Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ellepank

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
ellepank 2019.05.14 23:25:05
@,,: pedig pont NCW elég megtévesztő volt, azt mondta a lehető legjobb befejezést kapta a karaktere, és amikor elolvasta a forgatókönyvet, rögtön gratulált az íróknak, hogy mennyire fasza lett a vége.
ellepank 2019.05.15 16:12:56
@,,: azt lehet az utolsó leforgatott jelenetére értette, ami az Euron-os tengerpartos párbajra pl. illik, mivel azt inkább Spanyolországban vehették fel Belfast helyett. A másik, hogy nyilatkozta valahol azt is, hogy mindig azt gondolták Lena-val, hogy együtt vagy közel egyidőben fognak meghalni, ami persze nem zárja ki azt, hogy nem rajong a J/C romantikus befejezésért.
ellepank 2019.05.15 17:39:26
@,,: itt lehet a megoldás: www.vulture.com/2019/05/pilou-asbaek-talks-euron-greyjoys-fate-on-game-of-thrones.html
The reason it was also very emotional was because it was Nikolaj’s last day of shooting Game of Thrones. He was wrapped after that fight, so when I said, “I’m the man who got Jaime Lannister,” it was also me saying, on a private level, I’m the man who did the final scene with Nikolaj.
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
ellepank 2019.05.05 02:35:48
@kiskutyauto: Köszi, hogy leírtad, nagyon kellett ide! A készítők szerintem ezt akarták ábrázolni, akár a logikai buktatók árán is, amik persze zavaróak, elismerem. Viszont nincs még egy olyan (könyv)sorozat, ami ilyen magas színvonalon tudna hozni ennyi mindent egyszerre (politikai dráma, fantasy stb.), ilyen sokat agyalnék rajta, vagy ilyen erős érzelmeket váltana ki belőlem, mint például a zongorás zenés betét, a végén az éjkirály halálával. Engem ezek bőven kárpótolnak a hibákért, de teljesen elfogadom, ha valakit meg nem.
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
ellepank 2019.04.27 13:26:51
@,,: tényleg! mondjuk szeretem az elefántokat, de azért nem ANNYIRA :D
ellepank 2019.04.27 21:39:49
@Charlie100: Van most egy nagyon népszerű teória, hogy az éjkirály 'suprise bitches!!' módon kihagyja deresben a bulit, és viserionnal kinyírja egész királyvárt meg az arany kompániát, hogy aztán a déli meg az északi seregével kétfelől tudja támadni danyéket. Na az péládul nagyon illik ehhez a látomáshoz. Így viszont Cersei szerepe elég jelentéktelen lenne, ami nem lenne logikus, tekintve, hogy 6/1 részből teljesen kihagyták és valószínű a következőben sem lesz benne.