Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roc-K.O.

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ascension a SyFy hatórás minisorozata lesz, amit a trailer alapján már jobban várok, mint a network tévék teljes őszi kínálát. A sztori szerint 1963-ban az amerikai kormány felpakolt egy rakás embert egy űrhajóra, és elindították őket a legközelebbi, lakhatónak tartott…..
Roc-K.O. 2014.05.28 13:06:06
comment:com Hírek kávé mellé 2014.02.26 09:30:00
Shonda Rhimes How To Get Away With Murder című ABC-pilotjában Viola Davis (The Help) kapta meg a főszerepet, ezzel nagyjából garantálva, hogy az ügyvédes drámát berendeljék sorozatra. A TBS Tribeca című sitcompilotjában Rashida Jones a főszereplő, a szüleit pedig Quincy Jones és…..
A brit NME zenei lap idén lett 60 éves, amit egy olyan listával ünnepelnek, ahol összeszedték az újság indulásától készült legjobb dalokat. A 20-as listán mindössze két zenekar szerepel egynél több számmal, ők pedig a nyáron Budapestre is ellátogató Stone Roses illetve a Beach…..
Meghalt a király, éljen a király! Walter nagyon kemény lesz az ötödik évadban.  ..
Roc-K.O. 2012.06.20 12:56:13
Állandó olvasóink bizonyára ismerik a Black Sabbath-szappanopera minden állomását, aminek központjában a méltánytalan szerződés miatt sajtóhadjáratot folytató Bill Ward dobos áll, aki nem volt hajlandó elvállalni a három idei koncertet, mert nem kapott korrekt ajánlatot. A ma…..
Roc-K.O. 2012.05.20 12:13:37
Már csak két napot kell várni a rajongóknak, hogy újra találkozhassanak Mike Judge két antiszociális, önjelölt kritikusával. Az MTV Hungaryn tizennégy év után feltámadó Beavis és Butt-Head halad a korral és videók helyett már főleg az MTV-t meghatározó realitykbe pofáznak…..
comment:com A nap képe 2012.04.12 15:30:00
(via facebook)..
Roc-K.O. 2012.04.13 12:16:20
Pályáztatják az Infórádió által használt frekvenciát. Az NMHH újabb öt rádiófrekvenciát pályáztatna újra: a jelenleg az InfoRádió által használt 95,8 MHz-est, a budapesti 88,1 MHz-est, és a Civil rádió által használt budapesti 98,0 MHz-est. A győri 96,4 MHz-es és a…..
A Duna TV Közbeszéd című műsorának egyik műsorvezetője, Apáti-Tóth Kata a Schmitt-ügy lepörgősebb napjaiban a Facebookon jelentette be, hogy kirúgták, méghozzá úgy tűnik, hogy azonnali hatállyal, mivel a bejegyzés napja március 31. volt és a szöveg szerint április 1-ével…..
Obersovszky Péter pénteki szereplése után szépített a közszolgálati média, legalábbis a programming osztály. Az m1 ma esti tévéműsora miatt valakik még felelni fognak, az fix.Az este úgy kezdődött, hogy Magyarország, szeretlek, aztán jött egy irreality, majd a Pali madár,…..
Roc-K.O. 2012.04.02 12:41:10
Százezer forinttal tartozik VV Fecó az önkormányzatnak, kilakoltathatják - írja a Blikk. Fecót feleségével és két kisgyerekével, Fecókával (5) és Kevinnel (3) 15 napon belül az utcára dobják, ha nem fizeti be az önkormányzattól bérelt lakása után felhalmozott hátralékot.…..
A ValóVilág szőke hisztérikája lehet a Playboy áprilisi címlaplánya, de csak akkor, ha a fotózásig megszabadul a játék alatt felszedett zsírpárnáktól. A játék vége óta Miló Viki bokszedzéseire lejárogató Kinga a Blikk szerint "54 kilósan költözött be a villába, és…..
comment:com Alec Baldwin puncizása 2012.03.02 14:30:00
Kelly Ripa mellé ült be Regis helyére, és egy történet mesélése közben azt bírta mondani, hogy pussy, azaz punci vagy pina, kienk hogy, ugyebár, de mivel arról volt szó, hogy nem kéne beszarinak lenni (a pussy ezt _is_ jelenti), inkább a punci mellett voksolunk. Az amerikai…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.02 09:30:00
Fred Armisen (Saturday Night Live) alakítja majd Ava apját az Up All Night-ban. Itt egy hosszú interjú Paul Liebersteinnel, az Office igazi főnökével (ő a sorozat showrunnere, egyben Toby megformálója), amiben James Spader távozásától az esetleges Dwight-spinoffig mindenről beszél.…..
Roc-K.O. 2012.03.02 12:12:58
@hunter84: Konkrétan azt sajnálod, hogy Tony meghalt, vagy amilyen egyedi módon ábrázolták a likvidálását?
Két forrásunk is jelezte tegnap, hogy a ma adásba kerülő Fábry-show legutóbbi felvétele sem úgy sikerült, ahogy Sándorunk elképzelte, ma pedig a Bors is megírta, hogy megint szétesett a kertévéről a köztévére visszaköltöző showman. Információink szerint Fábry csak egy…..
A Kreatív a saját 20. születésnapjára összedobta az elmúlt 20 év szerintük legjobb reklámjait, majd megszavaztatta olvasóival, és tegnap este kidobta a listát. Ez most  azért érdekes nekünk, mert a listán szerepel három médiás is. Az előkelő 4. helyet szerezte meg…..
A magyar idő szerint hétfő hajnalban megrendezett Oscar-gála több sebből is vérzett, kezdve azzal, hogy cseppet nem volt vicces, folytatva a díjátadóknak írt, általában iszonyú kínos és izzadságszagú felkonfokkal, és Billy Crystal öreges, sótlan, vásári műsorvezetésével. Az…..
Roc-K.O. 2012.02.28 13:46:01
@fran7: Off. Azzal a kerettel, életükben először végre esélyük lesz kilépni a "nagy tesó" árnyékából, naná, hogy vonzza a celebritásokat. "Jump on the bandwagon effect"

