annyira - hm - borzongatóvá tette. Nekünk ezeket nem cetlin, hanem élőszóban adták elő...
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..