Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsSzBrigi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Miattad jobb emberré váltam, melletted pedig olyan boldog lehettem, mint amilyen még sose voltam és valószínűleg nem is leszek." Az írónő eddigi könyvei (csak a kis novelláit és az Első táncot nem olvastam tőle – bár ami késik, az a vonat…) mind beszippantottak, és ez a könyv jó ideje…..
A minap a Facebookon görgettem és a Robin és Borka UniverZUGa csoportban egy szavazásra leltem, ahol is ROW előolvasókat keresett a hamarosan megjelenő könyvéhez. Kapva kaptam az alkalmon, hogy részese lehessek én is, az írónőtől ugyanis még nem volt alkalmam semmit sem olvasni, a #Wetoo2. borítója…..
"Fiore azonban tudta, az élet írja a legfurcsább regényeket, olyan történeteket, melyeket egyetlen író sem talál ki." A Mennyei bűnök első része egy molyos kihívás - és barátnőm közreműködése - miatt került a kezembe, ahol is az "igaz történet alapján" címkét kellett tartalmaznia az olvasásomnak.…..
A könyv barátnőm jóvoltából került a kezembe, ahogy Csilla előző két könyve is, és ahogy A másik oldalról sorozat köteteit, úgy ezt is imádtam! Szeretem az írónő könyveit, mert olyan részletességgel ír a karakterekről és eseményekről, hogy magam is a történet részesének érzem magam, mégsincs semmi…..
"Egyszer minden civilizáció eljut addig a pontig, ahol megteremti saját nemezisét." Első bejegyzésem az oldalon nekem is egy "első"-ről fog szólni, ugyanis egy számomra félig-meddig ismeretlen műfajú könyvről fogok írni, ez pedig nem más, mint egy cyberpunkkal felturbózott hard sci-fi lesz. A…..
Brigi gondolatai A blog és én... 2019.04.30 01:14:24
Sziasztok! Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy kiírjam magamból mindazt - gondolatokat és érzéseket -, amik boldogsággal, szomorúsággal és élményekkel töltenek el. A blog Az oldalon több témában olvashattok majd tőlem bejegyzéseket, de a központi része az olvasás és az elolvasott könyvek…..