Off vége. :)
Roc-K.O. 2012.02.28 14:50:06
@fran7: Ebben az esetben, "Mea culpa, mea maxima culpa". :)
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
Roc-K.O. 2012.02.26 18:46:06
@dzsefi: tv-stream.to/

Pro7, jó szórakozást hozzá.
Márciusban két sorozat folytatódik az HBO-n, melyek szereplői éppen helyet cserélnek egymással: a saját gyártású Félig üres Los Angeles-i komikusa, Larry David a nyolcadik évadban New Yorkba látogat, miközben a Kaliforgia nőcsábásza, Hank Moody az ötödik évadban a Nagy…..
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
Subba Norbinak fáj az ország 2012.01.25 15:39:00
Norbi UpdateValaki összekarcolta az autóm minden elemét, amíg sportoltam reggel. Szentendre, Casino parkoló. Most elmondom a gondolatom: Egyrészt elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete. Egy autó nem tehet semmiről. Másrészt céges bérlemény, tehát nem is az…..
Roc-K.O. 2012.01.27 03:00:59
"100% casco, vagyis egy fillérembe nem kerül a vadiúj fényezés és LEGALÁBB ELTŰNNEK A KISEBB KARCOK."

Na, itt van a kutya elásva, miszerint S. Norbert, pesti lakos saját maga sértette fel cégének gépjármű tulajdonát, mert a sznob életstílusából fakadóan a közelgő Operabál cintányéros cudar világához nem dukáló antré, egy luxusautó "kisebb karcokkal" történő villogása. A Casco pedig aligha adományoz ilyesfajta módon keletkezett apró sérelmekért. Így tehát a burzsoá renoméjának csorbulását elkerülve, az említett alany nem kevés vért, verítéket izzadva, orvul előkészítette az összeesküvést, majd később elterelje vele a gyanút egy csinosan fogalmazott bejegyzéssel az ismert közösségi oldalon (honnan tudta ennyire határozottan az indítékot?), kiváltva vele nem kevés "lájkokat" az önbecsülésének (mivel nem a legnépszerűbb ember), valamint sajnálatot ami átkonvertálódik szimpátiává + még indulatot a rejtélyes frusztrált, megkeseredett magyar honfitárs kilétének kérdéséből, ezzel a lépéssel bosszút sújtva az évek óta felgyülemlett lelki sebekért, amit a nép intézett könyörtelenül, számára indokolatlanul a személye ellen, így kombinálva össze a kellemest a hasznossal, majd ezzel a lépéssel elhelyezve az utolsó puzzle darabkát a tökéletes bűntény képére. Az ügy lezárva. Kérem vegyék őrizetbe a tettest..

:D (Nyugi, csak poén.......vagy mégsem?)
Bates Motel címmel akar prequel tévésorozatot forgatni Hitchcock klasszikusához az A&E TV és a Universal Television, írja a Movieweb. Már a forgatókönyvírót is megtalálták Anthony Cipriano személyében, aki a Tizenkettő című filmet is jegyzi. A sorozatból természetesen azt…..