Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coldplay

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AOL.com szedte össze az amerikai televíziózás legnagyobb botrányait a South Parkos szcientológus mizériától kezdve az első fehér-fekete csókon át az NYPD Blue-ban mutogatott csöcsökig és seggekig. Őszre mi is összerakjuk a magyar tévék legemlékezetesebb ballépéseit. A…..
Már jó ideje csámcsogunk azon, hogy jujj, Kepes András Győzikével forgat, miközben egy csomó sokkal értelmesebb témáról is forgathatna, és hogy Győzike másik arcát akarja megmutatni, miközben tudjuk, hogy Győzikének nincsen semmiféle másik arca. De keddenvégre levetítették a…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Levelet hozott a posta, benne egy felháborodott kommentelő kérdésével: Érdeklődnék, hogy miután a mai (3.!!!) napon megvolt a magyar résztvevő soundcheck-je, miért nem foglalkoznak még mindig egyetlen írásban sem az adott műsorral? Erre többféle válasz is adható, a rövidebbik…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Röviden, a MIPTV egy tévés vásár, ahol audiovizuális portékákat lehet venni kilóra. Bővebben ezt a linket ajánlom. Gondoltam, hogy ha már engem szalajtottak el bevásárolni, akkor röviden megemlékezem az útról, sőt, ha jó csajok lesznek, akkor videóra is számíthattok. Az első…..
tvblog MIPTV BLOGNAPLÓ - 2. rész 2009.04.01 14:00:00
Röviden, a MIPTV egy tévés vásár, ahol audiovizuális portékákat lehet venni kilóra. Bővebben ezt a linket ajánlom. Gondoltam, hogy ha már engem szalajtottak el bevásárolni, akkor röviden megemlékezem az útról, sőt, ha jó csajok lesznek, akkor videóra is számíthattok. Az első…..
Coldplay 2009.04.02 03:07:56
@Kangörény_: A feleséged is pont ezt az arányt mondja rólad.
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
A Megasztár negyedik évadának döntője agyonvágta a konkurenciát, a tévénézők nagy többsége nem az RTL sztártáncára (mínusz Ilonka néni) hanem az amatőr státuszból profiba vágyó fiúk küzdelmére (plusz Ilonka néni) voltak inkább kíváncsiak. Ha mindezt a számok nyelvére…..
Coldplay 2008.12.22 16:51:09
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
Coldplay 2008.12.02 16:22:48
A 18 hónapos szünet után visszatérő 24 című sorozat tévéfilmként beharangozott duplarésze (mert ez az volt, egy elnyújtott felvezetés a hetedik naphoz, mondjon bármit is a producer) kulcsmomentuma az volt, amikor az összeégetett fülű, koszos Jack Bauer majdnem pofánverte a beszari…..
comment:com Fiala felnőtté vált 2008.11.25 17:33:00
Nincs több busmancsajszi, bajban vagyunk a fotókkal, ráadásul a modellcsajok is kiestek a mellükkel együtt, úgyhogy rá kell fanyalodnunk a maradék celebre, a reszlire. Akiknek most remélem, nagyon szar lesz, mert olyan területen táboroznak, ahol a rinocérosztól kezdve a millió…..
Az Ember, Akit Semmivel Nem Lehet Elpusztítani elment Lenóhoz, hogy promótálja kicsit a vasárnap érkező 24: Redemption című duplarászt/tévéfilmet, no meg a januárban végre visszatérő hetedik évadot. Ezzel a csávóval szívesen meginnék egy sört valamikor.   ..
Coldplay 2008.11.19 16:41:15
comment:com Feltámadt a Tv2 2008.11.17 18:06:00
Hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen, a Tv2 hétköznapi műsorstruktúráján ez nem nagyon segített. Csütörtökön a New York-i helyszínelők 35 százalékos közönségarányt ért el az RTL-en, ugyan Gjoni ennél még Szőke András nélkül is többet tud, de a konkurencia…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.11.17 10:02:00
Diane Ruggiero, a The Ex-List című, négy rész után elkaszált CBS-sorozat egykori főnöke azt modta az E!-nek, hogy a sorozat forgatása nem állt le, jeleneg éppen a 12. epizódot veszik, és elkészítik a befejező, 13. részt is. Bár arra nem sok esélyt lát, hogy valamikor tévében be…..
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..