Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utazó Ügynökné

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazó Ügynök Hegymenet 2019.05.29 20:32:29
Amikor vezetni tanultam, még a gimiben, a tanpályán majd utána a forgalomban is az volt a legnagyobb félelmem, hogy nem tudok elindulni az emelkedőn, visszagurulok és összetöröm az összes autót mögöttem. Ez nem csak egy olyan szimpla félelem volt. Minél többször gyakoroltam a tanpályán, annál…..
Utazó Ügynök A zene, az kell! 2019.05.10 21:17:04
Sokszor, sokféle formában kell. Kell reggel, ha nehezen indul a nap. Kell napközben, ha inspirációra vágyom, ha kiszakadnék, ha koncentrálnék. Kell este, de olyankor leginkább koncert formájában. A zene az, kell, hogy ne vesszünk el, hogy mégse adjuk fel. Intergalaktikus ereje van. A zenének…..
Utazó Ügynök Esőcsepp-szerelem 2019.05.10 19:43:04
Érzelmes sztori jön. Csak az olvassa tovább, aki bírja. Az elmúlt borús, esős napok juttatták eszembe, hogy milyen sokat számítanak az apró dolgok. Előző este összevesztünk. Persze, sose feküdj le haraggal, meg kezd boldogan, tiszta lappal a reggelt, és a többi jó tanács. De én kis puffogós,…..
Egy hosszabb napra is több cuccal indulsz dolgozni. Komfortzónán innen és túl 1. rész Úgy 30 éves koromra teljesen bejáratott rendszer szerint éltem már. Mindennek megvolt a maga helye és ideje. Sőt ebben már helyet kapott Ő is. Az UtazóÜgynök. Együtt alakítottuk tovább túlrendszerezett…..
Én vagyok. Az Utazó Ügynök felesége. Neje. Majdnem olyan szórakoztató, kevéssé világlátott. Amikor megismerkedtünk, menőzni akartam a nagy utazónak, hogy én meg jártam ám az északi sarkkörön. Kiderült, hogy ő is. Azóta együtt utazunk. Elmeséltem neki, hogy van egy listám: New York, Róma és egy…..