Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezcool

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan indul az új tanév és az első "belerázódós" heteket követően biztosan lesznek olyan szülők és diákok, akik megbízható, tanulástámogatásra specializálódott segítséget fognak keresni. Elsősorban nekik készítettük az alábbi tájékoztatót egy új szemléletű, innovatív megközelítésmódú rendszerről és…..
Már csak néhány nap van hátra és a korábbi évekhez hasonlóan várhatóan idén is el fogják árasztani a közösségi oldalakat a kitűnő bizonyítványok fényképei. Ennek a jelenségnek a kapcsán osztjuk meg gondolatainkat és tanácsainkat a tanévzárót követő lelkiállapotokról. Tanárként a tanév vége mindig…..
A környezet hajlamos félreérteni a viselkedésünket, és valami "egyszerűvel" magyarázni, mi történik. Nektek milyen mondatok ismerősek?..
Bizonyára mindenkinek van olyan ismerőse, akinek gyermeke iskola után minden nap más és akár több külön foglalkozásra is jár. Korrepetálás, angolórák, sakkszakkör, karate, foci, zongora, rajz és még sorolhatnánk hosszasan a lehetőségeket, amelyek közül választhatunk gyermekünknek délutáni…..
EzCool Utálom a tanárom! 2019.04.26 10:37:08
Ahogyan a rokonainkat, úgy a tanárainkat sincs lehetőségünk megválasztani. Erre a helyzetre tökéletesen illik az “ezt dobta a gép” kifejezésünk, hiszen valóban, az osztályokat tanító tanárok kiválasztása rengeteg körülménytől függ, de semmiképpen sem (vagy legalábbis a legcsekélyebb mértékben) a…..
Iskolarendszerünk többségi gyakorlata, hogy gyermekeink otthon elvégzendő feladatokat is kapnak. Többségében már nem elég a tanulók iskolai felkészülése, sok diák viszi haza a leckét a családi fészekbe. Arra a helyre, aminek a pihenést, a megnyugvást és a meleg családi légkört kellene biztosítania.…..