Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boti99

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok egyik legnagyobb meglepetést keltett, fővárosi vonatkozású híre az volt, hogy – mint Tarlós István főpolgármester bejelentette -,  a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntése alapján  el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A hivatalos indokolás szerint a főváros szakadatlan…..
Boti99 2019.05.21 16:13:50
@Frady Endre: tökéletesen igaza van! a felüljáró kell, szükséges, mert ilyen alapon a BAH csomópontban, a Vidámpark mellett vagy a Róbert Károly krt. - Váci úti csomópontban lévőt is le lehetne bontani... sőőt, akkor már dugaszoljuk be az aluljárókat, alagutakat is, hogy a maradék utak, utcák, terek is végérvényesen beduguljanak...
Mit ér, ha letagadjuk. Kerületünk más, mint a többi fővárosi kerület. Magyar sajátosság, hogy ezt a különbözőséget vagy egyáltalán sehogy, vagy valami pejoratív bukéval megspékelve képes csak bemutatni a kortárs sajtó. A Népszava április 20-ikán megjelent számában „Kudarcba fulladt a leszakadt…..
Boti99 2019.04.25 09:10:44
@ludomik: Tök igazad van Ludomik! Nyugaton működik a bérlakás rendszer, meg szinte minden más, ami itthon nem, az egészségügytől a profi futball saját lábán állásáig. Mi meg folyton temetjük a nyugatot. Azt szokták mondani, akinek halál hírét keltik, örökké élni fog :D csak a szemellenzős fidesztrollok (ahogyan régen a kommunizmusban a pártkatonák) bégetik a központból kapott baromságokat. A normális embereknek a "haja hullik" már tőle.
Boti99 2019.05.03 14:09:20
@Zabalint: nem olvasok mindennap blogokat, főleg nem kommenteket. azt csak te tudod, hogy "narancs" vagy-e vagy sem. Mindenesetre az, hogy kikéred magadnak egy jól jel, mert én is kikérném magamnak, ha lefidszeseznének :) :) :) engem is sértene.
Boti99 2019.05.03 14:18:23
@ja persze: valszeg te nem laksz itt, vagy nem vagy képben. A Váci úti irodafolyosó az egykori gyárak, üzemek privatizációja eredményeképpen "keletkezett", a Dagályt meg a Zorbán csinálta szét Tarlóssal és népi zenekarával karöltve. Lehet oda mondani, mert amúgy én is szívesen jártam és járok oda. Amúgy meg, 100-120 éve gyárak, üzemek sora volt/van a Váci úton... a múlt századfordulón meg aztán olyan környezetvédelmi építkezési, közlekedési módok és gyárüzemek voltak (vas és acélra írom), hogy ihajjj... muhaha... ne viccelődjél már...